biliyorum canım bende aynı durumdayım beklemek istemiyorum artık...bir ay sonra aşılama isticem bende bu ay klomende içmicem.sonrasında aşılama isticem artık..bide böyle deneyelim....
arkadaşlar ben yeni üye oldum beni de alın aranıza. başımdan geçenleri anlatayım belki size yardımcı olabilirim ocak ayında 6 aylık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim daha sonra mayıs ayına kadar kanamam devam etti ilaçlarla tekrar adet görmem sağlandı haziranda rahim filmi çektirdim temiz çıktı. hazirandan beri çok uğraşmama rağmen gebe kalamadım doktorumla konuştum klomene başladık 23. ağustost ilk adet tarihim 5. günü sabah akşam 1 er tane olmak üzere klomen içtim 13. günü yani dün ultrasonda yumurtalara baktılar sağda ve solda toplam 4 yumurta olmuş ilaca çok iyi cevap vermiş dedi doktor bugünde çatlatma iğnesi yapılacak belki işinize yarar doktor dedi ki dün, iğnenin vurulduğu gün yani bugün ve bundan sonraki 4 gün hergün ilişki dedi pazartesi de eşinle birlikte gel dedi tekrar bakıcam dedi. yani iğneden 36 saat sonra ilişki demedi hergün dedi
allah tamamına erdirsin canım darısı bizlere inşallah klomenle ilk denemen de mi oldu bi de ne kadar süre bekledin bebek için inşallah bizde tez zaman da kavuşuruz bebişlerimize
hayırlı uğurlu olsun çok sevindim adına.darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:)) ilk tedavin miydi?
tebrik ederim darısı başımıza inşallah
arkadaşlar ben yeni üye oldum beni de alın aranıza. başımdan geçenleri anlatayım belki size yardımcı olabilirim ocak ayında 6 aylık erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim daha sonra mayıs ayına kadar kanamam devam etti ilaçlarla tekrar adet görmem sağlandı haziranda rahim filmi çektirdim temiz çıktı. hazirandan beri çok uğraşmama rağmen gebe kalamadım doktorumla konuştum klomene başladık 23. ağustost ilk adet tarihim 5. günü sabah akşam 1 er tane olmak üzere klomen içtim 13. günü yani dün ultrasonda yumurtalara baktılar sağda ve solda toplam 4 yumurta olmuş ilaca çok iyi cevap vermiş dedi doktor bugünde çatlatma iğnesi yapılacak belki işinize yarar doktor dedi ki dün, iğnenin vurulduğu gün yani bugün ve bundan sonraki 4 gün hergün ilişki dedi pazartesi de eşinle birlikte gel dedi tekrar bakıcam dedi. yani iğneden 36 saat sonra ilişki demedi hergün dedi
hayırlı olsun canım inş tez zamanda kavuşursun bebeğine:) ben de beklemedeyim.çatlatma iğnesinden sonraki 13.günüm
kıslar ya çok sitres yaptık varyaolacak olduktan sonra iğneden 3 gün öncede ilişkiye girsen oluyo.hayırlısı ama birazda oluruna bırakmak lasım en kısa zamanda bebeklerimiz gelir inşallah.
kıslar ya çok sitres yaptık varyaolacak olduktan sonra iğneden 3 gün öncede ilişkiye girsen oluyo.hayırlısı ama birazda oluruna bırakmak lasım en kısa zamanda bebeklerimiz gelir inşallah.
inşallah hepimiz kavuşuruz. az kalmış senin test ne zaman yapcan
bilmiyorum ne zaman yapacağımı olumsuz bir sonuçla karşılaşmaktan çok korkuyorum.bunun yanında kasık ağrılarım aşırı derecede halsizliğim ve göğüslerde aşırı derecede ağrım var.boş yere umutlanmak da istemiyorum
elifim seni çok iyi anlıyorum bekle biraz daha içime doğdu sen hamilesin bak gör
Klomenle 5 haftalık hamileyim darısı tüm isteyenelin başına Rabbim kimseyi mahrum etmesin
slm arkadaşlar ben de çatlatma iğnemi 24 ağustosta vuruldum.hala kasık ağrılarım devam ediyor.ben 36.saatte ilişkide bulunamadım 60.saate denk geldi ilki.sizce bu şekilde gebe kalma ihtimalim var mı ve ne zaman test yapmalıyım??bu arada pko hastasıyım
lütfen yardım edin.ilk denememdi.
hadi hayırlısı canım benim... Rabbim bu ay güldürsün yüzümüzüüüüü
aynen stres varsa hiç bir şey olmuyo saatlere takılmayın regl bittikten sonra başlayın diğer regl tarihine kadar çalışmalara devam yumurtalara takılırsak olmuyo işte tecrübeyle sabit. valla doktordan doktora değişiyor ama klomen içenler için söylüyorum yumurtaların ne zaman çatlayacağı belli olmuyo. çatlatma iğnesinide rahim duvarının kalınlığına bakarak vuruyorlar bunu da yeni öğrendim . 8mm kalınlığa gelince iğneyi yapıyolar yumurtaların büyüklüğüne göre değil zaten aşağı yukarı aynı anda gelişip kalınlaşıyolarmış