Klomen ve Aşılama tedavisine başlayanlar.Bize süreçlerinizi anlatın.

kızlar İZMİR de aşılama yaptıranlar varmı nerde nasıl yaptırınız ücreti ne

ya kızlar çok kötüyüm ben çok stresliyim dün pregnyl vuruldum bende ama yumurtamın boyutları 15mm :KK61:çok küçük değilmi, birde 12 ve 13mm var ama onlar daha küçük işte... araştırdığım kadarıyla 18mm olunca iğne vuruluyormuş neden bukadarken vurdular bana analamadım ama çok umutsuzum zaten stresten dolayı ilişki bile istemiyorum eşimede yansıtıyorum sanırım:cry:yumurtası benim boyutlarrımda olup gebe kalan varmı

canım benimde bildiğim 20mm olunca çatlata iğnesi vurulması gerekiyor.benimkiler 20 ve 21 di aşılama oldum ama maalesef tutmadı:KK43:( sıkma canını canım demekki o boyutlardada vuruluyormuş.doktorunla konuşsaydın keşke

canım benimde bildiğim 20mm olunca çatlata iğnesi vurulması gerekiyor.benimkiler 20 ve 21 di aşılama oldum ama maalesef tutmadı:KK43:( sıkma canını canım demekki o boyutlardada vuruluyormuş.doktorunla konuşsaydın keşke
Canım Datom merhaba, burda yazılanların hepsini okudum, sabrina ve baskalarina verdigin motivasyonuna hayran kaldim gercekten, elinden geleni yapıyorsun galiba, peki şimdi durum ne çok merak ettim? Bense daha yeni gideceğim ilk muayeneme yarın, heyecanlıyım çok

Canım Datom merhaba, burda yazılanların hepsini okudum, sabrina ve baskalarina verdigin motivasyonuna hayran kaldim gercekten, elinden geleni yapıyorsun galiba, peki şimdi durum ne çok merak ettim? Bense daha yeni gideceğim ilk muayeneme yarın, heyecanlıyım çok

Merhaba canım hoş geldin aramıza.teşekkür ederim canım iltifatların için çok kibarsın :) Elimden geleni yapmaya vede sabır göstermeye çalışıyorum,arada sabır sınırlarım zorlansa da.Ben ilk aşılama'mı oldum fakat tutmadı doktorumun tavsiyesiyle bir aylık dinlenme molasındayım. Nisan ayı adetimde tekrar aşılama yaptıracağız hakkımızda hayırlısı. Sen daha yolun çok başındasın senden de bana dediğin gibi bol bol sabır bekliyorum.Gözünü korkutmak gibi olmasın bu yol biraz meşakkatli bir yol bir o kadarda sonunda tedaviye başlamamın zaferi var tabi.Karma karışık duygular işte :)Bu gün doktora gitmiş olman gerekiyor yanlış anlamadıysam neler oldu? sorun neymiş?

Merhaba canım hoş geldin aramıza.teşekkür ederim canım iltifatların için çok kibarsın :) Elimden geleni yapmaya vede sabır göstermeye çalışıyorum,arada sabır sınırlarım zorlansa da.Ben ilk aşılama'mı oldum fakat tutmadı doktorumun tavsiyesiyle bir aylık dinlenme molasındayım. Nisan ayı adetimde tekrar aşılama yaptıracağız hakkımızda hayırlısı. Sen daha yolun çok başındasın senden de bana dediğin gibi bol bol sabır bekliyorum.Gözünü korkutmak gibi olmasın bu yol biraz meşakkatli bir yol bir o kadarda sonunda tedaviye başlamamın zaferi var tabi.Karma karışık duygular işte :)Bu gün doktora gitmiş olman gerekiyor yanlış anlamadıysam neler oldu? sorun neymiş?

kızlar günaydın.. sakın umudunuzu yitirmeyin ben klomen ile hamile kaldım Allah'a şükür bir de o kadar problemli yumurtalıklarım varken hemde.. bugün doktor kontrolüm var dua edin bana :KK5:

çok teşekkür ederim tatlım :) evet salı günü gittim doktora, smear, kan testi,detaylı ultrason istedi. Smear sonucu 1 ay sonra cikacakmis. Ultrasonu başka biri yaptı, raporda her iki over PCO gorunumunde yazıyor, görünce hem korktum, hem şaşırdım, daha önce hickimse soylememisti. Ama sonuçlar ile dr'a gelince sonuçların güzel dedi, ultrason da kan da. şaşkınlıktan bir şey sormamisim. Gelecek ay adetin 2-3 günü gel dedi, şekerini de olcelim dedi. Yani Nisan'da başlayacak galiba:) Seninki de nisanda tutacak insaallah canım, haberlerini bekliyorum:)

kızlar günaydın.. sakın umudunuzu yitirmeyin ben klomen ile hamile kaldım Allah'a şükür bir de o kadar problemli yumurtalıklarım varken hemde.. bugün doktor kontrolüm var dua edin bana :KK5:
evet, senin hikayeni yeni okudum, çok hoşuma gitti umutlandim ben de, Insaallah bebeğin sağ salim dünyaya gelir canım, duaciyim sana :)

çoook sevindim canım gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bize de anne olmayı inşallaaaah :)

Hanımlar sonuç alan kimse yokmu??ben bu ay dinlenmedeyim mayısta ikinci aşılamayı deneyeceğiz Allahım yüzümüzü güldürsün.

Birde sormak istediğim birşey var ben ilk aşılamada raporla iğnelerimi aldım fakat yumurtalarım büyümedi iğnelerimide bitirdiğim halde.peki bu aşılama olarak görülecekmi yoksa illa spermlerin enjekte olmasımı gerekiyor.Bu konular kafamı kurcalıyor çünkü devlette tüp bebek yapmak için emin değilim ama en az 2 kere aşılama olması gerekiyormuş. Bu prosedürleri bilen varsa yardımcı olsun lütfen.

Tedevi oluyoruz ama birşeyleri bilmeden körü körüne gittiğiniz zaman maalesef bizi kullanıyorlar eğer tüp bebek için iki aşılama yetiyorsa ben 3. Aşılamayı kabul etmeyeceğim.yokmu bu işlemleri yapıpta tüp bebek yapan.artık aşılamadan hiç umudum kalmadı Tüp bebek için uğraş vermek istiyorum.

Tedevi oluyoruz ama birşeyleri bilmeden körü körüne gittiğiniz zaman maalesef bizi kullanıyorlar eğer tüp bebek için iki aşılama yetiyorsa ben 3. Aşılamayı kabul etmeyeceğim.yokmu bu işlemleri yapıpta tüp bebek yapan.artık aşılamadan hiç umudum kalmadı Tüp bebek için uğraş vermek istiyorum.
Cnm benim ilk aşılama tedavisi aşırı yumurta büyümesi yüzünden aşılama yapmadan sonlandırılmıştı ama ilaçları aldığım için hakkımdan düşüldü,ikinci aşılamam negatif sonuçlandı,artık tüp bebek istiyorum dediğimde 3.yü De denenemiz gerekiyor dendi,ayrıntılı prosedürü bilmiyorum ama bana söylenen böyle,umarım daha fazla yıkılmadan bebişlerimize kavuşuruz...

Cnm benim ilk aşılama tedavisi aşırı yumurta büyümesi yüzünden aşılama yapmadan sonlandırılmıştı ama ilaçları aldığım için hakkımdan düşüldü,ikinci aşılamam negatif sonuçlandı,artık tüp bebek istiyorum dediğimde 3.yü De denenemiz gerekiyor dendi,ayrıntılı prosedürü bilmiyorum ama bana söylenen böyle,umarım daha fazla yıkılmadan bebişlerimize kavuşuruz...

Canım öncelikle açıklaman için teşekkür ederim.benim ilk aşılamam yumurta büyümediği için olmadı dediğin gibiyse bu 1.hakkımdı 2.hakkımı raporumu kullanmadı doktorum boşa gitmesin diye özelde yaptım tutmadı şimdi ise 3. Hakkımı kullanıcam o zaman.zaten özeldeki doktorum daha fazla raporlarını boşa harcamayalım tüp bebekte lazım olacak dedi.özelde yapılan aşılamalarda geçerli oluyormuş doktorum öyle dedi ne kadar doğru bilmiyorum.inş bir an önce kavuşuruz hayallerimize

Tüp bebekte ayrıntılı ve geçerli olan prosedürleri bilenler varmı??ne gibi hazırlıklar yapmak gerekiyor.bu yoldan geçmişler bu hazırlıkları yapmışlar yardımcı olurmusunuz.

X