• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Merhaba kızlar geçen ay letu kullandım adetin 14.günü gittim yumurta 17mm idi ertesi gün gonalpeptyl çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı..bu ay tekrar letu kullandım dün adetin 13.günüydü gittim yumurta 18mm dedi hatta bir tane daha var ama o 13mm dedi ben bu kez ovitrelle istedim yazdı ve bugün sabah 10 gibi iğnemi yaptırdım inşallah bu ay tutar geçen ay iğneden sonra sadece 4 gün deneme yaptık bu ay baya denemeyi düşünüyorum inşallah sağlıkla gelir bebişlerimiz 😊
Ayy sonucunuz ne oldu aceba ♥️

Teşekkür ederim canım bugün test yaptım pozitifti akşam da kan verdim oda çok şükür pozitif çıktı bu çatlama iğnesi kullanmadım yumurtalarım kendi çatladı ama doktorum ilacımı değiştirdi bu ay klomen vermişti 🥰
Yaaa bende mi klomen denesem 😂 belli olmaz bazılarında ilaç değişince oluyor hayırlı olsun belirtilerin nelerdi kaç gün değerlendirdin detay istiyorum 😂

Yaaa bende mi klomen denesem 😂 belli olmaz bazılarında ilaç değişince oluyor hayırlı olsun belirtilerin nelerdi kaç gün değerlendirdin detay istiyorum 😂
En belirgin sarı akıntım vardı çünkü enfeksiyon yok bende ve bu ay sürekli belim ağrıdı halada bel ağrısı yaşıyorum hemen takvimi atıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-04-09-08-18-09_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.jpg
    Screenshot_2025-02-04-09-08-18-09_fc40ed9ca960b38b2ec4108e094b3220.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 18
Ya ne yaptın gün aşırı değilse 😂
Beni doktor 20 ocakta çağırmıştı ama ovulasyon takibi yapıyordum sonra 17 Ocak yumurtlama gördüm değerlendirdim daha sonra doktorumun asistanı aradı randevunuz iptal oldu doktor beyin işi çıktı cumartesi günü gelin dedi bende gittim zaten ultrasonda bazı yumurtalarim catlamisti 4 yumurtam var hemen bu akşam değerlendirin sonra gün aşırı dedi o günü değerlendirdim sonra 20 ocakta ovulasyon testinde bir daha pik gördüm üç gün değerlendirdik büyük ihtimalle son kalan yumurtam dollendi

Beni doktor 20 ocakta çağırmıştı ama ovulasyon takibi yapıyordum sonra 17 Ocak yumurtlama gördüm değerlendirdim daha sonra doktorumun asistanı aradı randevunuz iptal oldu doktor beyin işi çıktı cumartesi günü gelin dedi bende gittim zaten ultrasonda bazı yumurtalarim catlamisti 4 yumurtam var hemen bu akşam değerlendirin sonra gün aşırı dedi o günü değerlendirdim sonra 20 ocakta ovulasyon testinde bir daha pik gördüm üç gün değerlendirdik büyük ihtimalle son kalan yumurtam dollendi
Kısmet işte ne Zamandır deniyorsunuz ilk gebeligin mi

Kısmet işte ne Zamandır deniyorsunuz ilk gebeligin mi
Ben geçen yıl Mart'tan beri deniyorum Kasım'da kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra doktora gitmeye karar verdim canım o zamana kadar ovulasyon testi hiç kulllanmadim bu ay kullandım ve tabiki doktorumunda etkisi var çünkü yumurtam fazla ve şansım yuksekti

Back