Klomen ve Aşılama tedavisine başlayanlar.Bize süreçlerinizi anlatın.

Haklısınız arkadaşlar çok teşekkür ederim.İnsanın morali düzrlio huzur buluyor. O doktorda opr benim doktorumda sadece o tüp bebek bölümünde merak ettim ondan gittim o zaman yarın doktoruma gidim ben çünkü klomenim dün bitti.Benim doktorum dan aşılamayıda ben istedim o bana klomen deneyilm diyordu.Bu arada arkadşlqr ben nisa hastanedine gidiyorum.

Haklısınız arkadaşlar çok teşekkür ederim.İnsanın morali düzrlio huzur buluyor. O doktorda opr benim doktorumda sadece o tüp bebek bölümünde merak ettim ondan gittim o zaman yarın doktoruma gidim ben çünkü klomenim dün bitti.Benim doktorum dan aşılamayıda ben istedim o bana klomen deneyilm diyordu.Bu arada arkadşlqr ben nisa hastanedine gidiyorum.

Geçmiş olsun canım.benimde klomenim yeni bitti.yarın yumurta takibim başlıyor.nisada kime gidiyorsun?ben safa hastanesine gidiyorum..

Bende necla hanımın ismini duymuştum canım ama benşm evime biraz ters orası die safayı seçtim çok yakın bana safa.bende hayrettin beye gidiyorum

İnternette çok baktım necla hanımla ilgili hiç yorum doğru düzgün yoktu.Dedim hastası yok galiba.:)Orayı seçmemin nedeni çevremde gidenlerin olması yoksa banada ters inş olur istediklerimiz

İnternette çok baktım necla hanımla ilgili hiç yorum doğru düzgün yoktu.Dedim hastası yok galiba.:)Orayı seçmemin nedeni çevremde gidenlerin olması yoksa banada ters inş olur istediklerimiz

İnş canım.benimde hayrettin beyi çok önerdiler özellikle infertilite de iyi diye ondan başladım.inş hayırlısı olurr

Kızlar sizin ve bütün isteğenler için dua ediyorum bu son tedavleriniz olsun inşallah. Moralinizi yüksek tutun inanın herşey o zaman yolunda gidiyor.

Allah razı olsun canımm inşşş.şimdi otrivellimi oldum geldim..bundan sonrası rabbimin insafına kalmış artık.. Hayırlısı hepimiz için....

merhaba hanımlar. 1 yıllık bekleyişin sonunda aralık ayında aşılama tedavisine başladım ve şükürler olsun ilk aşılamada bebeğim bana tutundu. Buraya yazarak sizlere umut olmak istedim. benim pko problemin var son dönemde yaşadığım üzücü haberlerle dolu günlerde 3 aylık bir zamanda 10 kilo aldım ve pko problemim daha da tetiklenerek adet düzensizliği de başladı. bu süreçte başka başka doktorlara muayene oldum. yaklaşık 6-8 ay sürdü arayışlarım. daha sonra aşılama tedavimizi yapan doktorla tanıştık ve rahim filmi çektirdim kasım ayında, eşimde de %2 morfoloji ve ileri hız sorunları tespit edildi. Aralık ayında aşılama yapmaya karar verdik doktorumla ve şükür müjdeli haberimizi aldık. Şimdi sizler için dua ediyorum sizde benim için dua edin sağlıkla bebeğimiz kucağıma alayım. Dua her kapıyı açar Rabbim yardımcınız olsun

merhaba hanımlar. 1 yıllık bekleyişin sonunda aralık ayında aşılama tedavisine başladım ve şükürler olsun ilk aşılamada bebeğim bana tutundu. Buraya yazarak sizlere umut olmak istedim. benim pko problemin var son dönemde yaşadığım üzücü haberlerle dolu günlerde 3 aylık bir zamanda 10 kilo aldım ve pko problemim daha da tetiklenerek adet düzensizliği de başladı. bu süreçte başka başka doktorlara muayene oldum. yaklaşık 6-8 ay sürdü arayışlarım. daha sonra aşılama tedavimizi yapan doktorla tanıştık ve rahim filmi çektirdim kasım ayında, eşimde de %2 morfoloji ve ileri hız sorunları tespit edildi. Aralık ayında aşılama yapmaya karar verdik doktorumla ve şükür müjdeli haberimizi aldık. Şimdi sizler için dua ediyorum sizde benim için dua edin sağlıkla bebeğimiz kucağıma alayım. Dua her kapıyı açar Rabbim yardımcınız olsun
Harikaa çok sevindim.Allah tamamını erdirsin canım benim.Şükrler olsun bende pzt yapıcam inş

canım Tebrikler cok sevindim bizimde ileri hareket sorunumuz var baska bir sorun yok bizde haftaya asilama yaptircagiz iğnelerin 7.günündeyim bakalım suan hersey iyiymis dualarim senle.

canım Tebrikler cok sevindim bizimde ileri hareket sorunumuz var baska bir sorun yok bizde haftaya asilama yaptircagiz iğnelerin 7.günündeyim bakalım suan hersey iyiymis dualarim senle.
sağol canım eşin hergün bitter çikolata yemeyi ihmal etmesin inşallah sizin de ilk aşılamada mutluluğunuz gelir

Merhaba Asiy2 bebeğin hayırlı uğurlu olsun.Okumuşsundur bende aşılama ile hamile kaldım şükürler olsun.14+5 günlük olduk bile Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Bende pko hastasıydım vede eşimde de sayıda ve hızda problem vardı onuda şükür araştıra araştıra hallettik.MERAK EDEN HANIMLAR (çinko ve balık yağı) ile 6 milyon olan sperm sayısı iki ayda 19 milyona yükseldi vede hamile kaldım.Sen ne kadarlık hamilesin canım.Geçen hafta bizde kötü günler geçirdik kanamam oldu 3 gün hastanede yattım atlattık şükür Allahım bir daha göstermesin. doktorlarım tedaviyle olan bebekler çok hassas oluyor bunlar yaşanıyor dedi.Tedavisi zor hamileliği hassas Allahım yadım etsin sağlıkla kucağımıza alalım.
canım bir şey sormak istiyorum ne kadarlık hamilesin bilmiyorum ama ikili testi yaptırdın mı? ben kaçırdım 4 lü testi yaptırıcam 16 cı haftada.yaptırıp yaptırmamak hakkında hala karar veremedim senin fikirlerini merak ettim.

canım aşılaman hayırlı olsun.bende aşılamayla hamile kaldım eşimdede sorun vardı 6 milyonluk spermi 19 a yükseldi şüküür çinko vede balık yağıyla bu sorunu çözdük inş sizede yardımcı olur.

Tedaviye başlayan hanımlar bizi de haberdar edin mutluluklarımızı birlikte paylaşalım:anneadayı::KK9::KK24:

Datom Datom benim ki daha çok yeni 5+1 günlüğüz 2 li ve 4 lü test konusunda fikir vermek isterdim ama küçüğüz daha biZ umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Benim de sana bir sorum var bugün doktora gittik ilk defa kan sonucu betahcg 8931, kese boyutumuz 6,3 vajinal ultrasonla bakıldı ama yokl sac veya emriyo görülmedi henüz. İlk muayene olunca heyecandan doktora sormayı unutmuşum sence yolk sacı göremem normal mi

Mthb sayfayı takip eden varmı bende geçen ay aşılama tedavisine başladım gonal f iğnesi vuruldum iki tane y umurtam oluştu bi tanesi erken çatladı doktor tedaviyi kesti ilişki önerdi 14 gün sonra test yap dedi bugün 13 gün böyle olup da hamile olan varmi

Datom Datom benim ki daha çok yeni 5+1 günlüğüz 2 li ve 4 lü test konusunda fikir vermek isterdim ama küçüğüz daha biZ umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Benim de sana bir sorum var bugün doktora gittik ilk defa kan sonucu betahcg 8931, kese boyutumuz 6,3 vajinal ultrasonla bakıldı ama yokl sac veya emriyo görülmedi henüz. İlk muayene olunca heyecandan doktora sormayı unutmuşum sence yolk sacı göremem normal mi

X