Datom Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2015 125 44 41 18 Şubat 2017 Konu Sahibi Datom #281 kelebekli papatya .!.: Dediğim karışım özellikle boğaz enfeksiyonu, öksürük, kaşıntı için iyidir, umarım daha iyisindir. Genişletmek için tıkla... dediğin karışımı evdeki malzemeler yüzünden yapamasamda ıhlamur nane limon derken iyileştim sanırım.antibiyotik te kullanıyorum öksürüğüm dinmesede azaldı şükür.
kelebekli papatya .!.: Dediğim karışım özellikle boğaz enfeksiyonu, öksürük, kaşıntı için iyidir, umarım daha iyisindir. Genişletmek için tıkla... dediğin karışımı evdeki malzemeler yüzünden yapamasamda ıhlamur nane limon derken iyileştim sanırım.antibiyotik te kullanıyorum öksürüğüm dinmesede azaldı şükür.
Datom Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2015 125 44 41 23 Şubat 2017 Konu Sahibi Datom #282 PortakalsekerM123 aşılama sonucun ne oldu aklıma geldi de merak ettim. yanlış hatırlamıyorumdur inş aşılama sonucu bekliyordun değil mi ?
PortakalsekerM123 aşılama sonucun ne oldu aklıma geldi de merak ettim. yanlış hatırlamıyorumdur inş aşılama sonucu bekliyordun değil mi ?