Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

inş. cnm benimde iğneden sonra 9. güne kadar kasık ağrılarım oldu ama şu 2 gündür yok 3 gündür aşırı göğüs ağrısı çekiyorum ama bugün çok kötüler yani inş. ikimizde güzel haberler alırızda hamileliğimiz hakkında konuşmaya başlarız :)

inşallah o günleri iple çekiyorum az kaldı az

kızlar bende 1,5 yıldır deniyorum olmadı. önümüzdeki ay klomene başlıcam. banada anlatın sürecinizi. adetin ilk gününden mi başlıor

kızlar bende 1,5 yıldır deniyorum olmadı. önümüzdeki ay klomene başlıcam. banada anlatın sürecinizi. adetin ilk gününden mi başlıor

canım adetin 3. yada 5. günü klomene başlıyosun doktor sana günde kaç tane içeceğini söylüyo sonra ilaç bittikten sonra şu gün gel diyo yumurta takibi yapıyo yumurtalar istenilen büyüklüğe gelmişse çatlatma iğnesi veriyo doktorun dediği saatte iğneyi oluyosun ve doktorun sana ilişki saatleri veriyo iğneden 14-15 gün sonrada gebelik testi yapıyosun hakkında hayırlısı olsun

adetin 1. günü gel dedi bana doktor. ilacın tadı kötü mü. sizlerin süreçleri neler. ne kadar oldu hangi aşamalardan geçtinz

Son düzenleyen: Moderatör:

of cok sabırsızım hergün test yapmak istiyorum..bende de az az ağrı var ama umudum yok bu ay göğüslerim acımıyo hiç

kasık ağrısı herkeste oluyor ama göğüs ağrısı ayırt edici bence bebiştendir ddiye düşünüyorum seninkini..inşallah gelir bebişşin

of cok sabırsızım hergün test yapmak istiyorum..bende de az az ağrı var ama umudum yok bu ay göğüslerim acımıyo hiç

canım ya ben çarşamba günü dr a gitmiştim ya.. dr yoktu ve de muayene olamadım.. ve bugün resmi tatil dr yine yok dr sanırım yarında yokmuş... küçük bi ilçedeyim başka dr yok

ee şimdi ben napıcam?? sadece adetimin 11. günü dr yumurtaların 10 mm lerde demişti... bugün 14. günüm ve ben yumoşlar ne alemde bilmiyorum... kasıklarım çok ağrıyo... iğne de olamadım... ya çok büyürde kist olursaa... c. teside 10 gün yokum tatile gidiyorum... oralarda da gidemem ya da çok geç olabilir.....

fikri olan var mı? bişe yazın lütfenn... :44:

:18::2::44::18:

canım yumoş 11. gün 10 mm ise 14. gün 17-18 mm olmuştur bence sen ihmal etme iğneni kendin al vurdur doktora gidemiyorsan zaman kaybetme derim yumoşlar çok çabuk büyüyor geç kalma hayırlısı olsun inşallah.

canım illa göğüs ağrısı olması gerekmiyor ki belirtilere çok takılma bence hiç belirti olmasa da olur inşallah bebişlerimiz bizimledir umut yitirmek yok

merhaba kızlar. ben de klomen kullandım, cumartesi günü doktor kontrolüm var. size 1-2 sorum olacak tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa memnun olurum:)
dr. yumoşları 12. gün kontrol ettiğinde yeterli büyüklüğe ulaşmadıysa ne yapılıyor? veya yumurtlama dönemi herkesin farklı oluyor. ya 12.günden önce yumurta çatlarsa ne olacak? klomen boşuna mı kullanılmış olacak? bir de rahim filmi 3 kez klomen kullandıktan sonra mı çekiliyor? şimdiden teşekkür ederim

canım sadece şu rahim filmi ile ilgili olan soruna cevap verebilirim. benim doktorum ilk klomen bittikten sonra bana rahim filmi verdi...
bildiğim kadarıyla 3 kutu bitirmekle alakası yok... umarım yardımcı olmuşumdur bu benim herhalde 4 kutu klomenim...

canım sadece şu rahim filmi ile ilgili olan soruna cevap verebilirim. benim doktorum ilk klomen bittikten sonra bana rahim filmi verdi...
bildiğim kadarıyla 3 kutu bitirmekle alakası yok... umarım yardımcı olmuşumdur bu benim herhalde 4 kutu klomenim...

rana3434 kullanıcısından alıntı
canım ya ben çarşamba günü dr a gitmiştim ya.. dr yoktu ve de muayene olamadım.. ve bugün resmi tatil dr yine yok dr sanırım yarında yokmuş... küçük bi ilçedeyim başka dr yok

ee şimdi ben napıcam?? sadece adetimin 11. günü dr yumurtaların 10 mm lerde demişti... bugün 14. günüm ve ben yumoşlar ne alemde bilmiyorum... kasıklarım çok ağrıyo... iğne de olamadım... ya çok büyürde kist olursaa... c. teside 10 gün yokum tatile gidiyorum... oralarda da gidemem ya da çok geç olabilir.....

fikri olan var mı? bişe yazın lütfenn...

tecrübeli birisi olarak söylüyorum bence ilişkiye girmen gerekio kasıklarının ağrısı yumoşların çatladığının göstergesi yani iğne olmanada gerek yok ilişkiye gir ve bekle derim ben.

rahim filmi klomeen etki etmezse çektiriyosun tüplerin kapalı mı die bakıolar. krizantem arkadaşım bence sende 4 kutudan fazla kullanma bana doktorum en fazla 3kutu kullanabiliriz demişti kist yapaabilir.bence biraz zamana bırak sonra isterseniz aşılamaaya geçin derim

evet hızlı büyüdüğünü biliyorum fakat tatile gidicem c.tesi günü ve de başkasının evinde bişey yapamam... yani iğne olsamda halvet yok. bu ay böyle geçsin bakalım :26: offff

tecrübeli birisi olarak söylüyorum bence ilişkiye girmen gerekio kasıklarının ağrısı yumoşların çatladığının göstergesi yani iğne olmanada gerek yok ilişkiye gir ve bekle derim ben.

canım tecrübe derken?? :44: inşallah kendiliğinden çatlar ve de tutar inşallahhh

diğerlerini bilemiyorum ama rahim filmini ben klomene başlamadan çektirmiştim.. dr yolların açık olduğunu bilelim ki ona göre boşuna tedavi uygulamayalım demişti... çok şükür temiz çıkmıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…