Klomen ve Aşılama tedavisine başlayanlar.Bize süreçlerinizi anlatın.

Canım daha erken hiç takama kafana ben 6 haftalıkken gördüm hatta kalp atışını 7 haftalıkken duyduk. Kısacası herkezde aynı sonuçlar alınacak diye bir şey yok.benim senin haftanda bete hcg 3800 dü bana düşük olacak yada dış gebelik dediler sırf beta hcg değerim düşük diye. Allaha şükür dedikleri tutmadı.şimdiki doktorum herkeste aynı değerler aynı semptomlar aynı sıkıntılar bulunmaz.sende şimdi görememiş olabilirsin biraz sabret moralini bozma herşey güzel olacaktır.

Merhaba cnm tedavin hayırlı olsun inş sende bebeğine kavuşursun bir an önce. Bende senin gibi iğnelerimi vurulmuştum ama aşılamayı beklemeden çatlamıştı bizede ilişki önerdi ama olmadı o ay. Sende de olmayacak diye birşey yok tabi belkide tutmuştur bile. Sen umudunu sabrını kaybetme yeter cnm.

inşallah canım içimi rahatlattın sabırla beklicem bebeğimi görmeyi

Sağol canım beklemek o kadar zor yarin 14 gün test yapacağım gerçi karnında gurultular var inşallah tutmuştur rabbim dileyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin

Sağol canım beklemek o kadar zor yarin 14 gün test yapacağım gerçi karnında gurultular var inşallah tutmuştur rabbim dileyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasin
Amiin inşallah tutmuştur canım.Bizleride haberdar et bari sonuçtan.

Hamile olan hanımlar 2 li 3lü 4lü testleri yaptıranlar bu testler hakkında bilgisi olanlar.kimi bebeğide risk var dediklerinde bebeğini aldırmayacaksan hiç yaptırma diyorlar.kafam allak bullak tabiki bebeğimi aldırmak aklımın ucundan bile geçmiyor fakat merak ta ediyorum birşeyi varmıdır diye.bu testler kesin sonuç vermiyormuş ama eğer bebeğin hasta derlerse bebeğimi doğurana kadar geçireceğim süre kabus olacak.ne yapmalıyım bilmiyorum

Malesef regl oldum bugün aşılama için ilk ignemi kullandım pazartesi gel dedi doktor rabbim h ayirlisini nasip etsin inşallah herşey yolunda gider

hiç üzülme canım düşün ki tedavi olabiliyorsun şükür. Elbet buçabaların sonucunuda göreceksin allahım izni ile.

Hanımlar elimde tedavimden 2 kutu gonal-f iğnem kaldı 10cu ay 2017 son tarihli daha çok var yani ömrünün bitmesine. Ne yapabilirim bu iğneleri taneside bilirsinizki çok pahalıya alınıyor. Sizin elinizde kalanlar ne yaptınız yardımcı olurmusunuz

Canım eczaneye ver alırlar büyük ihtimalle ben bu gün eczaciya sordum tedavi m iptal edilirse iğneyi geri alir misiniz alırım dedi ama dolapta saklamissan alırım çünkü başkası alacak hak geçmesin dedi sende bi sor eczaciya

gıcık bir adama rast geldim geri almıyor.o kadarda para verdim vede tarihide çok çöpe atmak da istemiyorum.duydum ki buralardan satanlar oluyormuş en azından yarı fiatına satarım diyorum ihtiyacı olanında işine yarasın benimde işime yarasın dedim.çok pahalı ilaçlar çünki eczanede 380 tlye satılıyor 1 kutusu

Aynen canım çok pahalı keşke daha önce söyleseydi alırdım bende 260 a aldım ilaç raporu çıkartmaya çalıştım bi türlü yapamadım yarin doktor a gidicem inşallah bi aksilik yoktur aşılama yapılır geçen ay gibi olmaz herşeyin hayırlısı

hayırlısı olsun canım inş aşılaman yapılır ve müjdeni alırsın.sen iyi düşğn iyi olsun herşey. Saol canım düşündüğün için elbet birinin ihtiyacı olursa fiyatında yardımcı olucam ve göndericem adresine çöplük olmasın üzülürüm.haberdar et sürecini sonucunu.inş güzel haberlerini alırız bol bol şans diliyorum sana.

Iki gün önce aşılama m yapıldı doktorum çok güzel geçti dedi aşılama dan sonra çok ağrım oldu bu normal mi yürümekten bile zorluk çekiyordum ayrıca yolculuk yaptım 3saatlik yolculuktan sonra çok akıntı oldu bişey olmuşumdur bi bilgisi olan lütfen yazsın çabaların boşa gitsin istemiyorum

Hayırlı olsun canım inş kavuşursun bebeğine. Aşılamadan sonra olan ağrıların normal benimde inanılmaz ağrım vardı kasıklarımda 3 gün yattım diyebilirim.Akıntının olmasıda normal hatta benim son aşılamamdA çok akıntım vardı neden oluyor diye korkuyordum bir baktımki hamileyim 4 ay oldu akıntılarım hala ççok.inş seninde hamileliktendir.o 3 saatlik yolculuğu aşılamadan hemen sonra yapmassydın iyi olurdu ama sorun olacak diye de birşey denemez. İyi düşün iyi olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…