Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.benim 15 aylık bir kızım var ve 20 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33 3.bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba? Fikirlerinizi merakla bekliyorum.
Merhabalar.Öncelikle herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar diliyorum.benim 15 aylık bir kızım var ve 20 haftalık hamileyim.Bu da kızmış.Erkek olmasını istemiştim aslında ama hayırlısı ne diyim.İlki sezaryenle doğum olduğu için gene öyle olmak zorunda.Ve tabii maksimum 3 doğum yapabilirim.Yaşım 33 3.bebeği erkek olması ümidiyle tekrar deneyeceğim.3.hamileliğimde şöyle ikiz iki erkek bebeğim olsun çok istiyorum.Kalabalık aile olmak istiyorum.Halim vaktim de müsait.Fakat nasıl ikiz hamile kalabilirim?tüp bebek eşim asla kabul etmez.Sonuçta rahatsızlığımız yok.Klomen kullansam bende yumurtlama dönemimi hesaplayıp hamile kalsam ikiz olur mu acaba? Fikirlerinizi merakla bekliyorum.
öncelikle Allah kızına ve doğacak olana sağlık versin.Ama burası o soruyu soracağın yer değil arkadasım burda insanlar bi tane evlat bulabilmek için aylarca yıllarca çabalıyorlar klomenlede öle yüksek bi oranı yok ikiz gebeliğin.Bence Allah sana ne güzel evlat vermiş 3. de yapacaksan tevekkül et bekle,o aşılama tüp bebek dediğin aşamada insanlar ne kadar sıkıntı çekiyor,yani çok şanslısın hakkında hayırlısı olsun.
şu var ,normalde her ay kadında tek yumurta oluşur.. klomenle çok sayıda yumurta oluştuğu için hamile kalma şansın artar..eşinde sorun varsa aşılama seçeneğini düşünün..s.a. arkadaşlar benim eşimde sperm hareket sorunu var gerçi bu ay normal çıktı doktor bende sorun olmamasına rağmen klomen verdi çok yumurta gelişti bugün çatlatma iynesi oldum benim sorum bana neden tedavi uyguluyor sorun eşimde olmasına rağmen bu durumda hamile kalan var mı
şu var ,normalde her ay kadında tek yumurta oluşur.. klomenle çok sayıda yumurta oluştuğu için hamile kalma şansın artar..eşinde sorun varsa aşılama seçeneğini düşünün..
sa bende yumurta glişimim yavaş diye dr klomen verdi 5 gün kullanıp adetin 10. günü
doktora gidicem ama aşılama için birşey demedi herkesde yapılmıyormu?
herkese yapılır doktorunla konuş bence.ücreti farklı,eşinde sorun varsa aşılama önerilir.
çok şükür eşimde sorun yok ücret önemli değil
kontrole gittiğimde tkrar yumurtaya bakıcak glişip gelişmediğini söyleyecek
ama başka birşey demedi ben çatlatmayı burda öğrendim
eşinde sorun yoksa o zaman klomen kullanacaksın ,bazen çatlatma iğnesi vuruyorlar bazen de kendisi çatlasın diye bırakıyorlar..doktorun seçimi yani.
3 veya 6 ay klomenden sonra,iğneli tedavi, o da olmazsa aşılama yapılıyor
canım teşekkür ederim buarada ben bal tarçın kürünüde kullanıyrm
ikisini kullanmak sakıncalı mı sonra kist yapmasın mı?
buarada bnm fsh 15 çıktı klomenle normale iniyormu
bal tarçının zararı olmaz sanırım..
fsh hakkında fikrim yok.
kist oluşması birşeye bağlı değil,oluşabiliyor..oluşursa,doğum kontrol hapı veriyor 1 ay. kist eriyor ozaman.
teşekkür ederim cevabınızız için eşim aşılamayı istemiyor tahlilleri bazen normal de çıkabiliyor görev yaptığımız yerde çok iyi hastaneler yok maalesef hep ikilemde kaldık zaman kaybettik şimdi doktor önce yumurtalar çok gelişmiş neden klomen başladıkki normal takip etseydik iyne vurursak kiste dönebilir dedi sonra hocasını aradı iyne yaptı aklım iyice karıştı bu ay olmazsa kistlerle mücadele başlayacak sanırımşu var ,normalde her ay kadında tek yumurta oluşur.. klomenle çok sayıda yumurta oluştuğu için hamile kalma şansın artar..eşinde sorun varsa aşılama seçeneğini düşünün..
teşekkür ederim cevabınızız için eşim aşılamayı istemiyor tahlilleri bazen normal de çıkabiliyor görev yaptığımız yerde çok iyi hastaneler yok maalesef hep ikilemde kaldık zaman kaybettik şimdi doktor önce yumurtalar çok gelişmiş neden klomen başladıkki normal takip etseydik iyne vurursak kiste dönebilir dedi sonra hocasını aradı iyne yaptı aklım iyice karıştı bu ay olmazsa kistlerle mücadele başlayacak sanırım
slm kızlar bende malesef pko yum 13aylık evliyim 7aydır bebek istiyoruz
klomenin 2,ayındayım şuan klomen içiyorum tabiki önceki aylarda tahliller rahim filmi v.s. uğraştım
geçen ay 2 yumurtam oldu büyüdüler iğneyle drum çatlattı sonra kontröle gittim çatlamışmış die çatlamışlardı
ilişki v.s. hepsini yaptık ama tutmadı
şimdi 2,ayımdayım klomende
RABBİM hepimize inş. hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin