Gonal f ile aşılama sonrası hamile kalanlar

Merhaba kızlar 8 kasımda aşılama yapıldı cuma günü test vermeye gidicem 7 günde test yaptım negatifti ama erken yaptım diye umudumu yitirmedim göğüslerim çok hassaslaştı 2 gündür bugünde kasık ağrısı geliyo ve gidiyor göğüs uçlarım extra hassas göğüs yanları da aşırı acıyor Allahım inşallah hepimiz pozitifi görürüz aminn

Benimde 4 gündür var bugün 13. Gün asılama gününü saymazsak gün içinde 4 5 kere adet ağrım oluyor ama okadar kısa ki gelip gidiyor yanma hissediyorum kasıklarımda erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bat 25 kasim bilemiyorum
Bendede dün başladı adet sancısı ama adet olmadım ayaklarım buz kesiyor sonra sıcak basıyor değişik durumlar içindeyim

Merhaba kızlar 8 kasımda aşılama yapıldı cuma günü test vermeye gidicem 7 günde test yaptım negatifti ama erken yaptım diye umudumu yitirmedim göğüslerim çok hassaslaştı 2 gündür bugünde kasık ağrısı geliyo ve gidiyor göğüs uçlarım extra hassas göğüs yanları da aşırı acıyor Allahım inşallah hepimiz pozitifi görürüz aminn
Aynı gün yapmışız aşılamayı bmde cuma günü teste gidicem benzer bekirtiler bnde de var. Siz özelde mi yaptınız aşılamayı

Kızlar merhaba dün doktor kontrolum vardı 6 gün gonalf 75 vuruldum döngünün 10 günümde sagda 16-15-15 solda 14 var dedi dün ve bugun 75 vurulup aksama catlama ignesi vurulucam ilk defa aşılama yaptırıcam boyutları kucukmu acaba doktor iyi dedi ama burda 20 lerde yazınca acaba 16ve 15 olunlar ne kadar gelişirki arkadaslar o yuzden sormak istedim 🫶🏻

Aynenn hadi inşallah pozitifi görürüüz
İnşallah canım ya geçen zeynep kamilde iki tane pozitif olana denk geldim o kadar mutlu oldular ki odadan nasıl uçtuklarına şahit oldum biraz umudum yeşerdi bn ve bnm gibi evlat hasreti çeken herkese nasip et bu sevinci diye herkese dua ettim o kadar mutlu oldum ki onlar adına

ay ben hiç rastlamamışım iyi ki anlattın şuan az önce namazımda burdaki tüm anne olmak isteyen kardeşlerime dua ettim Allahım dualarımızı geri çevirmesin inşallah hayırlısını nasip etsin aminn

İnşallah canım ya geçen zeynep kamilde iki tane pozitif olana denk geldim o kadar mutlu oldular ki odadan nasıl uçtuklarına şahit oldum biraz umudum yeşerdi bn ve bnm gibi evlat hasreti çeken herkese nasip et bu sevinci diye herkese dua ettim o kadar mutlu oldum ki onlar adına
Bu arada senin ilk aşklaman mıydı yaşın kaç canım

X