- 7 Ağustos 2012
- 73
- 4
canım ya bende 2 aydır klomen kullanıyorum ben ve eşimde de bir sorun çıkmadı..denemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şu an..ama bu şekilde hamile kalan cok umutsuz olma sakın
canım ya bende 2 aydır klomen kullanıyorum ben ve eşimde de bir sorun çıkmadı..denemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şu an..ama bu şekilde hamile kalan cok umutsuz olma sakın
günaydın herkeseee....
dün akşam son halvette oldu...kasıklarım ağrıyooo.... :26:
bugün tatile gidiyoruuzz.....yuupppiiiiii........ biraz uzaklaşıcam bu düşüncelerden inşallahh....
gittiğim yerlerde nette yok... süper bişey... yoksa tutamazdım kendimi....
inşallah geldiğimde hayat ve kelam ın hamiş haberlerini alırım...gelince de belki ben size müjde verirrimmmmm.... bu uğurda isteyen herkese Rabbim sağlıklı, hayırlı, imanlı ve de ihlaslı evlatlar nasib etsin.....
bana iyi tatiller.... öptüm sizii....:118:
günaydın herkeseee....
dün akşam son halvette oldu...kasıklarım ağrıyooo.... :26:
bugün tatile gidiyoruuzz.....yuupppiiiiii........ biraz uzaklaşıcam bu düşüncelerden inşallahh....
gittiğim yerlerde nette yok... süper bişey... yoksa tutamazdım kendimi....
inşallah geldiğimde hayat ve kelam ın hamiş haberlerini alırım...gelince de belki ben size müjde verirrimmmmm.... bu uğurda isteyen herkese Rabbim sağlıklı, hayırlı, imanlı ve de ihlaslı evlatlar nasib etsin.....
bana iyi tatiller.... öptüm sizii....:118:
ya kızlar benim yüzümde iki tane sivilce çıktı ve hiç belirti de yok acaba bu ay da mı olmadı ki bata 6-7 gün kaldı öyle bariz bi belirtim yok .. bi de ben dün akşam rüyamda doktoruma gidiyordum ultrasonla bakıyordu hamilesin diyordu sevinçten havalara uçuyordum eve koşum ilk işim forma girip hamileyim müjdesini veriyordum ya rüyada da olsa san ki o duyguyu yaşadım içim bi tuhaf uyandım hayırdır inşalla. rüyanın tersine çıkmasından korkuyorum zaman geçmek bilmiyor şimdi bana
ay inşallah rüyan cıkar canım belki içine doğuyo hamişsin....ben bir iki güne test yapcam varsa cıkar zaten öncede erkenden yaptığımda cıkmıştı....of cok heycanlıyım kelam
al benden de o kadar bende çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor idrar testi yapacaksın demi adet gününden önce belli olurmu ki onda yaaa benim evde var elim gidiyor ama bekleyeyim diyorum ya sabır ya sabır inşallah güzel haberler veririz birbirimize ayyy ikimizde hamiş olsak aynı süreci birlikte yaşayacağız artık sende şöyle bende böyle diye hamişliğimizden bahsederiz inşallah..
ya kızlar benim yüzümde iki tane sivilce çıktı ve hiç belirti de yok acaba bu ay da mı olmadı ki bata 6-7 gün kaldı öyle bariz bi belirtim yok .. bi de ben dün akşam rüyamda doktoruma gidiyordum ultrasonla bakıyordu hamilesin diyordu sevinçten havalara uçuyordum eve koşum ilk işim forma girip hamileyim müjdesini veriyordum ya rüyada da olsa san ki o duyguyu yaşadım içim bi tuhaf uyandım hayırdır inşalla. rüyanın tersine çıkmasından korkuyorum zaman geçmek bilmiyor şimdi bana
kızlar mrb ben 26 günde bi regl olurum en son 4 agus.oldum bu ay klomen kullandım günde 1 tane bundan 10 gün önce kasık agrısıyla acile gittim 4.5 cm kist olmuş yumurta çatlamamış ve engeç agus.28. olmam gerekiyodu olmadım 4 -5 günüm geçiyo det olmam gereken günlerde adet sancısı yüzümde 2 tane sivilce bel agrısı gibi adet belirtilerim oldu ama geçti şimdi hiç bişi yok sadece arada kasıklarım bıçak saplnması ve dün gece sol gögsümün ucu sızladı bulantım 2 gündür çok gecikme kisttenmi evde test neg. sizce???
merhaba arkadaşlar, bu ay ben de klomen kullandım günde 3 adet. bu ay 2-5 eylül arası bekliyrm regli..Test yapmak istiyrm ama erken olduğunu düşünyrm, hayal kırıklığı yaşamak da istemiyrm. biraz daha sabredeym diyorum dayanabilirsem...
canım bende bu ay günde 3 tane klomen içdim çatlatma iğnesş oldum bugün 15. günümdü iğneden sonra test yapmadım henüz 2 gün daha bbeklicem adet olmazsam kan testi yapcam hayırlısı
adet günün ne zaman? klomeni ilk kez mi kullanıyrsn?
selam çatlatma iğnemi yaptıralı 11 gün oldu kan tahlili yaptırsam çıkarmı?