Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba arkadaşlar bende bu ay klomen tedavisine başladım yumurtalarım oluşurken olan agrılarım yine başladı ayın 5 de çatlatma iğnem yapıldı normalin üzerinde gögüslerimde agrı ve hassasiyet var belimin sağ tarafında ağrı var ve beyaz sümüksü akıntım var son adet tarihim 23 kasım sizde de böyle belirtiler var mı

cnm ümitlendirmek istemem de hamile olabilirsin çünkü bende öle oldum eşime diodum bu ay benim yumurtalar çatlaya çatlaya bitemedi diyodum en son dayanamadım zaten 2 gün kala test yaptım pozitifi gördüm Rabbime şükür,hiç bi ay öle olmazdım yumurtam çatlar ağrım biterdi ama ekim ayında hiç geçmedi kasık ağrılarım:)meğer miniğim yerleşiyormuş İnşallah sende hamişsindir

Aslinda ben ayin 12 de kan tahlili yaptirim ama dr yaptirma demisti negatif cikti ama 5 sinde igne yaptirmistim ayin 23 son adet tarihim bugun ciddi mide agrisi yasadim sence ne zaman tekrar baktirayim

Aslinda ben ayin 12 de kan tahlili yaptirim ama dr yaptirma demisti negatif cikti ama 5 sinde igne yaptirmistim ayin 23 son adet tarihim bugun ciddi mide agrisi yasadim sence ne zaman tekrar baktirayim

bekle cnm adete 1-2 gün kala tekrar yaptır belki geç döllenme olmuştur çok çabuk yaptırmışsın hayırlısı bakalım

kızlar selammmmmmmmmmmm bende bu ay klomen kullandımmm 2 adet ovitrelle catlatma ıgnesı oldummmm ve suan kasıklarım ınanılmaz agrıyor batma hıc yok genelde batma oluyordu ama suan agrımmm asırı fazlaaa acaba gene kıstmı oluyorr dıye dusunduruyorrr beniiii
boyle durum yasayan varmıııı kızlarrrrrrrrrrrr

bekle cnm adete 1-2 gün kala tekrar yaptır belki geç döllenme olmuştur çok çabuk yaptırmışsın hayırlısı bakalım

Tsk ederim canim merakla bekliyorum cumartesi aksami yaptirayim diyorum hayirlisi ben hic bu kadar cok istememistim

arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra normal gününde mi regl olunuyor?yoksa iğneden sonraki 19. günde mi? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi...

merhaba kizlar biz de 15 ocak ta doktora gidecegiz ins,
subat ta 2 yil olcak bayadir ugrasiyoruz bebegimiz olsun diye, 2009 mayis ta evlendik, mayis ta 4 yillik evli olcas yani.
artik ins bu sene bebegimiz olur ins.

1 kere klomid denedik ama olmadi. sonra kist oldu, sonra gecti mi gecmedi mi bilmiyorum bi daha o doktora gitmedim,
sigortam karsilamiyordu. simdi ocak ayindan itibaren yeni sigortam olacak ins 15 ocak ta yeni bayan bi doktora gidecegim ins hayirli haberler aliriz 3-4 ay icinde.
sizlerle burda paylasmak isterim. arkadaslarimla da pek konusamiyorum, bi tanesinin yeni bebegi oldu onla ilgileniyor surekli
diger arkadaslarim da yeni evliler ya da bebek istemiyorlar, anlamiyorlar benim neden bahsettigimi.
ya da daha buyukler ve bi kac tane cocuklari filan var, her neyse derdimi anlayacak paylasacak birilerini buldum galiba cok sukur...

ah canım hoş geldin buradaki çoğu kimse birbirlerine derdini anlatıp rahatlıyorlar üstelik bu tedavileri çok gören tecrübeli arkadaşlarında görüşleri önemli ben de 6 yıllık evliyim sürekli takip ederdim sonunda üye oldum canım stres yapma dünyada rızkı varsa bebeğin seni bulur Allah yardımcınız olsun

metformin nedir neyle ilgili bi ilaç acaba?

Metformin (glukofen, gluformin, glucophage, glifor): Bu ilaçlar şeker hastalığında (diabet) kullanılan insülin duyarlaştırıcı ilaçlardır. Polikistik over sendromunda da insülin direnci arttığı için bu ilaçlarla insülin direncinin azalması ve bir çok belirtinin düzelmesi sağlanır.
Metformin ilaçları aynı zamanda zayıflamaya çok yardımcı olur ve kilo verilmesi sayesinde de şikayetler düzelir, yumurtlama düzeni artar, hamilelik kolaylaşır, kıllanma azalır, androjenler (testosteron) azalır.
Gebelik için yumurtlama tedavisi verilen hastalarda klomifen sitrat (klomen, serophene) tedavisi ile birlikte metforminin aynı anda kullanılmasının tedavi başarısını arttırdığını bildiren araştırmalar vardır.
Yapılan çalışmalar bu ilacın gebelik döneminde kullanımının bebek üzerinde olumsuz bir etkisi olmadığını göstermektedir (ilaç kategorisi B olarak belirlenmiştir).

internette "pko ve metformin" diye araştırırsan pek çok bilgiye ulaşırsın canım.ben de dahil pek çok polikistik overli arkadaşım bu ilaç yardımıyla hamile kaldık..tabi önce Allahın dilemesiyle.

kızlaaaaaaaaaaaar ne olur yardım ediiin bugün 21. gün doktora gittik çatlatma iynesi vurulmuştum HCG 7.92 çıktı doktor hamile demiş eşime iyne değeri yükseltirmi diye sormuş eşim doktor bu kadar yükseltmez gebelik var demiş bazı arkadaşlar çatlatma iynesi yükseltebiliyo demişleridi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorummm

hoşgeldin aramıza cnm Rabbim inşallah tez zamanda sanada nasip eder.burda herkes aynı durumda olduğundan içini rahatça dökebiliyor.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınbunlarla doldursun

cnm kaç gün oldu vurulalı iğneyi inşallah hamişsindir ama ben kendimden biliyorum vurulalı 8 gün olmuştu değerim 14.7 çıkmıştı ve gebe deildi sabret bakalım yarın yine yaptır değer düşerse deilsin yükselirse hamilesin ki inşşşaaallah öledirr

hadi yaa üzüldüm (( iye vurulalı 10 gün oldu doktor gebe diyince ümitlendim sizin değer bayağı yüksekmiş ama yarın değer yükselirse gebelik kesinleşirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…