- 21 Ocak 2017
- 28
- 5
- 35
Yolculugu asilamadan bir gun sonra yaptım aşılama günü dinlendim inşallah tutar içimi rahatlattı n akıntı beni korkutmustu peki bişey soracam doktor dus alabilirsin dedi ama ilişki den söz etmedi bende sormayı unnutum asilamadan sonra iliski ne zaman olmalı yada olmamali miHayırlı olsun canım inş kavuşursun bebeğine. Aşılamadan sonra olan ağrıların normal benimde inanılmaz ağrım vardı kasıklarımda 3 gün yattım diyebilirim.Akıntının olmasıda normal hatta benim son aşılamamdA çok akıntım vardı neden oluyor diye korkuyordum bir baktımki hamileyim 4 ay oldu akıntılarım hala ççok.inş seninde hamileliktendir.o 3 saatlik yolculuğu aşılamadan hemen sonra yapmassydın iyi olurdu ama sorun olacak diye de birşey denemez. İyi düşün iyi olsun cnm.
Kızlar selam bütün yazılanlatı okudum..nr durumdasınız?hamile kalan var mı aranızda brn bu ay klomen tedavisine başlıyorum
As canim nasıl doğal yolla kaldın aşılama için ilaç kullandin mi kullandiysan neden aşılama yapılmadı benim de geçen ay aşılama için iğne kullandım yumurtalar erken çatladı tedavi m iptal edildi doğal yolla denedim olmadı 3gun önce aşılama yaptım bekliyorum ama senin adına da çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinSelam canım aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım suan kızım kucağımda soğan kuru denedigim ilk ay hamile kaldım tavsiye ederim :)
As canim nasıl doğal yolla kaldın aşılama için ilaç kullandin mi kullandiysan neden aşılama yapılmadı benim de geçen ay aşılama için iğne kullandım yumurtalar erken çatladı tedavi m iptal edildi doğal yolla denedim olmadı 3gun önce aşılama yaptım bekliyorum ama senin adına da çok sevindim allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin
Allah bağışlasın çok sevindim inşallah en kısa zamanda bizimde meleklerimiz gelirSağol canım doğum yaptım iki ay oldu :) yok hic ilac kullanmadım evrak hazırlıyordum i ara kalmışım :) soğan kürü denedim canım
Allah bağışlasın çok sevindim inşallah en kısa zamanda bizimde meleklerimiz gelir
Yolculugu asilamadan bir gun sonra yaptım aşılama günü dinlendim inşallah tutar içimi rahatlattı n akıntı beni korkutmustu peki bişey soracam doktor dus alabilirsin dedi ama ilişki den söz etmedi bende sormayı unnutum asilamadan sonra iliski ne zaman olmalı yada olmamali mi
mamalimi
bugün asilamanin 6. Gunu kasıklarım çok ağrıyor yuruyemiyorum bile belim de ağrıyor bunlar normal mi böyle olan varmıcanım bize ertesi gün ilişki önermişlerdi. sizde isterseniz onuda deneyebilirsiniz hiç bir sakıncası yok.
Yokmu böyle ağrılar yaşayan lütfen biri birşeyler söylesinbugün asilamanin 6. Gunu kasıklarım çok ağrıyor yuruyemiyorum bile belim de ağrıyor bunlar normal mi böyle olan varmı
Kızlar bu gun 12 gunum ama hic bir belirtim yok adetime 4gun var gigyslerim cok şişti agrida vardı ama geçti sadece ara ara belim ağrıyor test yapmaya da korkuyorum datom sen ne belirti yaşadın anlatirmisin umutsuz olmak istemiyorum
Canım çok geçmiş olsun oncelikle, Inşallah bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin.hamileler bende yardım istiyorum çok ağır bir grip geçiriyorum 2 gündür dün acile gittim bana augmentin 1000mg ve parol verdiler eğer içmezsen grip mikrobu daha da tehlikeli dediler.korkarak kullandım dün 1 kere.sizler hiç kullandınızmı???
Canım çok geçmiş olsun oncelikle, Inşallah bebeğini sağlıkla dünyaya getirirsin.
Ben hamile degilim, o yuzden ilac konusunda bir şey diyemem ama belki denemek istersin diye yazıyorum. Yatarken Başucuna, gündüz oturduğun yere normal soğanı 4e bölüp koy, kurudukça değiştir.
1 bardaktan biraz az sıcak suya sırasıyla 2şer yemek kaşığı elma sirkesi, taze sıkılmış limon suyu, bal ve bir tutam tarçın ekleyerek karıştırıp içeren 1 saat içerisinde etkisini hissetmeye başlıyorsun.
Ama yine de bak derim hamilelikte tehlikeli madde yok mu diye içerikte.
Kizlar iyi akşamlar klomen kullandiktan sonraki ay reglim 1 hafta gecikti ve çok az geldi normal mi sizce?
Ah canim benim ne guzel bi msj yazmissin Insallah hepimizin evi bebek sesleriyle dolar . bugün doktora gittim nur topu gibi bi kistim oluşmuş şimdi onu takarim bi de kafayaçok normal canım hem psikolojik hemde bedenen etkileniyoruz.ben 9 ay klomen kullandım bendede oluyordu hatta artık sonlara doğru onca ay oluşan yumurtalarım hem olmuyor olsada büyümüyordu. kafana fazla takma derim ben yapamadım sen yap takma işte.inş bir an önce seninde rahmin bebeğinle şenlensin
Ah canim benim ne guzel bi msj yazmissin Insallah hepimizin evi bebek sesleriyle dolar . bugün doktora gittim nur topu gibi bi kistim oluşmuş şimdi onu takarim bi de kafaya
Dediğim karışım özellikle boğaz enfeksiyonu, öksürük, kaşıntı için iyidir, umarım daha iyisindir.teşekkür ederim canım durumum iyileşeceğine öksürük krizlerim çoğalıyor ventolin fıs fıs da kullanıyorum artık. önerilerinide dikkate alıcam araştırayım bir.tekrar teşekkürler