Klomen ve çatlatma iğnesi deneyimlileri

Igne olmadim ayin 24.de gel dedi bitti klomen bakalim kontrolde ne dicek igne olmadan hamile kalan yokmudir
Hımm canım demekki sende yan etki yaptı, kontrole gidince muayene edip yumurtalarına bakıcak gelişmişse hemen çatlatma iğnesi verir ve birlikte olmanızı söyler, bende de aynısı oldu çünkü

aynen kuzum aynı duygulara sahibiz ondandır belki bu halimiz içten istememişiz galiba biz evet cnm öğretmenlik yapıom 3 sene devlet okulunun kreşinde çalıştım özel kreşe başlamamla twdaviye başlamam aynı zamana geldi yok canım hiççç sıkılmıyorum dedim yaaa fırsat vermiyorlar ki arkadaşlar yeğenler bolll bende

Hımm canım demekki sende yan etki yaptı, kontrole gidince muayene edip yumurtalarına bakıcak gelişmişse hemen çatlatma iğnesi verir ve birlikte olmanızı söyler, bende de aynısı oldu çünkü
ahhh bende geçtim o yollardan canım inşallah olur fazla şiddetli değilse sıkma kendini olmadı doktorunu ara

Canım bende de tam tersi arkadaş çok yok ya okonuda çok yalnızım hiç şansım gülmedi ya

neden ki ben sana arkadaş olurum canım nerde oturuyorsun bilmiyorum amaaa :)
Sivaslıyım canım orda yaşıyorum sen nerde yaşıyosun? İsterdim aynı şehirde olmayı, nebilim canım okonuda yüzüm hiç gülmedi hep sahte menfaatçi insanlar biridemi iyi çıkmaz canım amannn yok nerdeee

aaa çocukluk arkadaşımda sivaslııı ben izmirde yaşıyorum canım benim karşımada öyle insanlar çoook çıktı artık inan yaşım 27 ama içim 35 falan oldu benim etrafımdakilerin yaş gurubu minumum 28 38 yaş aralığı daha sağlam oluyorlar

İzmiirrr benim en sevdiğim şehir hatta bayılıyorum :) demek topram var çocukluk arkadaşın çok sevindim :) canım düzgün arkadaşım dostum olmadığı gibi şans işte komşuda denk gelmedi ahh ahh

İzmiirrr benim en sevdiğim şehir hatta bayılıyorum :) demek topram var çocukluk arkadaşın çok sevindim :) canım düzgün arkadaşım dostum olmadığı gibi şans işte komşuda denk gelmedi ahh ahh
izmir başka güzel yaaa her şeyiyle evet toprağın en yakın arkadaşım dı inşallah bir tane düzgün denk gelir

Merhaba,
Bende yarın yumurta takibine başlayacağım. 6 ay takip yapılacak dedi doktorum. Muhtemelen klomenle başlayacak.

Özel hastaneye gidiyorum. Doktorum çok rahat acelen ne modunda. Benide rahatlatıyor. Geçen ay gittim ve 6 aydır çocuk düşündüğümüzü testleri yaptığımızı ve sorun olmadığını söyledim. Yoğun çalışıyorum stresli bir işim var zamanda önemli hemen aşılama yapalım dedim çok güldü. Hsg istedi temiz çıktı. O ay korunmamı istedi. Reglin 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım 6 ay takip yaparız dedi. Yarın başlayacağız.

hııı anladım canım evlilik kaç sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…