- 28 Temmuz 2015
- 301
- 81
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Datom merhaba, burda yazılanların hepsini okudum, sabrina ve baskalarina verdigin motivasyonuna hayran kaldim gercekten, elinden geleni yapıyorsun galiba, peki şimdi durum ne çok merak ettim? Bense daha yeni gideceğim ilk muayeneme yarın, heyecanlıyım çokcanım benimde bildiğim 20mm olunca çatlata iğnesi vurulması gerekiyor.benimkiler 20 ve 21 di aşılama oldum ama maalesef tutmadı( sıkma canını canım demekki o boyutlardada vuruluyormuş.doktorunla konuşsaydın keşke
Canım Datom merhaba, burda yazılanların hepsini okudum, sabrina ve baskalarina verdigin motivasyonuna hayran kaldim gercekten, elinden geleni yapıyorsun galiba, peki şimdi durum ne çok merak ettim? Bense daha yeni gideceğim ilk muayeneme yarın, heyecanlıyım çok
Merhaba canım hoş geldin aramıza.teşekkür ederim canım iltifatların için çok kibarsın :) Elimden geleni yapmaya vede sabır göstermeye çalışıyorum,arada sabır sınırlarım zorlansa da.Ben ilk aşılama'mı oldum fakat tutmadı doktorumun tavsiyesiyle bir aylık dinlenme molasındayım. Nisan ayı adetimde tekrar aşılama yaptıracağız hakkımızda hayırlısı. Sen daha yolun çok başındasın senden de bana dediğin gibi bol bol sabır bekliyorum.Gözünü korkutmak gibi olmasın bu yol biraz meşakkatli bir yol bir o kadarda sonunda tedaviye başlamamın zaferi var tabi.Karma karışık duygular işte :)Bu gün doktora gitmiş olman gerekiyor yanlış anlamadıysam neler oldu? sorun neymiş?
evet, senin hikayeni yeni okudum, çok hoşuma gitti umutlandim ben de, Insaallah bebeğin sağ salim dünyaya gelir canım, duaciyim sana :)kızlar günaydın.. sakın umudunuzu yitirmeyin ben klomen ile hamile kaldım Allah'a şükür bir de o kadar problemli yumurtalıklarım varken hemde.. bugün doktor kontrolüm var dua edin bana
allah razı olsun canım Rabbim size de nasip etsin tez zamanda her gün dua ediyorumevet, senin hikayeni yeni okudum, çok hoşuma gitti umutlandim ben de, Insaallah bebeğin sağ salim dünyaya gelir canım, duaciyim sana :)
allah razı olsun canım Rabbim size de nasip etsin tez zamanda her gün dua ediyorum
kızlar günaydın.. sakın umudunuzu yitirmeyin ben klomen ile hamile kaldım Allah'a şükür bir de o kadar problemli yumurtalıklarım varken hemde.. bugün doktor kontrolüm var dua edin bana
Sağol canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)çoook sevindim canım gözün aydın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bize de anne olmayı inşallaaaah :)
Cnm benim ilk aşılama tedavisi aşırı yumurta büyümesi yüzünden aşılama yapmadan sonlandırılmıştı ama ilaçları aldığım için hakkımdan düşüldü,ikinci aşılamam negatif sonuçlandı,artık tüp bebek istiyorum dediğimde 3.yü De denenemiz gerekiyor dendi,ayrıntılı prosedürü bilmiyorum ama bana söylenen böyle,umarım daha fazla yıkılmadan bebişlerimize kavuşuruz...Tedevi oluyoruz ama birşeyleri bilmeden körü körüne gittiğiniz zaman maalesef bizi kullanıyorlar eğer tüp bebek için iki aşılama yetiyorsa ben 3. Aşılamayı kabul etmeyeceğim.yokmu bu işlemleri yapıpta tüp bebek yapan.artık aşılamadan hiç umudum kalmadı Tüp bebek için uğraş vermek istiyorum.
Cnm benim ilk aşılama tedavisi aşırı yumurta büyümesi yüzünden aşılama yapmadan sonlandırılmıştı ama ilaçları aldığım için hakkımdan düşüldü,ikinci aşılamam negatif sonuçlandı,artık tüp bebek istiyorum dediğimde 3.yü De denenemiz gerekiyor dendi,ayrıntılı prosedürü bilmiyorum ama bana söylenen böyle,umarım daha fazla yıkılmadan bebişlerimize kavuşuruz...