Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

galiba canım işte kan cıvıtmak için verdi doktor folik asit de bitmek üzere 2 aydan beri kullanıyorum bitince hemen yenisini yazdıracağım çünkü gebelik oluşsa bile ilk üç ay öneriliyor bu hap

folik asiti hiç yazdırma derim yazdırınva muayene parasıda cıkıyor folbiol içiyorsan tabi. eczanede recetesiz 1,25 tl y almıştım ben 2 ay önce falan

zaten bi gelsin kucağıma alıyım sevmekten helak edicem bebişimi:KK1::KK1::KK1: önümüzdeki ay eşim yanımda olmayabilir bir ay ertelencek sonra calışmalara devam..bir ay ertelemek o kadar buyuk bir kayıp olarak geliyorki

bence erteleme olmayacak çünkiiiiiiiiiii bebeğin gelecek gelecek:emir_bebek::emir_bebek:

folik asiti hiç yazdırma derim yazdırınva muayene parasıda cıkıyor folbiol içiyorsan tabi. eczanede recetesiz 1,25 tl y almıştım ben 2 ay önce falan

evet folbiol içiyorum eğer reçetesiz alınabiliyorsa tabii yazdırmam kendim alırım o zaman geçen ay doktor yazmıştı ilk klomene başladığımızda

bence erteleme olmayacak çünkiiiiiiiiiii bebeğin gelecek gelecek:emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım benim .inşallah aynı tarihlerde ikimizde müjdeli haberleri veririz burda...:KK49::KK49::KK49::KK49:ya su hamile tşörtleri varya üstünde dikkat bebek var falan yazıyor onlardan giymek istiyorum artık ben:KK49::KK49::KK49::KK49:

inşallah canım benim .inşallah aynı tarihlerde ikimizde müjdeli haberleri veririz burda...:KK49::KK49::KK49::KK49:ya su hamile tşörtleri varya üstünde dikkat bebek var falan yazıyor onlardan giymek istiyorum artık ben:KK49::KK49::KK49::KK49:

inşallah inşallah bize de kısmet olacak.. ben çıkıyorum yol yogunluğu var yatacağım herkese iyi akşamlar.:KK16::KK16::KK16:

evet folbiol içiyorum eğer reçetesiz alınabiliyorsa tabii yazdırmam kendim alırım o zaman geçen ay doktor yazmıştı ilk klomene başladığımızda

bende yazdırmdan olsa olsa en fazla 1.50 dir su an...bide koraspirin normal aspirin değilmiydi internetten baktım hamileler kullanmasın yazıyo bebe aspirininin bir zararı yok ama

günaydınlar kimsecikler yok herkes uyuyor galiba. ben de çok uyuduğumu sandım:KK52: demek daha uyuyabilirdim..:KK52::KK52::KK52: ben bugün kendimi yorgun hissediyorum kasık ağrılarım az az devam ediyorlar bakalım bu ay sonumuz ne olacak

kızlaarr hepinize teşekkür ederiiimmm... hayırlısı olsun hepimisin hakkındaaa.. hepimiz muaffak oluruz inşallahh bebelerimizin arasındaaa zaman farkı fazla olmasın inşallaahh... hadii inancımızı kaybetmeyelim.....

RANA cımmmmmm çok teşekkür ederimm... sen o kokuyu duydunn bende yeğenlerimi koklardımm bu koku içinn inşallah artık kendi bebişimi koklucaammmmm

kızlar çatlatma iğnesinden sonra 12. günüm göğüslerimin ağrısından duramıyorum şişdiler icene :KK43: inş. bebeğim vardırda bu ay güzel haberleri veririm kaldı 3 gün :KK49:

kızlaarr hepinize teşekkür ederiiimmm... hayırlısı olsun hepimisin hakkındaaa.. hepimiz muaffak oluruz inşallahh bebelerimizin arasındaaa zaman farkı fazla olmasın inşallaahh... hadii inancımızı kaybetmeyelim.....

RANA cımmmmmm çok teşekkür ederimm... sen o kokuyu duydunn bende yeğenlerimi koklardımm bu koku içinn inşallah artık kendi bebişimi koklucaammmmm

canım inşallah sorunsuz bi şekilde hamileliğini tamamlarsın bebeğini kucağına alırsın kokusuna da doyamazsın.. darısı bizlere olsun inşallah. bi de hamilelik takviminden sen de yapsana canım bebeğinin gelişimini izlersin

kızlar çatlatma iğnesinden sonra 12. günüm göğüslerimin ağrısından duramıyorum şişdiler icene :KK43: inş. bebeğim vardırda bu ay güzel haberleri veririm kaldı 3 gün :KK49:

inşallah bebişten dir canım oh çoğu gitmiş azı kalmış az daha sabır güzel haberler vereceksin inşallah. benimde iğneden sonraki 9. günüm sabırla bat gününü bekliyorum belirti oolarakta sadece kasıklarımda az az ağrı var inşallah gelmiştir bebişlerimiz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X