- 18 Ocak 2017
- 118
- 37
Haklısınız arkadaşlar çok teşekkür ederim.İnsanın morali düzrlio huzur buluyor. O doktorda opr benim doktorumda sadece o tüp bebek bölümünde merak ettim ondan gittim o zaman yarın doktoruma gidim ben çünkü klomenim dün bitti.Benim doktorum dan aşılamayıda ben istedim o bana klomen deneyilm diyordu.Bu arada arkadşlqr ben nisa hastanedine gidiyorum.
Necla ülkere cnm safayı semra çapar ve hayrettin bey çokiyi diyolar ama o hastaneyi sevmedimGeçmiş olsun canım.benimde klomenim yeni bitti.yarın yumurta takibim başlıyor.nisada kime gidiyorsun?ben safa hastanesine gidiyorum..
İnternette çok baktım necla hanımla ilgili hiç yorum doğru düzgün yoktu.Dedim hastası yok galiba.:)Orayı seçmemin nedeni çevremde gidenlerin olması yoksa banada ters inş olur istediklerimiz
Harikaa çok sevindim.Allah tamamını erdirsin canım benim.Şükrler olsun bende pzt yapıcam inşmerhaba hanımlar. 1 yıllık bekleyişin sonunda aralık ayında aşılama tedavisine başladım ve şükürler olsun ilk aşılamada bebeğim bana tutundu. Buraya yazarak sizlere umut olmak istedim. benim pko problemin var son dönemde yaşadığım üzücü haberlerle dolu günlerde 3 aylık bir zamanda 10 kilo aldım ve pko problemim daha da tetiklenerek adet düzensizliği de başladı. bu süreçte başka başka doktorlara muayene oldum. yaklaşık 6-8 ay sürdü arayışlarım. daha sonra aşılama tedavimizi yapan doktorla tanıştık ve rahim filmi çektirdim kasım ayında, eşimde de %2 morfoloji ve ileri hız sorunları tespit edildi. Aralık ayında aşılama yapmaya karar verdik doktorumla ve şükür müjdeli haberimizi aldık. Şimdi sizler için dua ediyorum sizde benim için dua edin sağlıkla bebeğimiz kucağıma alayım. Dua her kapıyı açar Rabbim yardımcınız olsun
İnşallah sen de güzel haberler alırsın canımHarikaa çok sevindim.Allah tamamını erdirsin canım benim.Şükrler olsun bende pzt yapıcam inş
canım Tebrikler cok sevindim bizimde ileri hareket sorunumuz var baska bir sorun yok bizde haftaya asilama yaptircagiz iğnelerin 7.günündeyim bakalım suan hersey iyiymis dualarim senle.merhaba hanımlar. 1 yıllık bekleyişin sonunda aralık ayında aşılama tedavisine başladım ve şükürler olsun ilk aşılamada bebeğim bana tutundu. Buraya yazarak sizlere umut olmak istedim. benim pko problemin var son dönemde yaşadığım üzücü haberlerle dolu günlerde 3 aylık bir zamanda 10 kilo aldım ve pko problemim daha da tetiklenerek adet düzensizliği de başladı. bu süreçte başka başka doktorlara muayene oldum. yaklaşık 6-8 ay sürdü arayışlarım. daha sonra aşılama tedavimizi yapan doktorla tanıştık ve rahim filmi çektirdim kasım ayında, eşimde de %2 morfoloji ve ileri hız sorunları tespit edildi. Aralık ayında aşılama yapmaya karar verdik doktorumla ve şükür müjdeli haberimizi aldık. Şimdi sizler için dua ediyorum sizde benim için dua edin sağlıkla bebeğimiz kucağıma alayım. Dua her kapıyı açar Rabbim yardımcınız olsun
sağol canım eşin hergün bitter çikolata yemeyi ihmal etmesin inşallah sizin de ilk aşılamada mutluluğunuz gelircanım Tebrikler cok sevindim bizimde ileri hareket sorunumuz var baska bir sorun yok bizde haftaya asilama yaptircagiz iğnelerin 7.günündeyim bakalım suan hersey iyiymis dualarim senle.
amin canım inşallah ..sağol canım eşin hergün bitter çikolata yemeyi ihmal etmesin inşallah sizin de ilk aşılamada mutluluğunuz gelir
canım aşılaman hayırlı olsun.bende aşılamayla hamile kaldım eşimdede sorun vardı 6 milyonluk spermi 19 a yükseldi şüküür çinko vede balık yağıyla bu sorunu çözdük inş sizede yardımcı olur.canım Tebrikler cok sevindim bizimde ileri hareket sorunumuz var baska bir sorun yok bizde haftaya asilama yaptircagiz iğnelerin 7.günündeyim bakalım suan hersey iyiymis dualarim senle.
Datom benim ki daha çok yeni 5+1 günlüğüz 2 li ve 4 lü test konusunda fikir vermek isterdim ama küçüğüz daha biZ umarım sağlıkla kucağına alırsın bebişini. Benim de sana bir sorum var bugün doktora gittik ilk defa kan sonucu betahcg 8931, kese boyutumuz 6,3 vajinal ultrasonla bakıldı ama yokl sac veya emriyo görülmedi henüz. İlk muayene olunca heyecandan doktora sormayı unutmuşum sence yolk sacı göremem normal mi