- 21 Aralık 2011
- 693
- 14
kızlar mehabaa.. Öncelikle Rabbim hepimizin yardımcısı olsun... Bebiş isteyen bütüüüüünnn anne ve babalara bu duyguyu en güzeliyle yaşatsın İnşallah...
kızlar ben hikayemi yazayım belki biraz aydınlatır sizi... ben 6 aylık evliyken polikistik overli olduğumu öğrendim doktorum klomeni önerdi ne işe yaradığını anlattı ben 1 yılı doldurmadan kullanmak istemedim... neyse 1 yılı doldurmamıza 1 ay kala artık kendiliğinden olmayacağını ve biran evvel tedaviye başlamam gerektiğini düşündüm... neyse doktor klomeni yazdı ve ben kullanmaya başladım reglimin 3. günü sabah akşam 5 gün boyunca içtim yumurta büyüklüğü kontrollerim 2 gün arayla yapıldı.. tam 3 tane yumurtam vardı 15,13 ve 8 mm doktor yumurtaların kendiliğinden çatlayacağını çatlatmak içinde iğne kullanmamamızı önerdi.. neyse o ay çok umutluydum 3 yumurta benim için mucizeydi o ay tatile gittik ve ben tatil dönüşü adet oldum ikinci ayda başka bir doktora gittim klomen tedavimize onunla devam etmek için ikinci ayda yine hap kullanma işlemini gerçekleştirdim yumurtalar yine 2 gün arayla kontrol ediliyodu ilk gittiğim gün 1 tane yumurtam olduğunu ve boyunun 1,5 mm olduğunu öğrendim yıkıldım geçen ay 3 taneydi ve bu ay 1 yumurta vede boyutu küçücük ama doktor 2 gün sonra yine çağırdı tabii büyük bi umutsuzluk kapladı beni bu ayı boş geçiyorum diye alıştırdım kendimi.. neyse yine gittim doktora yumurtamız 15 mm olmuş dedi nasıl yani hani 1,5 du dedim hayır 11,5 dedim ben sana dedi o an bi şaşkınlık yaşadım tabiii gün aşırı ilişki önerdi ama dediğim gibi bu ay umudu hepten kesmiştim kesin olmaz bu ay diyodum çünkü geçen ay 3 yumurta ve sonuç hüsran bu ay 1 yumurtayla nasıl olacak diye düşündüm neyse bat kurban bayramının 4.gününe geliyodu bende test yapmaya çoooook meraklı bi insan olduğum için 3 tane test aldım hazırda bulunsun diye... bata 4 gün kala test yaptım ama tabiiki negatif.. çöpe attım hemen neyse o testin üstünden 1 gün geçti 1 tane sigara içtim mutfakta dedimki ya hamileysem ben sigara içip duruyorum bebeğime bişey olursa diye bi kurt düştü içime çöpten testi aldım bide baktım ikinci çizgi silik bir şekilde belirmiş elim ayağım titredi çok kötü oldum yere yığılacaktım sanki hemen gittim bi test daha yaptım 10 dk sonra ondada çoook hafif belirdi çizgi deli olucam eşimede söylemek istemiyorum ama bi yandan meraktan ölücem neyse eşime söyledim çok sevindi ama kendini kaptırma belkide yoktur dedi tam regl olmam gereken gün özel bi hastanede kan tahlili yaptırdık sonucumuz 69 çıktı ve ben hiç ummadığım ve beklemediğim ayda klomenin sayesinde hamile kaldım kızlar... Gerçekten benim için büyük bir mucize oldu.. Çok şükür şimdi 14 haftalık olduk Rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip eder İnşallah... Bu zorlu yolculukta Rabbim hepinizin yardımcısı olsun sakın ümitsizliğe kapılmayın Rabbim er yada geç elbet nasip edecek... biliyorum beklemek çok zor ama elimizden gelen başka bişey olmuyo maalesef...
sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa her şekilde yardımcı olurum... Rabbim kısa zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün İnşallah..
Canımmm ne güzelll maşallah size...
Ben c.eretsi doktora gittim ve bir sürü yumurtam oluşmuştu..
doktor iki tanesinin çok güzel büyüdüğün söyledi biri 18.9 diğeri 21 mm di ..
Çok sevindim ama bi okadar stres oldum..
ogün eve geldim sağ tarafımdan belime vuran bir sancı ..
doktor yumurtalarımın çatlarken sancın olabilir demişti..
ve gün aşırı ilişki dedi.. ogün değerlendirdik..
Şimdi kafama takılan c.ertesi sağımda pazar günü solumda sancım oldu..
Ama akıntım hiç yok yumurtlama olunca akıntı olmuyor mu ?
acaba yumurtalarım kendiliğinden kayp mı oldu düşüncesinden alamıyorum kendimi