Klomen ve Aşılama tedavisine başlayanlar.Bize süreçlerinizi anlatın.

Evet cnm o şekilde 3. Denememizde oldu çok şükür şimdi 8 haftalık oldu isteyen herkese nasip olsun inş

hayırlı olsun canım.Aşılamaylamı oldu.Göbekten iğnemi yoksa klomenmi.Allahım sağlılla büyütsün bebeğini.Bende yarın 2 aşılama için gidiyorum inşallah bende kavuşurum o günlere :)

kızlar dün ilk aşılamamı yaptırdım şükür.çok heyecanlıyım 15 gün nasıl gecicek bilmiyorum.benim için dua edin ne olur.

kızlar dün ilk aşılamamı yaptırdım şükür.çok heyecanlıyım 15 gün nasıl gecicek bilmiyorum.benim için dua edin ne olur.

canımm hayırlı olsunn inşallahhh aşılamayla tutaCAK olumlu düşün..sabırlı ol fazla düşünmemeye çalış zor tabi düşünmemekte.... kaç yum. oluşmuştu aşılam öncesi canım anlatırmısın biraz sürecini bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama deneyecem çünkü..

Teşekkür ederim canım.Çok olumlu düşünüyorum içimden olacakmış gibi geliyor.tabi bazen ya olmazsa diye düşünmüyor da değilim ama hemen aklımı değiştirmek için bir şeylerle uğraşıyorum.canım geçen ay devlette 19 gün iğne vuruldum 50 lik fakat yumurtam büyümedi.bu ay da eşim özelde deneyelim dedi özeldeki doktorum 50 lik iğne çok düşük 150 vurulacaksın dedi ve 6 gün 150 lik iğne vuruldum 2 kutum bitti.hiç umutlu değildim ama bir baktık ki aşılamaya hazırsın dedi.akşamına gece 23 gibi çatlatma iğnemi vuruldum ve dün sabah eşim spermleri hazırlanıp bana enjekte edildi.10 dakika yatırdılar.kalktım evime geldim 2 gün dinlen dedi bende bolca dinlenmeye çalışıyorum vede bolca dua ediyorum inşallah tutar diye.yarında tekrar çağırdı ama ne için çağırdı o heyecanla soramadım bile.yarın gidince öğreneceğim.

canım bence hiç bekleme adet olduysan git ve biran önce yaptır.bu bile umut oluyor insana.

bazı doktorlar çağırıyor çatlamadan sonra kontrol amaçlı . iyikide özele gitmişsinn devlette 1 ay boşuna tedavi olmuşsun ama herşeyde vardır bi hayır canımmm.ayy inşallahhh bu ay müjdeli haberi alırsınn...ben bu ayda hap kullandım yeni bitti pazartesi kontrole gidecem bakacak yum.lara... aşılama için iğneli tedavi daha etkili oluyor oyüzden bu ayda bu şekilde deneyecem bakalım allahım büyük belki gerek kalmadan nasip edecek banada bebişi...

Slm kizlar bwnde yeni katildim araniza klomen kullaniyorum iyi yum oluaursa asilama yapariz dedi dr insallah iyi guzel cok yum olusur hayirlisi ile

evet canım kontrol amaçlı çağırmış yumurtalarım çatlamış birde progestan verdi hamilelik olursa düşük tehlikesi yaşanmasın diye.inşallah canım hepimiz müjdeli haberlerimizi veririz:)iğneli tedavi bende daha etkili oldu yumurtalarım çabuk cevap verdi.sana inşallah gerek kalmaz sende hamile kalırsın canım.hergün dua ediyorum tutsun aşılamam diye allahım yüzümüzü güldürür inşallah.isteyen herkene nasip etsin içinde banada.

Slm kizlar bwnde yeni katildim araniza klomen kullaniyorum iyi yum oluaursa asilama yapariz dedi dr insallah iyi guzel cok yum olusur hayirlisi ile

selam canım hoşgeldin aramıza.inşallah yumurtaların istenilen boyuta gelirde aşılaman olur.

kızlar bu gün aşılamamın dokuzuncu günü.Ben hiç bir şey hissetmiyorum böyle olunca da umudumu yitiriyorum.Daha erkenmi belirtiler hissetmem için yoksa tutmadımı.testte yaptım birşey çıkmadı ama biliyorum ki idrar testinde sonuç almak için çok erken.Bazı yazılar okuyorum idrarda belli olanlar olmuş.aaaay ne biliyim ya yokmu aşılaması tutmuş birisi yardım edecek?????

Kızlar bende bisey sormak istiyorum bende bu ay ilk defa klomen kullandım ilaç bittikten 2 gün sonra doktora gittim iyi gelişmiş dedi bu hafta 5.ye çağırdı beni. Her gittigimde alttan muayene ediyor ve beni mahvediyor çok ağrı yapıyor normal diyor ama bana normal gelmiyor bugün son gittigimde 2 tarafta da 25mm yumurta gelişmiş diğer 4 tanesi 17civari. Catlatma iğnesi yapmadı gönderdi haftaya yine gel dedi ama benim su an dayanılmaz ağrılarım var sizde de olmuş muydu ((

Canım gerçekten iyi gelmiş klomen.Bende çok sık gidiyordum doktora yumurta takibi için ve her gittiğimde vajinadan muayene oluyordum.Ağrı yapıyor evet normal bir şey ama dayanmak zorundasın.hele yumurtlayınca daha feci oluyor muayene.çatlatma iğne yapmadıysa kendi çatlasın diye bekliyordur hatta bu kadar ağrının olmasının sebebi çatlamış yumurtaların bile olabilir canım :)bendede dayanılmaz bir ağrı oldu çatlatma iğnesinden ve aşılamamdan sonra.

Bende birde çikolata kisti var zamanında ameliyatlar terapiler falan aldım yine tekrar etti 7 aylık evliyim bu ay çocuk istedim gittim doktora tekrar etmiş dedi bir de sol yumurtalık yapışık kalmış basıma gelmeyen kalmamış gibi ... Bugün yarin çatlar dedi ama bilmiyorumm. Aferdersin ama otururken bile basınçla sanci vuruyor doğal dimi ?

geçmiş olsun canım.çok erkenmiş daha yedi aylık evlisin.ben 7 yıllık evliyim biraz sabırlı ol canım.yapışık olan tarafını açmayacaklarmı?allah beterinden korusun canım durumun kötü değil bizden daha zor durumda olanlar var.ben yumurtanın çatladığını düşünüyorum o kadar sancın olmasından.ne zaman gideceksin doktora.doktorun ilişki önermiş olması lazım boşa geçirmeyin bu günleri.

Yok canım birbirine değil de rahime yapışık orda da 4 tane yumurta gelişti müdahale etmek istemedi ilk seferde zaten bir kere yara aldı orası iflah olmaz .. Doktorum vicdanlı bir adam o yüzden de içim rahat. Açık ameliyat oldum ben başka bir doktora . bir de ilk başta yanlış tedavi oldu kist patlama noktasına geldi patladı sonra kansr hücresi canlanması bulundu kemoterapi gordum 6 ay vs vs.. Çok uzun hikaye yanı .. İliski önerdi gün aşırı dedi.. Haftaya da cuma gel bakalım dedi .. Öyle zorlanıyorm ki anlatamam Allah herkese yardım etsin dert verip derman aratmasin

çok çok geçmiş olsun canım her şey geride kaldı şimdi durumun çok iyi eminim yoksa doktorun çocuk yapmana izin vermezdi.ilişki de zorlanıyorsan haklısın ama düşün ki bu kadar sıkıntının üzerine bebişini kucağına almak için gün sayacaksın.olanları arkanda bırak ve bir dahada arkana bakma.kendini anne olmak için hazırla o güzel günleri düşün.bu yolda moral en önemli şey o yüzden moralimizi yüksek tutup dimdik durup yolumuza devam edicez vede Allahın izniyle dilediğimiz günlere kavuşucaz.Sakın ağrım var diye ilişkilerini atlama yada vaz geçme bu kadar ağrının olması yumurtalarını hazır olduğunu gösteriyor.hadi bakalım canım sana kolaylıklar diliyorum:)))

Sağol canım benim moralim yerine geldi Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…