- 7 Şubat 2015
- 117
- 31
- 18
- 37
- Konu Sahibi Pembepanterr
-
ayyy inşallah allah hayırlısıyla verir bizede ne zaman nasıl vereceğini bilemeyiz kısmetimizde ne varsa onu yaşarız :)İnşallahh bu ay ikimizde hamile kalırız canım hayırlısı inşallah rabbim ne zaman isterse ozaman anne olucaz zaten bu bi gerçek
inşallah canım yaa aman ya okadar yıl istemedim korunduk okadar pişmanım ki milletin boyu kadar çocuğu var 30 a geldik nerdeyse ortada bişey yok ,, gerçi nasip herşey canım ya sabretmekten başka çaremiz yokayyy inşallah allah hayırlısıyla verir bizede ne zaman nasıl vereceğini bilemeyiz kısmetimizde ne varsa onu yaşarız :)
orası öyle canım yaaa aaa ne 30 zu genciz biz daha hastahanede öyle kadınlarla tanıştım ki inan halimize binlerce kez şükür neler varmış yaaa iyiyiz bizzz inanıyorum ben olacak bir günnninşallah canım yaa aman ya okadar yıl istemedim korunduk okadar pişmanım ki milletin boyu kadar çocuğu var 30 a geldik nerdeyse ortada bişey yok ,, gerçi nasip herşey canım ya sabretmekten başka çaremiz yok
Biraz önce bi msjda okudum kız yazmış anne olamıyorum diye üzgün smiley falan bi baktım 4 aylık evli :)) gülim mi ağlayım mı birde tam tersi böyleleride var kız daha 18 yaşında üstelik :)))orası öyle canım yaaa aaa ne 30 zu genciz biz daha hastahanede öyle kadınlarla tanıştım ki inan halimize binlerce kez şükür neler varmış yaaa iyiyiz bizzz inanıyorum ben olacak bir günnn
eyyy Allahım ne günlere geldik gülll bence yaaa ne geç kalmış öyleee eee biz napalım eşlerimiz ne yapsın bize günah değil mi :)Biraz önce bi msjda okudum kız yazmış anne olamıyorum diye üzgün smiley falan bi baktım 4 aylık evli :)) gülim mi ağlayım mı birde tam tersi böyleleride var kız daha 18 yaşında üstelik :)))
Valla canım hiç sorma okuduğumda çok gülmüştüm herkes bi acayip nedim ki :)eyyy Allahım ne günlere geldik gülll bence yaaa ne geç kalmış öyleee eee biz napalım eşlerimiz ne yapsın bize günah değil mi :)
Birşey dememize gerek yok bence Allah bilir yazdığında bende çoook güldüm çok düşünüyormusun sen çocuk konusunu takıyormusun kafanaValla canım hiç sorma okuduğumda çok gülmüştüm herkes bi acayip nedim ki :)
Canım ben aslında hiçbir zaman çocuk manyağı biri olmadım zaten söylemiştim evlendikten sonra yıllarca düşünmedim ama bazen birinin çocuğunu sevince hevesleniyorum tabi birde çok yaşlı bi anne olmak istemiyorum erken anne olamadım bari çok geç kalmayım diyorum hem sonra ikinciyi düşünürsem onada yer kalsın :)))))) (Ama galiba bu ay biraz sıkıntı yaptım olmuyo gibisinden) :) peki sen?Birşey dememize gerek yok bence Allah bilir yazdığında bende çoook güldüm çok düşünüyormusun sen çocuk konusunu takıyormusun kafana
bende aynı duyguları yaşadağım içi sana sordum canım inan bendede hiçbir zaman olsun da olsun hevesi yoktu yaş meselesi bendede dediğin gibi bu ay ağladım resmen belki ilk defa ciddi olarak adım attığımız içindir çocuk olsun diye hoşşş canım ben zaten bütün gün boyunca çocuklarla iç içeyim mesleğim de bu zaten şuan çalışmıyorum tedavi nedeniyle ama arkadaşların çocukları yeğenlerim sağolsun zaten düşünme fırsatı vermiyorlar ki :)))Canım ben aslında hiçbir zaman çocuk manyağı biri olmadım zaten söylemiştim evlendikten sonra yıllarca düşünmedim ama bazen birinin çocuğunu sevince hevesleniyorum tabi birde çok yaşlı bi anne olmak istemiyorum erken anne olamadım bari çok geç kalmayım diyorum hem sonra ikinciyi düşünürsem onada yer kalsın :)))))) (Ama galiba bu ay biraz sıkıntı yaptım olmuyo gibisinden) :) peki sen?
az ağrı yapar canım kaçıncı gününKlomen kasik agrisi yapiyormu bende cok agri oldu
Klomenden sonra çatlatma iğnesi oldun mu?Klomen kasik agrisi yapiyormu bende cok agri oldu
Aynı duyguları yaşamışız canım :) öğretmenmisin ? Şimdi evde sıkılmıyomusunbende aynı duyguları yaşadağım içi sana sordum canım inan bendede hiçbir zaman olsun da olsun hevesi yoktu yaş meselesi bendede dediğin gibi bu ay ağladım resmen belki ilk defa ciddi olarak adım attığımız içindir çocuk olsun diye hoşşş canım ben zaten bütün gün boyunca çocuklarla iç içeyim mesleğim de bu zaten şuan çalışmıyorum tedavi nedeniyle ama arkadaşların çocukları yeğenlerim sağolsun zaten düşünme fırsatı vermiyorlar ki :)))
Klomenden sonra çatlatma iğnesi oldun mu?
Yumurtlama döneminde çatladıysa yumurtan, ağrın oyüzden olabilir canımBen igne olmadim klomen kullandim bitti 24.de kontrole gitcem nolcak merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?