- 26 Aralık 2011
- 807
- 1
hangi siteden aldın canım..?
gitti gi diyordan canım orda pekat kampanyalar var ovulasyon testleri falanda cok uygun kargo ücretsizlere bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi siteden aldın canım..?
gitti gi diyordan canım orda pekat kampanyalar var ovulasyon testleri falanda cok uygun kargo ücretsizlere bak
galiba canım işte kan cıvıtmak için verdi doktor folik asit de bitmek üzere 2 aydan beri kullanıyorum bitince hemen yenisini yazdıracağım çünkü gebelik oluşsa bile ilk üç ay öneriliyor bu hap
folik asiti hiç yazdırma derim yazdırınva muayene parasıda cıkıyor folbiol içiyorsan tabi. eczanede recetesiz 1,25 tl y almıştım ben 2 ay önce falan
zaten bi gelsin kucağıma alıyım sevmekten helak edicem bebişimi önümüzdeki ay eşim yanımda olmayabilir bir ay ertelencek sonra calışmalara devam..bir ay ertelemek o kadar buyuk bir kayıp olarak geliyorki
folik asiti hiç yazdırma derim yazdırınva muayene parasıda cıkıyor folbiol içiyorsan tabi. eczanede recetesiz 1,25 tl y almıştım ben 2 ay önce falan
bence erteleme olmayacak çünkiiiiiiiiiii bebeğin gelecek gelecek
inşallah canım benim .inşallah aynı tarihlerde ikimizde müjdeli haberleri veririz burda...ya su hamile tşörtleri varya üstünde dikkat bebek var falan yazıyor onlardan giymek istiyorum artık ben
evet folbiol içiyorum eğer reçetesiz alınabiliyorsa tabii yazdırmam kendim alırım o zaman geçen ay doktor yazmıştı ilk klomene başladığımızda
bende reçetesiz aldım folbiol.. doktorum günde yarım kullan dedi..
inşallah inşallah bize de kısmet olacak.. ben çıkıyorum yol yogunluğu var yatacağım herkese iyi akşamlar.
benimde daha adete 8 gün falan var bende de ağdet ağrısına benzer ağrı oldu özellikle bugün çok oldu.umarım kist falan yapmıyodur.keske bebişten olsa ağrı
klomen çok iştahımı açtı yaaaaaaaaaaa
kızlaarr hepinize teşekkür ederiiimmm... hayırlısı olsun hepimisin hakkındaaa.. hepimiz muaffak oluruz inşallahh bebelerimizin arasındaaa zaman farkı fazla olmasın inşallaahh... hadii inancımızı kaybetmeyelim.....
RANA cımmmmmm çok teşekkür ederimm... sen o kokuyu duydunn bende yeğenlerimi koklardımm bu koku içinn inşallah artık kendi bebişimi koklucaammmmm
kızlar çatlatma iğnesinden sonra 12. günüm göğüslerimin ağrısından duramıyorum şişdiler icene inş. bebeğim vardırda bu ay güzel haberleri veririm kaldı 3 gün