- 14 Nisan 2012
- 1.474
- 605
ayy cnm benim teşekkür ederim bugün gittik keseyi gördük çookk şükür rabbime ama görüp kan sonucunu alana kadar çok korktum inşaallah sorunsuz geçer Allah herkese nasip etsin:))minğimde senin ellerinden öper teyzesiii:))
çookk saoll ,hatırlamammı cnmsınn evet çookk çektim hamd olsun rabbim dualarımı kabul etti cnm dualarımda öncelikle sizler varsınız zaten. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. bu ay hep hz. Zekeriyanın duasını ettim "Rabbim tarafından bana hayırlı evlatlar nasip et Şüphesiz ki sen her duayı hakkıyla işitensin"diye rabbim tez zamanda seninde sabrının mükafatını verir tatlım inşallah.16:
cnm çok teşekkür ederim amiinn cümlemize, bende ümidi yavaş yavaş sönen ama her adet dönemine yakın umutla bağlananlardanım,bu ay preseed die gebeliği kolaylaştırıcı bi jel vardı onu kullandım doktora gitmeden klomeni içtim ve ovulasyon testi aldım intrnttn bol bol,onunla takip ettim ilişki günlerini bide 2 aydır eşime sürekli kabakçekirdeği yedirdim bi problm yok onda ama hareketliliği artırıyor die yedirdim.ilişkiden 15 dk önce kullanıosun o jeli sonrada yarım saat 45 dk falan yatıosun.Allahım tez zamanda sizede nasip etsin inşallah...
kızlar kimsecikler yok yine ama ben yazayımm dün doktora gittim veee 4hafta 4 günlük hamileyimmm,inanamadım rabbim hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder inşallah sonu gelir ama çokk garibim sonucu aldığımda ölecektim dile kolay 20aydır hiiiçç gebe kalamadım kaç aydırda gitmiyordum doktora çatlatma iğneleri,klomenler, ameliyat,bitkisel kürler denemediğim kalmadı ama bu ay canlarım preseedi denedim klomeni içtim ovulasyon testi aldım bolca çatlama günümü tespit ettim rabbimde nasip etti oldu hepimize nasip etsin inşallah ben çookk çektim burdaki eskiler bilirler.ovulasyon testide adete 2 gün kala çift çizgi verdi bi forumda okudum yaptım, gebe demek dedi arkasına idrarda bakınca çift çizgi çıktı,dün keseyi çok zor gördük yarın tekrar gidecem tüpün biri eğri olduğundan dış gebelik riskim çok yaa doktor tam görmemiz lazım die çağırdı rabbim korktuğuma uğratmaz inşallah,kimse umudunu kesmesin dicem ama o laf bile zoruma gidiodu çünkü umut kesiliyor biliyorum insan yıkılıyor duydukca, hamile etrafında herkes ben ameliyatlıyken ne kadar ağlamıştım kimse bilmio ameliyat olduğumu göbeğimi elliolardı bi düğünde,bebiş varmı die bol acı vardı dikiş vardı karnımda Allahım bu zor bulduğum bebeğimi korur insallah,eşimde sorun yok ama 2 aydır bol kabak çekirdeği yedirdim onada bilginiz olsun artırıo sayıyı die bende deneme çok canlarım hepinizi öpüyorumm...sedaa demoşş yelkenli kız ve ismini sayamadığım eskiler okursunuz umarım.
hz. zekeriyanın süresini ben de sürekli okuyorum, bu ay başladım forumda görünce canım. dilimde her dakika.. Rabbim kabul eder inşallah.. klomeni doktora gitmeden kendin mi kullandın? nasıl cesaret ettin ya ben korkuyorum. ben de bu ay bi aksilik olmazsa iğneli tedaviye geçiyorum.
demossssss çok sevindim çok rabbim tamamına erdirsin sağ salim kucağına aldırsın
ay gözlerim doldu ilk pozitifi görüp hüngür hüngür ağlamıştım eşimle ee 5 yıl bekledik bizde şimdi kızımız geliyor
tedavi gören herkese maddi manevi sabır diliyorum allah yardımcınız olsun
tez zamanda kucağınızı evlatla doldursun bizi tamamına erdirsin :)
kızlar merhaba, doktorum klomen verdi.adetin 5. günü başla dedi..bugün başlıcaktım ama günde kaç defa alıyorsunuz klomeni? yan etkileri var mı?
kızlar merhaba, doktorum klomen verdi.adetin 5. günü başla dedi..bugün başlıcaktım ama günde kaç defa alıyorsunuz klomeni? yan etkileri var mı?
Bende bu ay klomen kullandım günde 2tane ve reglmin 3 günü şimdi ilaçlarım biti çalışmalar için kolları sıvadık klomen işe yarıyor kaybetmeden önceki gebeliğim klomen sayesinde olmuştu 3 aylıkken karnımda öldüüstünde 5 ay geçti hala etkisindeyim bebek görünce dayanamayıp ağlıyorum ama elimde olan birşey değil meleğim cennet kuşu oldu beni bekliyor orada sarılıp koklayamadım Rabbim öyle istedi neyse şimdi tekrar denemeye karar verdik ümitler hiç tükenmiyor ama size tavsiyem gebe kaldıktan sonra onun verdiği sevinçle herkeze duyurmayın dikkatli olun sürekli nazara geldim ben bekleyin derim şimdiden hamiş kalanları tebrik ediyorum tastamam kucağınıza alırsınız inş âmin benim gibi olmayanlara Rabbim tez vakit kavuşursunuz diye dua edicem inş herkeze hayırlı geceler kızlar
Bende bu ay klomen kullandım günde 2tane ve reglmin 3 günü şimdi ilaçlarım biti çalışmalar için kolları sıvadık klomen işe yarıyor kaybetmeden önceki gebeliğim klomen sayesinde olmuştu 3 aylıkken karnımda öldüüstünde 5 ay geçti hala etkisindeyim bebek görünce dayanamayıp ağlıyorum ama elimde olan birşey değil meleğim cennet kuşu oldu beni bekliyor orada sarılıp koklayamadım Rabbim öyle istedi neyse şimdi tekrar denemeye karar verdik ümitler hiç tükenmiyor ama size tavsiyem gebe kaldıktan sonra onun verdiği sevinçle herkeze duyurmayın dikkatli olun sürekli nazara geldim ben bekleyin derim şimdiden hamiş kalanları tebrik ediyorum tastamam kucağınıza alırsınız inş âmin benim gibi olmayanlara Rabbim tez vakit kavuşursunuz diye dua edicem inş herkeze hayırlı geceler kızlar
Bugün doktora gittiğimde yumurtalıkların boyutları hakkında tam birşey söylemedi fakat sağ tarafta ağrım olduğunu söyleyince orada yumurtalıkların daha fazla oluştuğunu söyledi.bir de ultrason kağıdında dist (mm)27.23 yazıyor.
Bu ay ilk defa klomen kullandım...yarın çatlatma iğnesi yapacakmış..c.tesi ilişkiye gireceksin dedi...bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yumurta boyutu hakkında yorum yapar mısınız....
Benimkiler 21,3 ve 21,5 mm idi canim 1 gun sonrada catlatma ignesini kendim yaptim evde... Ve 2 gun gun asiri yaptik onceki gun haric... 2. ayim benimde bu ay insAllah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimize...
Kasiklarimda cok agrim var ilk ay boyle olmamisti elimi degince yumurtaliklarima agri oluyor.. Yumurtanin boyutu guzel guzel buyumus ama hemen igne olman lazimdi senin.. Ama doktor daha iyi bilir tabi
slm kızlar ben de klomen kullandım ve ardırdan çatlatma iğnesi yaptırdım. iğneyi 1 aralıkta yaptım yani bugün 9 gün oldu gebelik testi yaptım evde negatif çıktı. tutmadı galiba yine çünkü kasıklarım adet olacağım zamanki gibi de ağrımaya başladı adet olcam galiba yine hamile değilim yaa( adetime 1 hafta kaldı ve her ayki gibi kasık ağrım başladı 1 hafta kala ağrılarım başlıyodu zaten
bu kadar çabuk karamsarlığa kapılma canım...çünki olsa da idrar testinde çıkmaması çok normal...Rabbim inşallah en kısa zamanda verir yavrularımızı...