cnm yas sınırı varmı bunda 23 falan dıyolar ben 20 yasındaım doktorum bana yas falan var demedı
ne güzel yaşın müsaitmiş.ben olldum 30 :-( bir türlü hamile kalamadım.bu ay tutsa bariiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm yas sınırı varmı bunda 23 falan dıyolar ben 20 yasındaım doktorum bana yas falan var demedı
sigorta büyük kısmını karşılıo 68 lira iğne rapor çıkarıosun 3 aylıktı bnm drun yazdğı rapor.11lira ödedim ben gerisini sigorta karşılıo cnm merak etme
cnm senın aldıgın ıgnenın adı neydıı
Canım hayırlı uğurlu olsun allah analı babalı büyütsün ömrü uzun güzel olsun gözlerim doldu yaa adı nee ?? eskilerden kimse kalmamış..
kızlar benim kırmızılar geldi 2 gün erken olarak. hayırlısı olsun umudumu kesmiyorum inşallah bebişim olacak eylül ayına yeni umutlarla giriyorum cuma günü doktoruma gidiyorum tekrar hormon testi yapacak sonrası yüne klomen diyecek ama ben vu sefer aşılamayı soracağım eğer olur derse isteyeceğim artık sabırsızlanıyorum bir an önce olsun istiyorum rabbimm kimselere aratmasın [/QUO
amin canım çatlatma iğnesinden kaç gün sonra geldi adetin..
canım iğneden 16 gün sonra geldi kırmızılar. yarın doktora gidiyorum yeni umutlarla yeni baştan başlıyorum inşallah bu ay gelir şu bebe
Canım bende bu ay gittim 3. günü gel demişti bana 5.günüde klomene başla dedi ilk defa kullanıcam inş bir etkisi olurda kavuşuruz bebişimize....
Hayırlı olsunnnnn:)))Allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin canım...Bu ara herkesten bunu duyuyorum tamda ara verdiklerinde hamiş kalıyolar stress iyi gelmiyo tabiii haydi darısı başımızaa bende ilk defa klomen kullanıcam bu ay...
slm arkadaşlar ben yeni üyeyim sırf bu sayfaya mesaj yazabilmek için üye oldum dersem belki inanmazsınız 11aylık evliydim ve bebek istiyordum ama olmuyordu doktora gittim yumurta takibi falan derken klomene başladım adetin 5.günü günde 1 tane 5gün boyunca içtim 5gün sonra kontrole gittim gün aşırı ilişki dedi doktor uyguladım ama günler geçmek bilmedi burdaki tüm arkadaşların başına gelenleri okuyarak geçirdim o zor günleri bazen ağladım bazen sevindim ve o ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim şimdi oğlum 6 aylık RAbbim hepinize nasip etsin inşallah hayırlısıyla size bi ümit olmak için üye oldum moralinizi yüksek tutun ve yüce Allahın sesinizi duyduğuna tüm yüreğinizle inanarak çok dua edin böyle uzaktan konuşması çok kolay biliyorum Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
kızlar moralim çok bozuk bugün adetimi 4 gün geçtim sabah ki testim yine negatif dayanamadım doktora gittim klomenden dolayı galiba yumurtalıklarım acayip bi tepki vermiş nasıl oluyorsa sağ ve sol tarafımda 3.5 4 cm kist oluşmuş adet gecikmem ondan olabilirmiş yinede kanda gebelik istedi moralim bozuldu yaptırmadım olsaydı bişey zaten alttan muayenedede çıkardı yapacak bişeyimiz yok adet olmanı bekleyeceğiz diyor birde ne kadar rahat napıcam ben şimdi....
canım sıkıntı yapma adetle birlikde gider kistin doktorun yapabilceği bişey yok bazenleri oalbiliyor böyle yanlız sen çatlatma iğnesi olmadınmı
hqadi bakalım kızlar inş tutar.benim klomenle 3. deneyişim. bugün 10.günümdü. sağda ve solda bir yumurta var 13 ve 13,8mm salı günü tekrar gidicem doktora.bakalım ne kadar büyüyecekler?inş o güne kadar çatlamaz..
bu tedavi ile hamile kalan da oluyo benim gibi kalamayan da oluyo.kendinizi her zaman en kötüsüne hazırlayın