Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

ranacım doktora telefonla ulaşamıyomusun ...söylesen iğnemi ne zaman vurulmam gerek diye kendin yaparsın...yada olmadı başka doktora git mutlaka yumoşların çatlaması gerek..çatlamazsa kesin kist olcak diye bişey yok ama ihtimali var riske atma

benim doktor da klomenden önce verdi hsg yi. çektirdikten sonra tüpler açık çıkınca bi hayal kırıklığı yaşadım. boşa mı çektirdim önce bi klomennle deneseydik diye kızdım kendimce. aama şimdi klomenin de olumsuz etkilerini okuyunca iyki öle olmuş dedim. ve klomenle ne kadar deneniyor bilmiorum ama ilk ayda olmazsa diğer ay için aşılama konusunda ısrar etcem doktoruma.

hsg yi ilk çektirmek daha ii bence. şu an öle düşünüyorum

canım benim artık sanırım çok geç... telefonu da yok dr un... zaten dr erkek.. tel no sunu falan alsam eşim beni ne yapar bilmem... zaten göndermiyordu da başka şansım olmadığı için zar zor ikna oldu... off.......... iğnemi yarın vurdursam bile c.tesi tatile gideceğimden ilişki olamaz büyük ihtimalle... artık kendi haline bıraktım... boşuna mı içtim klomeni yaa... küçük yerde yaşamanın zorlukları bunlar işte... çok stres yaptım inşallah kist değilde bebiş olur...

bi forumda bi arkadaş bi doktor sitesi paylaşmıştı. doktorlara soru soruyordun. hatta kendi doktoruna bile sorabiliomuşsun.

o zaman çalışmaları ihmal etme niye boşuna gitsin klomenler her fırsatı değerlendir boş durmak yok..inşallah yumoşlar kendiliğinden çatlar ve bebiş olur

ben de öyle olur diye tahmin ediyodum ama doktor 3 kez klomen kullandıktan sonra sıra rahim filmine gelecek dedi. bu benim 2. kullanışım klomeni. bu sefer de olmazsa 3. kez kullanmadan rahim filmini çektireyim de aklımdan çıksın diyorum. doğru mu yaparım bilmiyorum ama?

merhaba arkadslar burda yenıyım bugun kaydoldum uzun zamandır yazdıklarınızı okuyorum buguneymıs kısmet :)szie soylece bı kısa bahsedeyim::::ben evlendıgım ay hamıle kaldım fakat bebegimi 3 aylıkken düşürdüm peşinden tekrar hamıle kalmadım simdi özel bi hastaneye gidiyorum bütün tahlıllerımız yapıldı esımınde benım iltihap vardı temızlendı hormon tahlıllerı normal eşime tahlıl yapdırdık onunkılerde normal 100 000 000 sperm çıktı doktorum bana bu ay klomen baslattı ve bugun 4 .yu ıctım . merak edıyorum bu sekılde problem olmayı klomnle hamıle kalan varmıı bıraz yumurtalıklarımda tembellık varmıs ben bıde cok stres yapıyorum acaba ondanmıdır:::::::

aynen benim de öyle, klomene başlamadan önce bütün testler yapıldı ve rahim filmi çektirdim. Çok şükür birşey çıkmadı.

bi forumda bi arkadaş bi doktor sitesi paylaşmıştı. doktorlara soru soruyordun. hatta kendi doktoruna bile sorabiliomuşsun.

biliyorum canım o siteyi... sağol

o zaman çalışmaları ihmal etme niye boşuna gitsin klomenler her fırsatı değerlendir boş durmak yok..inşallah yumoşlar kendiliğinden çatlar ve bebiş olur

çalışmalara son gaz devam... v bugün 15. günüm... dr bugün yine yokmuş p.tesi gelecekmiş... hayırlısı canım bakalım ne olacak... bunda da bi hayr vardır mutlaka...

bence çektir canım... garantilemiş olursun

çalışmalara son gaz devam... v bugün 15. günüm... dr bugün yine yokmuş p.tesi gelecekmiş... hayırlısı canım bakalım ne olacak... bunda da bi hayr vardır mutlaka...

canım her işte vardır bi hayır inşallah senin iğneye gerek kalmadan çatlamıştır yumoşlar sen hergününü bugününü değerlendir inşallah allahın izniyle gelecekse bi seferde de gelir... peki tatilin uzun sürecek mi.?

of of su yumoşlaar kendiliğinde oluşup çatlasada s permi görüp kavuşsalarda bebiş olsalar heehehehehe

canım ya bende 2 aydır klomen kullanıyorum ben ve eşimde de bir sorun çıkmadı..denemekten başka yapabileceğimiz bişey yok şu an..ama bu şekilde hamile kalan cok umutsuz olma sakın

of of su yumoşlaar kendiliğinde oluşup çatlasada s permi görüp kavuşsalarda bebiş olsalar heehehehehe

bizi uğraştırmayı seviyorlar galiba geleceklerine söz versinler uğraşmaya hazırız demi inşallah rabbim uğraşlarımızı boşa çıkarmaz bebişlerimizi bize gönderir canım.... hayat sende belirtiler neler ya da varmı

bende bir hayr olduğunu düşünüyorum canım.... sadece elimde bu günüm var... ilk bi kaç gün arkadaşlardayız sonra ailelerimizin yanına gidicez... tatil yaklaşık 15 gün sürecek.. okullar açılmadan evimde olmam gerek...

hımmm kısa bi tatil değilmiş güzel geçirirsin inşallah tatilini.. o zaman bugünü çok güzel değerlendiriyorsun belinin altına yastık koy hemen kalkma yat salla titret uygula:26::26: elinden gelenin en iyisini yap inşallah olacak

ALLAH iyiliğini versin kelamcım çok güldürdün beni... salla titrett uygulaaa elimden geleni yapıcam... inşallah bi aksilik çıkmaz...

demi ya söz istiyoruz gelsinler hehehe...canım bende öle belirti yok herzamanki kasık ağrıları bide bazen ağdet ağrısı gibi bir ağrı oluyor...bilmiyorum bu ayda yok gibi

tuttum ben bu yöntemi kelam salla titret valla hepsini denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…