• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve çatlatma iğnesi deneyimlileri

3 seneyi geçti yaşım da 31
kusura bakma sorduğum için lütfen çünkü bende çokkk gittim özellere aynen dediğin gibi karşılıyorlar insanı uzattıkça uzatıyorlar işlemleri parasında da olmuyor insan ama bir sonuç alamadım ben inşallah sen alırsın ben hep oyalandım

Netimde sorun var sanurım mesajlar gitmiyor. Canım eşimle anlaşma yapmıştık bebek istiyoruz ama akışına bırakacağız diye yani korunmadık ama özel bir çalışma yapmadık. Takip işimizi kolaylaştıracak

Biz kadınlar kodlanmışız galiba zaman geliyor ve olsun artık diyorsun. Bende öğretmenim çocukların içinde kaldım sürekli. İstemedim uzun zaman ama şimdi çok istiyorum

Biz kadınlar kodlanmışız galiba zaman geliyor ve olsun artık diyorsun. Bende öğretmenim çocukların içinde kaldım sürekli. İstemedim uzun zaman ama şimdi çok istiyorum
aynen dediğin gibi gerçekten bizim gibiler içiin geçerli ama braş ne acaba

Muayene oldum arkadaşlar. 9. Gün tekrar bakacakmış. İlaç vermeden deneyelim bu ay bir bakalım yumurta sayına büyüyor mu kendiliğinden çatlıyor mu dedi bakalım artık

merhabalar bende ayın 11 ınde catlatma ıgnesı oldum.26 sına kadar adet olmasan test al yap demıstı ve bugun 15.gunu yarın test zamanım kızlar benım ıcın dua edın.insallah hamıleyımdır :D

merhabalar bende ayın 11 ınde catlatma ıgnesı oldum.26 sına kadar adet olmasan test al yap demıstı ve bugun 15.gunu yarın test zamanım kızlar benım ıcın dua edın.insallah hamıleyımdır :KK70:
merhaba canım hoşgeldin bu arada nasıl sonucun nedir kuzummmm

Kızlar aranızda hamiş kalan varmı? Ben hala devam bu ay yine klomen & çatlatma iğnesi oldum 7.ci günüm , sol taraf belimde agrı var birde kasıklarda hafif agrı sizlerde de oluyomu hadi gelin paylaşalım

ne olsun kuzum bayadir girmiyorum siteye sen nasılsın durumlar ne
Bende ne olsun tekrar klomene devam pazartesi iğne olucam öyle işte hep aynı şeyler bu ay olur inşallah 4 tane güzel yumurtam oluşmuş öyle dedi doktorum :) sendede mi tık yok hala

Son düzenleme:
Can'ım ne durumdasın gebelik oldu mu ? Bende 30 haziran da iğneyi oldum. 14 . Gün idrar gebelik testimde negatif çıktı. Bugün 18. Gün adet olmadım hala. Deneyimlerinden faydalanmak istiyorum yardımcı olur Musun?
Kızlar aranızda hamiş kalan varmı? Ben hala devam bu ay yine klomen & çatlatma iğnesi oldum 7.ci günüm , sol taraf belimde agrı var birde kasıklarda hafif agrı sizlerde de oluyomu hadi gelin paylaşalım

Can'ım ne durumdasın gebelik oldu mu ? Bende 30 haziran da iğneyi oldum. 14 . Gün idrar gebelik testimde negatif çıktı. Bugün 18. Gün adet olmadım hala. Deneyimlerinden faydalanmak istiyorum yardımcı olur Musun?
Kuzum yok yaa nerdeee :( bu ay yine klomen kullandım pazartesi iğnemi olucam 15.ci gün adet oldum geçen ay, zaman zaman kasıklarım agrıyo batıyo gibi hissettim gögüslerimin uçları kocaman olup agrıyodu aslında ümitliydim ama hayırlısı olsun olmadı inşallah hepimiz bu ay kalırız ;)

Back