• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve çatlatma iğnesi deneyimlileri

Kızlar adetimin son günü başladım 5 gün 1'er tane tane klomen içtim doktoruma gittim muayene etti 4 gün sonra tekrar gel dedi gittim yumurtan tam oluşmuş dedi çatlatma iğnesi verdi ogünle birlikte 3 gün birlikte olun dedi, iğnemi oldum o gece birlikte olduk ertesi gün sağ kasığım çok agrıdı, sadece tek gece birlikte olduk bugün iğne olalı 9.gün sık idrara çıkıyorum sizce hamişmiyimdir? Çok uzun oldu kusura bakmayın deneyimlerinizi heyecanla bekliyorum
Olabilir canm insallah hamilesindir ama daha cok erken adetini beklemelisin adetinden 7 gun sonra yapabilirsin test ignenin 15.gunu veya 16. Vs gibi dusunme adetinin gunu onemli

Slm canim naber bu ay nasıl ne oldu bakalım bu gelişmiş var mi
Merhaba canım hiçbir gelişme yok aksine kötüye gidiyo yumurta rezervim azalmış hatta sol tarafta hiç yumurta oluşmuyo bile, sağda oluyo oda tutmuyo velhasıl olmuyo yani benim bebeğim :( senden naber canım

Canim sakin umudunu kaybetme ben iki aşılama yaptirdim olmadi tüp bebek hazırlığına giriştim evrakları tamamlarken bi baktım hamileyim hiçbirine gerek kalmadı dedim doktora gittim bebek gelişmiyor dediler gezmedigim doktor kalmadı iki aylık oldu aldırmadım en son doktoruma gittim derhal acil yatiş verdi altı gün hastahanede yattım direndim aldirmamak icin malesef kürtaj oldum sonunda

Canim sakin umudunu kaybetme ben iki aşılama yaptirdim olmadi tüp bebek hazırlığına giriştim evrakları tamamlarken bi baktım hamileyim hiçbirine gerek kalmadı dedim doktora gittim bebek gelişmiyor dediler gezmedigim doktor kalmadı iki aylık oldu aldırmadım en son doktoruma gittim derhal acil yatiş verdi altı gün hastahanede yattım direndim aldirmamak icin malesef kürtaj oldum sonunda
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm hakkımızda hayırlısı olsun umudumuzu kaybetsekte elimizden bişey gelmez elimizden geldiğince gayrete devam, ben dün soğan kürüne başladım 15 gün içicem öyle hamiş kalan çokmuş birde ben denim dedim inşallah işe yarar sen hiç denerin mi canım?

Back