Merhaba canım, yeni gördüm mesajı yazalı da 10 gün olmuş, sonucun ne acaba? :) Inşallah mujdelidir, çünkü 2 çizgi belliKızlar benim gibi yaşayıp pozitif sonuç alan varmı.testi yaptıktan sonra hemen baktım tek çizgiydi oflayıp puflayıp attım yarım 1 saat sonra tekrar bir bakayım dedim çöpü boşaltırken ve ikinci çizgiyi silik gördüm.hiç inancım yok fakat eşimde bir heyecan ben yok dedikçe ne biliyosun doktormusun deyip duruyor,benimde kafamı karıştırdı.fikirlerinizi bekliyorum.
Hanımlar bilgisi olanlar yardım etsin lütfen... 3. Aşılamamın tedavsi için doktora gittim adetimin 2. Günü fakat kist oluşmuş 1 tane tedavimi yapmadılar bu sebepten. Kist için ilaç vermeyecekmisiniz dedim hayır kendiliğinden yok olucak ama ne zaman onu bilemeyiz dediler. Kisti olupta kurtulan varmı? Nasıl kurtulabilirim bu berbet durumdan moralim çok bozuldu yardım edin lütfen
Kızlar selam bütün yazılanlatı okudum..nr durumdasınız?hamile kalan var mı aranızda brn bu ay klomen tedavisine başlıyorum
slm canım.inş tedavin hemen sonuç verir.Ben 2. Aşılamamda hamle kaldım şükür allahıma.13+4 günlük hamileyimallahım nazardan korusun
canım cok sevindim tebrikler böyle güzel sonuçlar beni daha cok umutlandiriyor inşallah bizde olumlu sonucu alırız...slm canım.inş tedavin hemen sonuç verir.Ben 2. Aşılamamda hamle kaldım şükür allahıma.13+4 günlük hamileyimallahım nazardan korusun
Maaşallah suphanallah canım..sağlıkla kucağına al inş..ben klomen tedavisine başladım bakalım gerek görürse çatlatma iğnesi yapıcak...hep bişeyler hep bişeyler
canım cok sevindim tebrikler böyle güzel sonuçlar beni daha cok umutlandiriyor inşallah bizde olumlu sonucu alırız...
Asilama sonrasi kisti olusup benim gibi tedaviye ara vermek zorunda kalan var mi?
Allah razi olsun vallahi icime su serptin benim 4.5 cmlik 3tane kistim olmus o yüzden ilacsiz gecmez gibi geliyo bana bi de asilamaya ara verildiginde basari sansi düşer mi diye düşünüyorum senin 2.asilaman tuttu degil mi?insaAllah hayirli saglikli alirsin kucaginacanım hiç üzülme bende de kist oluşmuştu o ay ki yedavim iptal olmuştu. Yıkılmıştım tabi ama geldi geçti. Sabır işi bı tedavi süreci. Hiç sıkıntı yapma kist kendi kendine geçiyor ilaç falan vermiyorlar. Ben kistin üzerine adetimde bir baktık ki temizlenmiş tedavi olup aşılamam yapıldı ve evladıma kavuştum şimdiki tek dileğim sağlıkla kucağıma alayım.
Allah razi olsun vallahi icime su serptin benim 4.5 cmlik 3tane kistim olmus o yüzden ilacsiz gecmez gibi geliyo bana bi de asilamaya ara verildiginde basari sansi düşer mi diye düşünüyorum senin 2.asilaman tuttu degil mi?insaAllah hayirli saglikli alirsin kucagina
Bana doktorum yumurtaliklarin iyi calistigi icin ilac agir geldi kist yapti 2.asilamayi ilac vermeden yapicam dedi anlamadim?bu sekilde sansim daha da dusmeyecek mi?Hiç takma kafana canım bende duyduğumda yıkılmıştım.Doktoruma sordum yok mu bunun ilacı kullanayım da geçsin bir an önce dedim kistler kendiliğinden geçecek takma kafana dedi gerçekten de adet olunca bir baktık ki kistten eser kalmamış:) ve o ay hemen iğnelerimi vurulmaya başladım ve de hamile kaldım Allahıma şükürler olsun.ilk aşılamam özelde oldu ama hiçte dikkatli özenerek bir aşılama yapılmadığı için tutmadı 2. aşılamam devlette yapıldı ve tuttu. Aşılama mı yaparken bir yandan da karından ultrasonla yumurtalarımı bulup spermleri tam yanına bıraktılar çok özenliydi vede sonucu güzel oldu. Allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun.Bende aşılama yaptıracağım özel bir hastanede rahim filmi çekildim 2 ay oldu tüpler açık,benim doktorum klomenle yumurta büyüyor dedi klomrnle aşılama yaparız dedi.Dünde tüp bebek merkezinde doktorla konuştum o rahim filmimi beğenmedi tüpler açık ama güzel çekilmemiş dedi rahim küçük dedi biraz kendi doktoruna devam edebilirsin biz son çareyiz dedi kendi doktorum bana rahimde problem yok tek rahim sıorun yok demişti kafam karıştı[/QUO
merhaba cnm tüplerin açık yumurtan da büyüyormuş daha ne olsun ne güzel haberler almışsın. Neden tüp bebek merkezine gittin anlamadım oradaki doktor tüplerin açık olduğunu görmüş ise demek ki rahim filmin o kadarda götü çekilmemiş. Senin yapman gereken bence doktoruna güven ve orada aşılamanı yaptır bir an önce.