Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

kızlar mehabaa.. Öncelikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... Bebiş isteyen bütüüüüünnn anne ve babalara bu duyguyu en güzeliyle yaşatsın İnşallah...

kızlar ben hikayemi yazayım belki biraz aydınlatır sizi... ben 6 aylık evliyken polikistik overli olduğumu öğrendim doktorum klomeni önerdi ne işe yaradığını anlattı ben 1 yılı doldurmadan kullanmak istemedim... neyse 1 yılı doldurmamıza 1 ay kala artık kendiliğinden olmayacağını ve biran evvel tedaviye başlamam gerektiğini düşündüm... neyse doktor klomeni yazdı ve ben kullanmaya başladım reglimin 3. günü sabah akşam 5 gün boyunca içtim yumurta büyüklüğü kontrollerim 2 gün arayla yapıldı.. tam 3 tane yumurtam vardı 15,13 ve 8 mm doktor yumurtaların kendiliğinden çatlayacağını çatlatmak içinde iğne kullanmamamızı önerdi.. neyse o ay çok umutluydum 3 yumurta benim için mucizeydi o ay tatile gittik ve ben tatil dönüşü adet oldum :KK50: ikinci ayda başka bir doktora gittim klomen tedavimize onunla devam etmek için ikinci ayda yine hap kullanma işlemini gerçekleştirdim yumurtalar yine 2 gün arayla kontrol ediliyodu ilk gittiğim gün 1 tane yumurtam olduğunu ve boyunun 1,5 mm olduğunu öğrendim yıkıldım geçen ay 3 taneydi ve bu ay 1 yumurta vede boyutu küçücük ama doktor 2 gün sonra yine çağırdı tabii büyük bi umutsuzluk kapladı beni bu ayı boş geçiyorum diye alıştırdım kendimi.. neyse yine gittim doktora yumurtamız 15 mm olmuş dedi nasıl yani hani 1,5 du dedim hayır 11,5 dedim ben sana dedi o an bi şaşkınlık yaşadım tabiii gün aşırı ilişki önerdi ama dediğim gibi bu ay umudu hepten kesmiştim kesin olmaz bu ay diyodum çünkü geçen ay 3 yumurta ve sonuç hüsran bu ay 1 yumurtayla nasıl olacak diye düşündüm neyse bat kurban bayramının 4.gününe geliyodu bende test yapmaya çoooook meraklı bi insan olduğum için :KK1: 3 tane test aldım hazırda bulunsun diye... bata 4 gün kala test yaptım ama tabiiki negatif.. çöpe attım hemen neyse o testin üstünden 1 gün geçti 1 tane sigara içtim mutfakta dedimki ya hamileysem ben sigara içip duruyorum bebeğime bişey olursa diye bi kurt düştü içime çöpten testi aldım bide baktım ikinci çizgi silik bir şekilde belirmiş elim ayağım titredi çok kötü oldum yere yığılacaktım sanki hemen gittim bi test daha yaptım 10 dk sonra ondada çoook hafif belirdi çizgi deli olucam eşimede söylemek istemiyorum ama bi yandan meraktan ölücem neyse eşime söyledim çok sevindi ama kendini kaptırma belkide yoktur dedi tam regl olmam gereken gün özel bi hastanede kan tahlili yaptırdık sonucumuz 69 çıktı ve ben hiç ummadığım ve beklemediğim ayda klomenin sayesinde hamile kaldım kızlar... Gerçekten benim için büyük bir mucize oldu.. Çok şükür şimdi 14 haftalık olduk Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip eder İnşallah... Bu zorlu yolculukta Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sakın ümitsizliğe kapılmayın Rabbim er yada geç elbet nasip edecek... biliyorum beklemek çok zor ama elimizden gelen başka bişey olmuyo maalesef...

sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa her şekilde yardımcı olurum... Rabbim kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün İnşallah..:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Canımmm ne güzelll maşallah size... :nazar:
Ben c.eretsi doktora gittim ve bir sürü yumurtam oluşmuştu..
doktor iki tanesinin çok güzel büyüdüğün söyledi biri 18.9 diğeri 21 mm di ..
Çok sevindim ama bi okadar stres oldum..
ogün eve geldim sağ tarafımdan belime vuran bir sancı ..
doktor yumurtalarımın çatlarken sancın olabilir demişti..
ve gün aşırı ilişki dedi.. ogün değerlendirdik..
Şimdi kafama takılan c.ertesi sağımda pazar günü solumda sancım oldu..
Ama akıntım hiç yok yumurtlama olunca akıntı olmuyor mu ?
acaba yumurtalarım kendiliğinden kayp mı oldu düşüncesinden alamıyorum kendimi :KK43:

arkadaşlar şuan klomen kullanan varmı birde ovülasyon testi ne kadar işe yarıyor almayı düşünüyorumda..

arkadaşlar şuan klomen kullanan varmı birde ovülasyon testi ne kadar işe yarıyor almayı düşünüyorumda..

slm canım ben kullandım klomen ve bitti beklemedeyim .. ben daha önce yaptım ovu testi ama gebelik olmadı aslında işe yarıyor bence deneyen arkadaşlar çok ..

sağol cnm bende senin gibi beklemedeyim ikinci ayım klomenle inşşşş bu ay hepimizinki birden tutar..

Slm kızlar bende klomen kullanıyorum bu üçüncü ayım ve bu ay günde 4 tane alcam daha önceki aylarda hiç fayda etmedi bana yumurtlama bile olmadı çok korkuyorum.çok dirençliymiş yumurtalığım yumurtlama olmuyomuş Dr un dediklerinden yanlış anlamadıysam...benim gibi yumurtlayamayan varmı aranızda:KK43:

polikistik overliysen ovulasyon testi işe yaramaz

Canımmm ne güzelll maşallah size... :nazar:
Ben c.eretsi doktora gittim ve bir sürü yumurtam oluşmuştu..
doktor iki tanesinin çok güzel büyüdüğün söyledi biri 18.9 diğeri 21 mm di ..
Çok sevindim ama bi okadar stres oldum..
ogün eve geldim sağ tarafımdan belime vuran bir sancı ..
doktor yumurtalarımın çatlarken sancın olabilir demişti..
ve gün aşırı ilişki dedi.. ogün değerlendirdik..
Şimdi kafama takılan c.ertesi sağımda pazar günü solumda sancım oldu..
Ama akıntım hiç yok yumurtlama olunca akıntı olmuyor mu ?
acaba yumurtalarım kendiliğinden kayp mı oldu düşüncesinden alamıyorum kendimi :KK43:

kendiliğinden kayıp olmaları imkansız ,akıntı şart değildir

Slm kızlar bende klomen kullanıyorum bu üçüncü ayım ve bu ay günde 4 tane alcam daha önceki aylarda hiç fayda etmedi bana yumurtlama bile olmadı çok korkuyorum.çok dirençliymiş yumurtalığım yumurtlama olmuyomuş Dr un dediklerinden yanlış anlamadıysam...benim gibi yumurtlayamayan varmı aranızda:KK43:

evet böyle olanlar var.
sonraki aşama, yumurta geliştirici iğnelere geçmektir. onlar daha etkili
Kizlar bisi sorucam yardimci olursaniz cok sevinirim bende bir kac aydir bebek icin ugrasiyorum hatta son uc aydir ovulasyon testi kullaniyorum her 16.gunumde ovulasyon oluyor o donemlerde calisiyoruz da ama nasip olmuyor bende klomen tarzi bir ilac kullanmaya karar verdim clomid adi kullanimi falan ayni bu ilaci doktora danismadan kullanmamin bir sakincasi varmisizce birde 25 mg kullanmayi dusunuyorum ne dersiniz kullanabilirmiyim ken kendime...bununla ilgili topik actim ama kimse cevaplamadi yardimciolursaniz sevinirim

doktora neden danışmıyorsunuz anlamadım?
tabi ki doktor kontrolünde kullanmalısınız, sonra kist oluşabilir

canım başın sağolsun... mekanı cennet olsun inşallah ...çok zor bi durum rabbim sana eşine ve bebeğine uzun ömürler versin inşallah ..........

eskilerden sevde ve ercelf tüpbebek tedavisindeler,, sevde tüp bebek yaptırdı sonuç 1 hafta sonra belli olcak inşallah:KK16: hayırlısı ile bu kez olur:KK16: ercelfte bu ay ilaç kullanıyo rahmi istenen kalınlığa ulaşırsa dondurulmuş embriyo alcak rabbim ikisininde yardımcısı olsun inşallah :KK16:
allah razı olsun canım saolasın..Sevde ve ercelf için dualarım inşallaah çok beklediler onlarda rabbim gönüllerine göre versin inşallah dilekleri kabul olur..
ayyy cnm benimmm başın sağolsun Rabbim mekanını cennet etsin inşallah çoookkk zor seni çok iyi anlıyorum Allahım kimseye ani genç ölümü vermesin bende babamı öle kaybettim biliosun çookk zorr hala aklıma gelir haftada en az bi kez tutamam kendimi ağlarım insan inanamıyor kabullenemiyor.Allah sabrını artırsın cnm benim onun ömrünü size bebeğine versin inşallah:KK50::KK50::KK14::KK14:
Allah kalanlarımıza uzun ömür versin inşaallah giden gelmiyo kalan özlemiyle yanıyo işte. Allahtan bebeğin var cnm benimm o sana destek olur:KK43:

Allah sabırlar versin o nasıl bir acıdır öyle canım:KK43: diyecek söz bulamıyorum cennette buluşun inşallah...

Sormayın kızlar..İnanın daha toparlanabilmiş değilim..Doğum yaptım ne acılarla gece 3ten sabah 7ye kadar sancıları çektim hastane ilgisizdi,doğuma girdim sabah 7:15'de kadının biri bir bindi tepeme herhalde göğüs kafesimdeki bir kemik nolduysa çözemedim dr. gitme fırsatım olmadı yumruk gibi arada nefesimi kesiyor acıyor onun dışında bişey yok..7:30'da kızım dünyaya geldi,artık okadar bittimki o 15 dk. bacaklarım titremeye başladı dikişleri atamadılar,ve karşımdaki ebeninde tavrı "ben böyle dikiş atamam vercenmi 100tl anestezi uygulayalım" ben artık bitmişim orda bana dediğine bak bende "100 değil kaç alıyorsan al artık canım yanmasın" dedim eşimede demişlerki "eşin dikiş attırmıyor anestezi istiyor yuuuhhh dedim halbuki bacaklarım titriyor die o dikiş atamam dedi bende yeterki canım yanmasın ne olursa olsun demiştim..Hastane maceram böyle bitti..Bu arada 9 ay boyunca takibimin yapıldığı hastanede doğumu yapmadım,dr. yoktu sancılarımda eşim başka hastaneye tanıdıkların övdüğü ÖZEL HALİÇ HOSPİTAL hastanesine götürmüştü hiiiçç ama hiiiçç tavsiye etmiyorum..
Evime geldim,dikişim açıldı,göğüslerim yara oldu..Dikişi dikmediler 1 tane olduğu için kendi kendine kaynayacak dediler..Öyle onun acısıyla dolandım hep..Ardından kayınvalidem ile bebek yüzünden atıştık bayaa büyük bir kavga oldu eşim anasını tuttu beni annemin evine gönderdi rahmetli annem sağdı ozaman..Göğüslerimin yarasıda var bu yaşadıklarımın acıların içinde..Kızım tek göğsümü emmedi iltihap oldu göğsüm şişti 40derece ateşle hastaneye attılar beni serum yan etki yaptı ölüyordum,zor kurtardılar nefesim herşeyim gitti direkt adrenalin ve hava uyguladılar can çekiştim resmen nefesim yoktu..O arada dediğim gibi kayınvalidemle kavga ettik annemin evine geldim göğüsümden dolayı 8 tane iğnem vardı onları vurduyordum eşimle sıkıntılara girmicem beni annemin evine göndermesi anamdan özür dilicen die tutturması gerginlik hat safhada iğneme son 1 tane vardı rahmetli annem yığıldı kaldı birden hastaneye bir attık beyin kanaması 4 gün yoğun bakımda kaldı,sonrası kaybettik..Kendime gelemeden daha işe başlamak zorunda kaldım..Kızıma ablam bakıyor şimdi,arada kaynanama bırakıyoruz,babaannesidir die ama arada dediğim haftada 1 kez yada 2 haftada 1 yüzlerini görmeye tahammülüm yok çünkü..Eşime gelince annemin vefatıyla barıştık..Ama bana yaptıklarını unutamıyor sindiremiyorum o yüzden çokda sıcak değlim ona karşı oda farkında..Bu anlattıklarımı kızımın doğumu 17 Ağustos..Annemin vefatı 23 Eylül..1 Ay içerisinde bu sıkıntılarım hepsi üst üste geldi..Evimi taşıdım yeni bu ede rutubetim çoktu benim ufaklık uyumuyordu bir türlü sabahlara kadar,ablamlara yakın bir yere taşıdım oohh dedim büyük ferah ev..Şimdi işteyim yoğun bir şekilde çalışıyorum kızlar hala iyi değilim dr. gitmeyi düşünüyorum tek desteğim minik bebeğim o olmasaydı ben bugün burda olmayabilirdim..Beni ayakta tutan tek sebebimm herşeyim minik kelebeğim tek varlığım kızım..Rabbim onu bensiz benide onsuz bırakmasın..Annesizlik çok zormuş şuan tutamıyorum bile kendimi görüşmek üzere kızlar yine gelirim..

Son düzenleme:
Sormayın kızlar..İnanın daha toparlanabilmiş değilim..Doğum yaptım ne acılarla gece 3ten sabah 7ye kadar sancıları çektim hastane ilgisizdi,doğuma girdim sabah 7:15'de kadının biri bir bindi tepeme herhalde göğüs kafesimdeki bir kemik nolduysa çözemedim dr. gitme fırsatım olmadı yumruk gibi arada nefesimi kesiyor acıyor onun dışında bişey yok..7:30'da kızım dünyaya geldi,artık okadar bittimki o 15 dk. bacaklarım titremeye başladı dikişleri atamadılar,ve karşımdaki ebeninde tavrı "ben böyle dikiş atamam vercenmi 100tl anestezi uygulayalım" ben artık bitmişim orda bana dediğine bak bende "100 değil kaç alıyorsan al artık canım yanmasın" dedim eşimede demişlerki "eşin dikiş attırmıyor anestezi istiyor yuuuhhh dedim halbuki bacaklarım titriyor die o dikiş atamam dedi bende yeterki canım yanmasın ne olursa olsun demiştim..Hastane maceram böyle bitti..Bu arada 9 ay boyunca takibimin yapıldığı hastanede doğumu yapmadım,dr. yoktu sancılarımda eşim başka hastaneye tanıdıkların övdüğü ÖZEL HALİÇ HOSPİTAL hastanesine götürmüştü hiiiçç ama hiiiçç tavsiye etmiyorum..
Evime geldim,dikişim açıldı,göğüslerim yara oldu..Dikişi dikmediler 1 tane olduğu için kendi kendine kaynayacak dediler..Öyle onun acısıyla dolandım hep..Ardından kayınvalidem ile bebek yüzünden atıştık bayaa büyük bir kavga oldu eşim anasını tuttu beni annemin evine gönderdi rahmetli annem sağdı ozaman..Göğüslerimin yarasıda var bu yaşadıklarımın acıların içinde..Kızım tek göğsümü emmedi iltihap oldu göğsüm şişti 40derece ateşle hastaneye attılar beni serum yan etki yaptı ölüyordum,zor kurtardılar nefesim herşeyim gitti direkt adrenalin ve hava uyguladılar can çekiştim resmen nefesim yoktu..O arada dediğim gibi kayınvalidemle kavga ettik annemin evine geldim göğüsümden dolayı 8 tane iğnem vardı onları vurduyordum eşimle sıkıntılara girmicem beni annemin evine göndermesi anamdan özür dilicen die tutturması gerginlik hat safhada iğneme son 1 tane vardı rahmetli annem yığıldı kaldı birden hastaneye bir attık beyin kanaması 4 gün yoğun bakımda kaldı,sonrası kaybettik..Kendime gelemeden daha işe başlamak zorunda kaldım..Kızıma ablam bakıyor şimdi,arada kaynanama bırakıyoruz,babaannesidir die ama arada dediğim haftada 1 kez yada 2 haftada 1 yüzlerini görmeye tahammülüm yok çünkü..Eşime gelince annemin vefatıyla barıştık..Ama bana yaptıklarını unutamıyor sindiremiyorum o yüzden çokda sıcak değlim ona karşı oda farkında..Bu anlattıklarımı kızımın doğumu 17 Ağustos..Annemin vefatı 23 Eylül..1 Ay içerisinde bu sıkıntılarım hepsi üst üste geldi..Evimi taşıdım yeni bu ede rutubetim çoktu benim ufaklık uyumuyordu bir türlü sabahlara kadar,ablamlara yakın bir yere taşıdım oohh dedim büyük ferah ev..Şimdi işteyim yoğun bir şekilde çalışıyorum kızlar hala iyi değilim dr. gitmeyi düşünüyorum tek desteğim minik bebeğim o olmasaydı ben bugün burda olmayabilirdim..Beni ayakta tutan tek sebebimm herşeyim minik kelebeğim tek varlığım kızım..Rabbim onu bensiz benide onsuz bırakmasın..Annesizlik çok zormuş şuan tutamıyorum bile kendimi görüşmek üzere kızlar yine gelirim..
Allah seni kızına bağışlasın canım ne kadar büyük acılar yaşamışsın..
Allahtan ablan var ,annenin yadigarı.. kızın var.
Benim kayınvalidem de bebek yüzünden afra tafra yaptı.. neden böyle yaparlar neden lohusa kadına güzel davranmazlar:KK43: Allah hepsine aynısını yaşatsın kendi kızlarından..
Ama artık geçmişe dönmenin bir anlamı yok, yavrularımızla güzel bir gelecek kuralım kendimize.. çok öpüyorum

allah razı olsun canım saolasın..Sevde ve ercelf için dualarım inşallaah çok beklediler onlarda rabbim gönüllerine göre versin inşallah dilekleri kabul olur..

canımmm benimm inan gözyaşlarımı zor tutuyorum şuan Allahım yaa ne acılar yaşamışsın Rabbim beterinden saklasın inşallah cnm benim.Allah o kaynanandan da sorsun inşallah sorar da sen ne hallerle bebeğine kavuşmuşsun biraz anlayışlı olsa ölür mü? o hastaneye ve ebeyede ayrı sinirlendim varya parçalıyıp atacan böylelerini valla sağlıkçı olanlar varsada burda kusura bakmasınlar ama ebesinden sağlık görevlisine insanlara hayvan gibi davranıyolar kardan dolayı geçen gün ilk defa burdaki kadın doğuma gittim devlete aman Yarabbim akıllara zarar insanlara köpek gibi davranıyolar,artık dedim alcaksanız alın beni içeriye yoksa gidecem Allah düşürmesin cnm.Eşinede bravo yani en yanında olacağı zman niye böle yaptı sanki hep diyorum birazcık anlayış herşeyi çözer,sen kolaymı bebişine kavuştun doğumunda zor olmuş streslisin gerginsin azıcık alttan alsalar bu kadar büyümezdi en azından annen vefat ettiğinde içine dert olmazdı.cnmm benimm üzülme lütfen rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah bebişine uzun ömür versin sana uzun ömür versin bitanemm:KK14: mutlaka psikolojik destek al ama hiç kolay şeyler deil yaşadığın dualarım seninle cnm Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsın:KK50::KK50:

polikistik overliysen ovulasyon testi işe yaramaz

kendiliğinden kayıp olmaları imkansız ,akıntı şart değildir

evet böyle olanlar var.
sonraki aşama, yumurta geliştirici iğnelere geçmektir. onlar daha etkili

doktora neden danışmıyorsunuz anlamadım?
tabi ki doktor kontrolünde kullanmalısınız, sonra kist oluşabilir

Saol canım halada yok zaten akıntım normalde olurdu ilaçtanda olmuş olabilir her bünye bir değil nasılsa ..

sağol cnm bende senin gibi beklemedeyim ikinci ayım klomenle inşşşş bu ay hepimizinki birden tutar..

aminn canm inşallahh ..

Allah seni kızına bağışlasın canım ne kadar büyük acılar yaşamışsın..
Allahtan ablan var ,annenin yadigarı.. kızın var.
Benim kayınvalidem de bebek yüzünden afra tafra yaptı.. neden böyle yaparlar neden lohusa kadına güzel davranmazlar:KK43: Allah hepsine aynısını yaşatsın kendi kızlarından..
Ama artık geçmişe dönmenin bir anlamı yok, yavrularımızla güzel bir gelecek kuralım kendimize.. çok öpüyorum
saol canım bütün bu sıkıntılarım lohusayken işte sütlerim gidicek diye çok korktum zorla yemekler yedirdiler bana hastaneden mamalar verdiler kızıma çok şükür kesilmedi sütüm rabbim o konuda yüzüme güldü kesilmedi şükürler olsun bunca sıkıntıya rağmen..Kaynanama gelince kavgayı söylesem gülersiniz..Rabbim kızıma sağlık versin banada güç kuvvet versinki ona iyi bakabileyim..
canımmm benimm inan gözyaşlarımı zor tutuyorum şuan Allahım yaa ne acılar yaşamışsın Rabbim beterinden saklasın inşallah cnm benim.Allah o kaynanandan da sorsun inşallah sorar da sen ne hallerle bebeğine kavuşmuşsun biraz anlayışlı olsa ölür mü? o hastaneye ve ebeyede ayrı sinirlendim varya parçalıyıp atacan böylelerini valla sağlıkçı olanlar varsada burda kusura bakmasınlar ama ebesinden sağlık görevlisine insanlara hayvan gibi davranıyolar kardan dolayı geçen gün ilk defa burdaki kadın doğuma gittim devlete aman Yarabbim akıllara zarar insanlara köpek gibi davranıyolar,artık dedim alcaksanız alın beni içeriye yoksa gidecem Allah düşürmesin cnm.Eşinede bravo yani en yanında olacağı zman niye böle yaptı sanki hep diyorum birazcık anlayış herşeyi çözer,sen kolaymı bebişine kavuştun doğumunda zor olmuş streslisin gerginsin azıcık alttan alsalar bu kadar büyümezdi en azından annen vefat ettiğinde içine dert olmazdı.cnmm benimm üzülme lütfen rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah bebişine uzun ömür versin sana uzun ömür versin bitanemm:KK14: mutlaka psikolojik destek al ama hiç kolay şeyler deil yaşadığın dualarım seninle cnm Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsın:KK50::KK50:

Umarım canım kaynanam eşim annemin gidişi anlatamam yaa yaşadıklarımı..Artık cümle kurarken bile bazen zorlanıyorum ..
Şuanda işe başladım ablam bakıyorda kardan dolayı 1-2 gündür kayınvalidemdeyim ablamda rahatsız ama çok fazla muattap olmuyorum kaynanamlarla hatta akşam 8 gibi alıyorum kızımı beraber uyuyp kalıyoruz odada..
Doğumumdan beri neredeyse rahmetli annemlerde kaldım..Annemin 40ını okuttuk öyle döndüm eve 2-3 hafta sonrada işe başladım..Sabahları kızımı okmeydanından sultançiftliğine bırakıyordum,ordan bir daha işe okmeydanına dönüyordum eşimde işine gidiyordu..Akşamları erken 4te çıkıyorum emzirme hakkımdan dolayı 1 saat burdan yine sultançiftliğine gidiyordum akşam eşim 10-11 bazen 12yi buluyor gelmesi işinden dolayı bir daha okmeydanı..Bu böyle olmaz dedik kaynanamlarla görüşmüyorum zaten eşimede annen bakmicak şartıyla döndüm..Ablamlara yakın ev tuttuk,hemde ferah rutubet yok bişey yok çok şükür..Sabahları yolumuzun üstü ablama bırakıyoruz benim kızı ordan işe geliyorum akşamları ben yine bir eziyet çekiyorum otobüslerde ama yapçak bişey yok..İnanın 90 kiloyla girdim doğuma yaklaşık 2 ay önce tartıldım 57 kiloyum..Şimdi kayınvalidemler barıştım ama eskisi gibi değilim çok konuşmuyorum fazla muhabbetlerine katılmıyorum kızımla ilgileniyorum umrumdada değiller açıkçası soru sorarlarsa cevap veriyorum mecburiyetim olmasa torunları olmasa hiç açmicam kapılarını şimdi ise ayda bir falan birde bu kardan dolayı sultançiftliği yolları kapalı ara sokaklar giremedik mecburiyet işte kaynanamdayım 2 gündür ama gelin bana sorun..Öyle yani kızlar sıkıntılar bitiyor derken yine böle şeler can sıkıyor ama hiç umrumda değil benim canım öyle yandı öyle boşlukta kaldımki hiç bişey kızımdan başka canımı yakamaz diyorum eşim bile..Rabbim yardımcım olsun kızıma bana sağlık sıhhat versinki ben ona bakabileyim oda sağlıkla büyüsün inş.Öpüyorum hepinizi başınızı şişirdim girerim yine ben ancak sabahları girebiliyorum gün içerisinde kafamı kaşicak vaktim yok çünkü yıl sonu toplarlamaları öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın :KK34:

canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlardan eylesin bir çok arkadaşa umut oldu yazdıkların kendi adıma teşekkür ediyorum

canım Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin , Allahım isteyen herkese nasip etsin , İnşallah bu ay bizde güzel haberler veririz.

kzılar bizimde bu ay 6. ayımız, bakalım ne zaman kısmet olur bize bebiş sabırsılıkla bekliyoruz :KK15:

ben iki ay önce klomen kullanmıştım, 18 mm 1 tane yumurtam oluşmuştu, yumurta takıbıne gittim ve yumurtamın catladıgını solemıştı doktor ancak kist oluştu o ay,adetım gecikti 15 gün , moralım çok bozuldu ve bidaha da kullanmadım,doktorumu da değiştirdim..

aslına bakarsanız doktordan doktora değişiyor bu takip olayı, mutlaka 2. bir doktora görünmeli eger kafada soru işaretleri varsa.
aslında benım hiç ihtiyacım yokmuş klomene bunu doktorumu değiştirince anladım. ıkı aydır yumurta takıbıne gidiyorum yumurtalarım kendılığınden buyuyor, hatta bu ay 2 tane olgunlaşmış sağ ve sol olmak üzere:nazar:
bu ay da rahim filmimi çekindim inş bize de nasip olur bir an önce :KK49::KK49::KK49::KK49:
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın :KK49::KK49:

Mrb arkadaşlar 4 aylık evliyim evliliğimin ilk ayında bir haftalık bi düşük yaptım 3 aydırda uğraşıyoruz ama bir türlü kısmet olmadı geçen gün adetimin 3.günü doktora gittim hormon testi süt testi felan yaptı testler temiz çıktı klomen verdi adetin 5.günü başlayıp 3 gün günde bir tane içmemi söyledi yani toplam 3 adet kullandım iki gün oldu ilacı bırakalı ama bende bi belirti yok sancı kasık ağrısı gibi felan sadece hafif gaz var.Acaba kis felan mı oluştu oyüzdenmi böyle merakettim bide bu klomenin gebelik için faydası oluyomu acaba çok merak ediyorum cumartesi tekrar çağırdı doktor bu arada ilişki durumu felan söylemedi soramadım bende off ya ne zormuş

Merhaba.. bu ay klomende 2.ayım geçen ay istenilen seviyeye gelememişti yumurtam. Bu ay 2 doz kullandım. Bugün 11. günüm yumurtalarım 24.5 ve 15.3 dr. hemen çatlatma iğnesi verdi.Bu kadar erken bu kadar büyümesi normal mi? Bu yumurta döllense sağlıklı bir gebelik olablir mi?

Mrb arkadaşlar 4 aylık evliyim evliliğimin ilk ayında bir haftalık bi düşük yaptım 3 aydırda uğraşıyoruz ama bir türlü kısmet olmadı geçen gün adetimin 3.günü doktora gittim hormon testi süt testi felan yaptı testler temiz çıktı klomen verdi adetin 5.günü başlayıp 3 gün günde bir tane içmemi söyledi yani toplam 3 adet kullandım iki gün oldu ilacı bırakalı ama bende bi belirti yok sancı kasık ağrısı gibi felan sadece hafif gaz var.Acaba kis felan mı oluştu oyüzdenmi böyle merakettim bide bu klomenin gebelik için faydası oluyomu acaba çok merak ediyorum cumartesi tekrar çağırdı doktor bu arada ilişki durumu felan söylemedi soramadım bende off ya ne zormuş

Arkadaşlar bende hala bi belirti yok klomen kullanıp belirti olmayan varmı kis felan mı yaptı diye korkuyorum ne olur bilen varsa yardımcı olsun doktora cumartesi gidicem ama ben meraktan çatlamak üzereyim cumartesi günü sanki aylar yıllar gibi oldu gelmek bilmiyor :KK43:

Arkadaşlar bende hala bi belirti yok klomen kullanıp belirti olmayan varmı kis felan mı yaptı diye korkuyorum ne olur bilen varsa yardımcı olsun doktora cumartesi gidicem ama ben meraktan çatlamak üzereyim cumartesi günü sanki aylar yıllar gibi oldu gelmek bilmiyor :KK43:

cnm kist olup olmadığını yumurtlama gününde öğrenebilirsin eğer yumurta çatlamazsa kiste dönüşüyor diye biliyorum, bende öyle olmuştu.
klomen bırden fazla yumurtanın gelişmesini sağladığı için gebelik şansını arttır, inş hayırlısıyla güzel haberler alırız bu ay :KK16::KK16:

Bir belirtisi olmaz zaten, dr çağırıp yumurta takibi yapacaktır. Yumurtanın büyüme durumuna göre ya çatlatma iğnesi verir ya da çatlamısını bekler, ona göre de ilişki günlerini söyler. Klomen yumurtaları geliştiriyor, faydası bu.

arkadaşlar, ne yapcağımı şaşırdım. Bu ay seraphon eve duphaston kullandım. 2 kez kanda baktırdım gebelik var mı diye ama sonuç negatif çıktı. En son geçen ayın 21 de adet olmuştum. Yani bugünle birlikte 3 gün gecikti. Çok afedersiniz ama sadece acayip akıntı var renk beyaz. Şeffaf değil. Doktora gideceğim ama biraz beklemeli miyim, kaç gün beklesem? Ne yapmalıyım sizce

arkadaşlar, ne yapcağımı şaşırdım. Bu ay seraphon eve duphaston kullandım. 2 kez kanda baktırdım gebelik var mı diye ama sonuç negatif çıktı. En son geçen ayın 21 de adet olmuştum. Yani bugünle birlikte 3 gün gecikti. Çok afedersiniz ama sadece acayip akıntı var renk beyaz. Şeffaf değil. Doktora gideceğim ama biraz beklemeli miyim, kaç gün beklesem? Ne yapmalıyım sizce

Mrb canım adetlerin düzenlimiydi doktor bana gebe kalabilmem için önce Klomen verdi Klomeni kullandım şimdi de Duphaston verdi ama kullanmaya korkuyorum benim adet günlerim çok düzenlidir 24 günde bir muhakkak gelir hiç şaşmaz kullansam mı kullanmasam mı şaştım kaldım :KK43:

X