- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 133
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
cidden Aynı duyguları yaşamışız canım :) öğretmenmisin ? Şimdi evde sıkılmıyomusun
Hımm canım demekki sende yan etki yaptı, kontrole gidince muayene edip yumurtalarına bakıcak gelişmişse hemen çatlatma iğnesi verir ve birlikte olmanızı söyler, bende de aynısı oldu çünküIgne olmadim ayin 24.de gel dedi bitti klomen bakalim kontrolde ne dicek igne olmadan hamile kalan yokmudir
ahhh bende geçtim o yollardan canım inşallah olur fazla şiddetli değilse sıkma kendini olmadı doktorunu araHımm canım demekki sende yan etki yaptı, kontrole gidince muayene edip yumurtalarına bakıcak gelişmişse hemen çatlatma iğnesi verir ve birlikte olmanızı söyler, bende de aynısı oldu çünkü
ahhh bende geçtim o yollardan canım inşallah olur fazla şiddetli değilse sıkma kendini olmadı doktorunu araBen dr gittim adetliydim 3.gunu basla dedi basladim gunde iki tane ictim bitti ayin 24.de gel dedi igne olmadim
Canım bende de tam tersi arkadaş çok yok ya okonuda çok yalnızım hiç şansım gülmedi yaaynen kuzum aynı duygulara sahibiz ondandır belki bu halimiz içten istememişiz galiba biz evet cnm öğretmenlik yapıom 3 sene devlet okulunun kreşinde çalıştım özel kreşe başlamamla twdaviye başlamam aynı zamana geldi yok canım hiççç sıkılmıyorum dedim yaaa fırsat vermiyorlar ki arkadaşlar yeğenler bolll bende
neden ki ben sana arkadaş olurum canım nerde oturuyorsun bilmiyorum amaaa :)Canım bende de tam tersi arkadaş çok yok ya okonuda çok yalnızım hiç şansım gülmedi ya
ahhh bende geçtim o yollardan canım inşallah olur fazla şiddetli değilse sıkma kendini olmadı doktorunu ara
Sivaslıyım canım orda yaşıyorum sen nerde yaşıyosun? İsterdim aynı şehirde olmayı, nebilim canım okonuda yüzüm hiç gülmedi hep sahte menfaatçi insanlar biridemi iyi çıkmaz canım amannn yok nerdeeeneden ki ben sana arkadaş olurum canım nerde oturuyorsun bilmiyorum amaaa :)
aaa çocukluk arkadaşımda sivaslııı ben izmirde yaşıyorum canım benim karşımada öyle insanlar çoook çıktı artık inan yaşım 27 ama içim 35 falan oldu benim etrafımdakilerin yaş gurubu minumum 28 38 yaş aralığı daha sağlam oluyorlarSivaslıyım canım orda yaşıyorum sen nerde yaşıyosun? İsterdim aynı şehirde olmayı, nebilim canım okonuda yüzüm hiç gülmedi hep sahte menfaatçi insanlar biridemi iyi çıkmaz canım amannn yok nerdeee
İzmiirrr benim en sevdiğim şehiraaa çocukluk arkadaşımda sivaslııı ben izmirde yaşıyorum canım benim karşımada öyle insanlar çoook çıktı artık inan yaşım 27 ama içim 35 falan oldu benim etrafımdakilerin yaş gurubu minumum 28 38 yaş aralığı daha sağlam oluyorlar
izmir başka güzel yaaa her şeyiyle evet toprağın en yakın arkadaşım dı inşallah bir tane düzgün denk gelirİzmiirrr benim en sevdiğim şehirhatta bayılıyorum :) demek topram var çocukluk arkadaşın çok sevindim :) canım düzgün arkadaşım dostum olmadığı gibi şans işte komşuda denk gelmedi ahh ahh
İZmir çok başka gerçekten ya beni çeken bişeyler var o şehirde :)izmir başka güzel yaaa her şeyiyle evet toprağın en yakın arkadaşım dı inşallah bir tane düzgün denk gelir
Gel kuzum yok mu hiç eş dost akraba yaaaİZmir çok başka gerçekten ya beni çeken bişeyler var o şehirde :)
Yok canım malesef hiç kimse yok ordaGel kuzum yok mu hiç eş dost akraba yaaa
ben varım :):):)Yok canım malesef hiç kimse yok orda
hayırlısı olsun canım özel mi doktorMerhaba,
Bende yarın yumurta takibine başlayacağım. 6 ay takip yapılacak dedi doktorum. Muhtemelen klomenle başlayacak.
hııı anladım canım evlilik kaç seneÖzel hastaneye gidiyorum. Doktorum çok rahat acelen ne modunda. Benide rahatlatıyor. Geçen ay gittim ve 6 aydır çocuk düşündüğümüzü testleri yaptığımızı ve sorun olmadığını söyledim. Yoğun çalışıyorum stresli bir işim var zamanda önemli hemen aşılama yapalım dedim çok güldü. Hsg istedi temiz çıktı. O ay korunmamı istedi. Reglin 3. Günü gel yumurta takibine başlayalım 6 ay takip yaparız dedi. Yarın başlayacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?