Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

hayat nerelerdesin gııı test yaptınmı haber bekliyorum senden meraklandım valla bata çok az kaldı rabbim müjdelerimizi versin inşallah:emir_bebek::emir_bebek: bende adet günü kırmızılar gelmezse test yapmayı düşünüyorum...

selam çatlatma iğnemi yaptıralı 11 gün oldu kan tahlili yaptırsam çıkarmı?

benim de bu gün iğneden sonraki 14. günüm ama batı beklemeye karar verdim sende 2-3 gün sonra yap testini kanda belli olur 14. günü demişti doktor hayırlısı olsun inşallah ard arda birsürü hamiş haberi alırız benim bat 6 eylül az kaldı heyecanlıyım hemde çokkk:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Son düzenleme:
bu arada kızlar bu sabah uyandığımda göğüslerim de ağrı hissettim biraz azaldı ama hala ağrıyorlar akıntım var ama kasıklarımda öyle hissedebileceğim ağrı yok daha önce vardı bat yaklaştı kesildi :KK53::KK53:

hayat nerelerdesin gııı test yaptınmı haber bekliyorum senden meraklandım valla bata çok az kaldı rabbim müjdelerimizi versin inşallah:emir_bebek::emir_bebek: bende adet günü kırmızılar gelmezse test yapmayı düşünüyorum...

günaydın

kelam daha yapamadım dün açık eczane bulamadık.bugün öğle arası bi kaçıp alıyım diyorum işyerinde yaparım artık...ay kasıklarım ağrıyo hala hiç geçmiyoki..falımda bu sene bebiş gelcekmiş bana:KK52::KK52::KK52::KK52: bu ay umudum yok eylül de olmaz inşallah ekime bebişim gelir:KK49::KK49::KK49::KK49:

canım bende öle düşündüm ama bu 5.aydır klomen kullanıyorum onun dısında arada kistlerim olurdu ilk defa günüm bu kadar geçiyor birde adet olacakmışım gibi bütün belirtiler vrdı ama olmadım belirtilerde geçti şimdi 1 haftadır yemek yiyemiyorum her şeyden midem kalkıyo 2 gündür çok uyuyorum karnımın içinde tuhaf bi his var bacak iç kısımları agrıyor 3 gündür gögsümün ucu acı cı sızlıyor baş dönmesi vs. bebe time test ile yaptım dün idrarımı tutmadan yrım saat tuum sadece ve neg.çıktı öle işte çok endişeliyim

günaydın

kelam daha yapamadım dün açık eczane bulamadık.bugün öğle arası bi kaçıp alıyım diyorum işyerinde yaparım artık...ay kasıklarım ağrıyo hala hiç geçmiyoki..falımda bu sene bebiş gelcekmiş bana:KK52::KK52::KK52::KK52: bu ay umudum yok eylül de olmaz inşallah ekime bebişim gelir:KK49::KK49::KK49::KK49:

yaaa sanki benimde umudum yok hayatcım bu ay da olmadı gibi :KK50::KK50::KK50: bi belirtim de yok ama bu sivilceler falan bana adeti çağrıştşışdığı için ümitsizim bu ay da olmaz sa yine mi klomen verecek doktor yaaa

teşekürler 2 gün daha bekliyeyim ozaman.belirtilerin varmı tuğçe?benim gögüslerim çok acıyo ama iğnenin etkisimi değilmi bilemiyorum başkada hiç bişey yok bende..

evt cnm bekle yok cnm göğüs ağrım var benimde bide arada kasık ağrısı belirtilere takılmıyorum artık

canım rabbim hayırlısı ile hepimize versin inşallah umudunuzu kaybetmeyin o her şeyin en iyisini en hayırlı zamanını bilendir olucak inşallah her şeyden önce sabır

canım rabbim hayırlısı ile hepimize versin inşallah umudunuzu kaybetmeyin o her şeyin en iyisini en hayırlı zamanını bilendir olucak inşallah her şeyden önce sabır

inşallah canım inşallah rabbim sabrımızın mükafatını versin hepimiz ard arda burada hamişiz:KK49:diye haykıralım ayyyyy söylemek bile heyecanlandırıyor bu duyguyu yaşamak kim bilir na kadar güzeldir inşallah bizde yaşarız.

evt cnm bekle yok cnm göğüs ağrım var benimde bide arada kasık ağrısı belirtilere takılmıyorum artık

canım sen de iğne oldunmu olduysan iğneden sonraki kaçıncı günün benimde bu sabah başladı göğüslerimde ağrı ve az az akıntımda oluyor bata 3 gün kaldı sabırsızlıktan çatlayacağım yahuuuuuu

6 gün geçti 2 gün daha beklicem sonra sonra kanda baktırıcam inşallah gelmiştir bebegim ve size burdan yazarım hamileyiiiiiiiimmmm diye inşallahh sonucu merak ediyorum ya ey rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bu mutlulugu yaşat bizlerede inşallah:KK49::KK49:

6 gün geçti 2 gün daha beklicem sonra sonra kanda baktırıcam inşallah gelmiştir bebegim ve size burdan yazarım hamileyiiiiiiiimmmm diye inşallahh sonucu merak ediyorum ya ey rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bu mutlulugu yaşat bizlerede inşallah

yaaa sanki benimde umudum yok hayatcım bu ay da olmadı gibi :KK50::KK50::KK50: bi belirtim de yok ama bu sivilceler falan bana adeti çağrıştşışdığı için ümitsizim bu ay da olmaz sa yine mi klomen verecek doktor yaaa

of bende bi ay daha klomen kullanıp aşılama isterim diyom hep doktor ne der bilmiyorum tabi....beklemek çok zor geliyo bir an önce olsun istiyoruz.ay yaşta geçiyo anacım napim ilkini yapimda daha ikincisini yapcam:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

inşallah canım inşallah rabbim sabrımızın mükafatını versin hepimiz ard arda burada hamişiz:KK49:diye haykıralım ayyyyy söylemek bile heyecanlandırıyor bu duyguyu yaşamak kim bilir na kadar güzeldir inşallah bizde yaşarız.

dicez dicek hepimiz tek tek hamileyiz dicez....ay kelam ikimizin bat aynı ya ikimizde hamiş olalım ya hayalini kurmak bile harika hehehehe

of bende bi ay daha klomen kullanıp aşılama isterim diyom hep doktor ne der bilmiyorum tabi....beklemek çok zor geliyo bir an önce olsun istiyoruz.ay yaşta geçiyo anacım napim ilkini yapimda daha ikincisini yapcam:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK52::KK52::KK52:vallaha birincisi bu kadar uğraştırıyor en iyi si birinci gelince hemen ardından ikincinin çalışmalarına bakmak lazın ancak oluyorlar çüküm:KK52::KK52::KK52::KK52:

6 gün geçti 2 gün daha beklicem sonra sonra kanda baktırıcam inşallah gelmiştir bebegim ve size burdan yazarım hamileyiiiiiiiimmmm diye inşallahh sonucu merak ediyorum ya ey rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bu mutlulugu yaşat bizlerede inşallah:KK49::KK49:

adetinden 6 gün geçti ve hala bakmadın ayyy ben olsam çatlamıştım valla varsa belli olur test yapsana canım beklemene gerek yok bence bize hemen ver müjdeni bu ayın ilk müjde vereni sen ol..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

adetinden 6 gün geçtiyse idrar tahlilinde çıkar canım. valla arkadaşın dediği gibi ben olsam çatlardım, 6 gün nasıl bekledin?:))

bebetime mark test ile dün idrarımı tutmadan yaptım negatif çıktı bakıcam dışarı çıkınca bir tane degişik marka test alıp yapıcam olmadı yarın kan testi ama kistim var yumurtam çatlamamış ama kaç yumurtam olmuştu bilmiyorum 4 cm kist var ondanmı diyede düşünüyorum ama daha öncede kistim vardı ilk defa bu kadar gecikti ki erken olurum geç olmam offf kafam çok karışık yaaa

ay nasıl bekliyosun ben 10 kere yapmıştım şimdiye kadar.

:KK52::KK52::KK52:vallaha birincisi bu kadar uğraştırıyor en iyi si birinci gelince hemen ardından ikincinin çalışmalarına bakmak lazın ancak oluyorlar çüküm:KK52::KK52::KK52::KK52:

haklısın valla ikinci için ara vermemek gerek zaten hemen olmuyo...hehehe ne güzel ikincinin hayalini kuruyorum birinci olduda sanki:KK1::KK1:

X