:18::2::44::18:
canım sadece şu rahim filmi ile ilgili olan soruna cevap verebilirim. benim doktorum ilk klomen bittikten sonra bana rahim filmi verdi...
bildiğim kadarıyla 3 kutu bitirmekle alakası yok... umarım yardımcı olmuşumdur bu benim herhalde 4 kutu klomenim...
ranacım doktora telefonla ulaşamıyomusun ...söylesen iğnemi ne zaman vurulmam gerek diye kendin yaparsın...yada olmadı başka doktora git mutlaka yumoşların çatlaması gerek..çatlamazsa kesin kist olcak diye bişey yok ama ihtimali var riske atma
canım benim artık sanırım çok geç... telefonu da yok dr un... zaten dr erkek.. tel no sunu falan alsam eşim beni ne yapar bilmem... zaten göndermiyordu da başka şansım olmadığı için zar zor ikna oldu... off.......... iğnemi yarın vurdursam bile c.tesi tatile gideceğimden ilişki olamaz büyük ihtimalle... artık kendi haline bıraktım... boşuna mı içtim klomeni yaa... küçük yerde yaşamanın zorlukları bunlar işte... çok stres yaptım inşallah kist değilde bebiş olur...
canım benim artık sanırım çok geç... telefonu da yok dr un... zaten dr erkek.. tel no sunu falan alsam eşim beni ne yapar bilmem... zaten göndermiyordu da başka şansım olmadığı için zar zor ikna oldu... off.......... iğnemi yarın vurdursam bile c.tesi tatile gideceğimden ilişki olamaz büyük ihtimalle... artık kendi haline bıraktım... boşuna mı içtim klomeni yaa... küçük yerde yaşamanın zorlukları bunlar işte... çok stres yaptım inşallah kist değilde bebiş olur...
diğerlerini bilemiyorum ama rahim filmini ben klomene başlamadan çektirmiştim.. dr yolların açık olduğunu bilelim ki ona göre boşuna tedavi uygulamayalım demişti...çok şükür temiz çıkmıştı....
kasık ağrısı herkeste oluyor ama göğüs ağrısı ayırt edici bence bebiştendir ddiye düşünüyorum seninkini..inşallah gelir bebişşin
adetin 1. günü gel dedi bana doktor. ilacın tadı kötü mü. sizlerin süreçleri neler. ne kadar oldu hangi aşamalardan geçtinz
ben de öyle olur diye tahmin ediyodum ama doktor 3 kez klomen kullandıktan sonra sıra rahim filmine gelecek dedi. bu benim 2. kullanışım klomeni. bu sefer de olmazsa 3. kez kullanmadan rahim filmini çektireyim de aklımdan çıksın diyorum. doğru mu yaparım bilmiyorum ama?
bi forumda bi arkadaş bi doktor sitesi paylaşmıştı. doktorlara soru soruyordun. hatta kendi doktoruna bile sorabiliomuşsun.
o zaman çalışmaları ihmal etme niye boşuna gitsin klomenler her fırsatı değerlendir boş durmak yok..inşallah yumoşlar kendiliğinden çatlar ve bebiş olur
ben de öyle olur diye tahmin ediyodum ama doktor 3 kez klomen kullandıktan sonra sıra rahim filmine gelecek dedi. bu benim 2. kullanışım klomeni. bu sefer de olmazsa 3. kez kullanmadan rahim filmini çektireyim de aklımdan çıksın diyorum. doğru mu yaparım bilmiyorum ama?
çalışmalara son gaz devam... vbugün 15. günüm... dr bugün yine yokmuş p.tesi gelecekmiş... hayırlısı canım bakalım ne olacak... bunda da bi hayr vardır mutlaka...
canım her işte vardır bi hayır inşallah senin iğneye gerek kalmadan çatlamıştır yumoşlar sen hergününü bugününü değerlendir inşallah allahın izniyle gelecekse bi seferde de gelir... peki tatilin uzun sürecek mi.?
merhaba arkadslar burda yenıyım bugun kaydoldum uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum buguneymıs kısmet :)szie soylece bı kısa bahsedeyim::::ben evlendıgım ay hamıle kaldım fakat bebegimi 3 aylıkken düşürdüm peşinden tekrar hamıle kalmadım simdi özel bi hastaneye gidiyorum bütün tahlıllerımız yapıldı esımınde benım iltihap vardı temızlendı hormon tahlıllerı normal eşime tahlıl yapdırdık onunkılerde normal 100 000 000 sperm çıktı doktorum bana bu ay klomen baslattı ve bugun 4 .yu ıctım . merak edıyorum bu sekılde problem olmayı klomnle hamıle kalan varmıı bıraz yumurtalıklarımda tembellık varmıs ben bıde cok stres yapıyorum acaba ondanmıdır:::::::
of of su yumoşlaar kendiliğinde oluşup çatlasada s permi görüp kavuşsalarda bebiş olsalar heehehehehe
canım her işte vardır bi hayır inşallah senin iğneye gerek kalmadan çatlamıştır yumoşlar sen hergününü bugününü değerlendir inşallah allahın izniyle gelecekse bi seferde de gelir... peki tatilin uzun sürecek mi.?
bende bir hayr olduğunu düşünüyorum canım....sadece elimde bu günüm var... ilk bi kaç gün arkadaşlardayız sonra ailelerimizin yanına gidicez... tatil yaklaşık 15 gün sürecek.. okullar açılmadan evimde olmam gerek...
hımmm kısa bi tatil değilmiş güzel geçirirsin inşallah tatilini.. o zaman bugünü çok güzel değerlendiriyorsun belinin altına yastık koy hemen kalkma yat salla titret uygula:26::26: elinden gelenin en iyisini yapinşallah olacak
bizi uğraştırmayı seviyorlar galibageleceklerine söz versinler uğraşmaya hazırız demi inşallah rabbim uğraşlarımızı boşa çıkarmaz bebişlerimizi bize gönderir canım.... hayat sende belirtiler neler ya da varmı
hımmm kısa bi tatil değilmiş güzel geçirirsin inşallah tatilini.. o zaman bugünü çok güzel değerlendiriyorsun belinin altına yastık koy hemen kalkma yat salla titret uygula:26::26: elinden gelenin en iyisini yapinşallah olacak