Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam çatlatma iğnemi yaptıralı 11 gün oldu kan tahlili yaptırsam çıkarmı?
hayat nerelerdesin gııı test yaptınmı haber bekliyorum senden meraklandım valla bata çok az kaldı rabbim müjdelerimizi versin inşallah bende adet günü kırmızılar gelmezse test yapmayı düşünüyorum...
günaydın
kelam daha yapamadım dün açık eczane bulamadık.bugün öğle arası bi kaçıp alıyım diyorum işyerinde yaparım artık...ay kasıklarım ağrıyo hala hiç geçmiyoki..falımda bu sene bebiş gelcekmiş bana bu ay umudum yok eylül de olmaz inşallah ekime bebişim gelir
teşekürler 2 gün daha bekliyeyim ozaman.belirtilerin varmı tuğçe?benim gögüslerim çok acıyo ama iğnenin etkisimi değilmi bilemiyorum başkada hiç bişey yok bende..
canım rabbim hayırlısı ile hepimize versin inşallah umudunuzu kaybetmeyin o her şeyin en iyisini en hayırlı zamanını bilendir olucak inşallah her şeyden önce sabır
evt cnm bekle yok cnm göğüs ağrım var benimde bide arada kasık ağrısı belirtilere takılmıyorum artık
yaaa sanki benimde umudum yok hayatcım bu ay da olmadı gibi bi belirtim de yok ama bu sivilceler falan bana adeti çağrıştşışdığı için ümitsizim bu ay da olmaz sa yine mi klomen verecek doktor yaaa
inşallah canım inşallah rabbim sabrımızın mükafatını versin hepimiz ard arda burada hamişizdiye haykıralım ayyyyy söylemek bile heyecanlandırıyor bu duyguyu yaşamak kim bilir na kadar güzeldir inşallah bizde yaşarız.
of bende bi ay daha klomen kullanıp aşılama isterim diyom hep doktor ne der bilmiyorum tabi....beklemek çok zor geliyo bir an önce olsun istiyoruz.ay yaşta geçiyo anacım napim ilkini yapimda daha ikincisini yapcam
6 gün geçti 2 gün daha beklicem sonra sonra kanda baktırıcam inşallah gelmiştir bebegim ve size burdan yazarım hamileyiiiiiiiimmmm diye inşallahh sonucu merak ediyorum ya ey rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bu mutlulugu yaşat bizlerede inşallah
6 gün geçti 2 gün daha beklicem sonra sonra kanda baktırıcam inşallah gelmiştir bebegim ve size burdan yazarım hamileyiiiiiiiimmmm diye inşallahh sonucu merak ediyorum ya ey rabbim en kısa ve hayırlı zamanda bu mutlulugu yaşat bizlerede inşallah
vallaha birincisi bu kadar uğraştırıyor en iyi si birinci gelince hemen ardından ikincinin çalışmalarına bakmak lazın ancak oluyorlar çüküm