Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım ya bende 2 aydır klomen kullanıyorum ben ve eşimde de bir sorun çıkmadı..denemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şu an..ama bu şekilde hamile kalan cok umutsuz olma sakın

evet bende umutsuz olmak ıstemıyorum bakalım hayırlısı dıyorum. bugun klomenım bıttı pazartesi doktora gidecegim bakalım ne dıycek inş yumurtalıklarım guzelce buyur

canım ya bende 2 aydır klomen kullanıyorum ben ve eşimde de bir sorun çıkmadı..denemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şu an..ama bu şekilde hamile kalan cok umutsuz olma sakın

evet bende umutsuz olmak ıstemıyorum bakalım hayırlısı dıyorum. bugun klomenım bıttı pazartesi doktora gidecegim bakalım ne dıycek inş yumurtalıklarım guzelce buyur

günaydın herkeseee....

dün akşam son halvette oldu... kasıklarım ağrıyooo.... :26:

bugün tatile gidiyoruuzz..... yuupppiiiiii........ biraz uzaklaşıcam bu düşüncelerden inşallahh....

gittiğim yerlerde nette yok... süper bişey... yoksa tutamazdım kendimi....

inşallah geldiğimde hayat ve kelam ın hamiş haberlerini alırım... gelince de belki ben size müjde verirrimmmmm.... bu uğurda isteyen herkese Rabbim sağlıklı, hayırlı, imanlı ve de ihlaslı evlatlar nasib etsin.....

bana iyi tatiller.... öptüm sizii.... :118:

günaydın canım inşallah geldiğinde bizi hamiş bulursun sende hamiş gelirsin iyice dinlen eğlen tatil seni bekliyor tatil dönüşü hemen gir bizi merakta bırakma güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

ya kızlar benim yüzümde iki tane sivilce çıktı ve hiç belirti de yok acaba bu ay da mı olmadı ki bata 6-7 gün kaldı öyle bariz bi belirtim yok .. bi de ben dün akşam rüyamda doktoruma gidiyordum ultrasonla bakıyordu hamilesin diyordu sevinçten havalara uçuyordum eve koşum ilk işim forma girip hamileyim müjdesini veriyordum ya rüyada da olsa san ki o duyguyu yaşadım içim bi tuhaf uyandım hayırdır inşalla. rüyanın tersine çıkmasından korkuyorum zaman geçmek bilmiyor şimdi bana

canım benim git bolca dinlen kafan dağılır...bebbiş haberleriyle dönersin umarım.. bize güzel haberler ver tamam mıay keşke bizde sana güzel haberler versek dediğin gibi.perşembeye kadar belli olur benim durum keşke bebişim var desem.....

sana iyi tatiller canım tadını çıkar gelir gelmezde yaz bize olurmu.öpüyorum

ay inşallah rüyan cıkar canım belki içine doğuyo hamişsin....ben bir iki güne test yapcam varsa cıkar zaten öncede erkenden yaptığımda cıkmıştı....of cok heycanlıyım kelam

ay inşallah rüyan cıkar canım belki içine doğuyo hamişsin....ben bir iki güne test yapcam varsa cıkar zaten öncede erkenden yaptığımda cıkmıştı....of cok heycanlıyım kelam

al benden de o kadar bende çok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor idrar testi yapacaksın demi adet gününden önce belli olurmu ki onda yaaa benim evde var elim gidiyor ama bekleyeyim diyorum ya sabır ya sabır inşallah güzel haberler veririz birbirimize ayyy ikimizde hamiş olsak aynı süreci birlikte yaşayacağız artık sende şöyle bende böyle diye hamişliğimizden bahsederiz inşallah..

evet bugün alabilirsem bi yapıyım diyorum..adetten 3-4 gün önce kesin belli olur zaten..harika olur ya ikimizinde bebişi gelse bu ay ne güzel olur...allahım nolur bize bu mutluluğu yaşat.

canım sivilceyi adet belirtisi diye biliyorum ben ama inşallah değildir..

kızlar mrb ben 26 günde bi regl olurum en son 4 agus.oldum bu ay klomen kullandım günde 1 tane bundan 10 gün önce kasık agrısıyla acile gittim 4.5 cm kist olmuş yumurta çatlamamış ve engeç agus.28. olmam gerekiyodu olmadım 4 -5 günüm geçiyo det olmam gereken günlerde adet sancısı yüzümde 2 tane sivilce bel agrısı gibi adet belirtilerim oldu ama geçti şimdi hiç bişi yok sadece arada kasıklarım bıçak saplnması ve dün gece sol gögsümün ucu sızladı bulantım 2 gündür çok gecikme kisttenmi evde test neg. sizce???

canım büyük ihtimalle kistten ama sen genede ilaç falan kullanma her ihtimale karşı ve doktora git kist için

merhaba arkadaşlar, bu ay ben de klomen kullandım günde 3 adet. bu ay 2-5 eylül arası bekliyrm regli..Test yapmak istiyrm ama erken olduğunu düşünyrm, hayal kırıklığı yaşamak da istemiyrm. biraz daha sabredeym diyorum dayanabilirsem...

canım bende bu ay günde 3 tane klomen içdim çatlatma iğnesş oldum bugün 15. günümdü iğneden sonra test yapmadım henüz 2 gün daha bbeklicem adet olmazsam kan testi yapcam hayırlısı

selam çatlatma iğnemi yaptıralı 11 gün oldu kan tahlili yaptırsam çıkarmı?

a.s canım çıkar ama tam anlıyamazsın iğnenin etkisimi değilmi diye bence 2 gün daha bekle öyle yap aklında soru işareti kalmaz cnm benim 15. gündü 16. güne girdim şu saat itibariyle ama 1-2 gün daha beklemeyi düşünüyorum açıkcası

teşekürler 2 gün daha bekliyeyim ozaman.belirtilerin varmı tuğçe?benim gögüslerim çok acıyo ama iğnenin etkisimi değilmi bilemiyorum başkada hiç bişey yok bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…