klomen, serophene + çatlatma iğnesi +artık anne olmak isteyenlerr

bence de yaa şu ellerim bi dursa ama bende 15'i sabahı yapıyım diyorum canım eğer olmazsam. erken yapınca sonra hem üzülüyosun hem umutlanıyosun belki erken die çıkmamıştır diyosun gerek yok yani
aynen canım adetin 5 gün geçsin dedi doktor bana haklıymıs valla bos yere stres yapıoz üzülüoz

Kizlar 5 gn once asilama yptrdm. Ve kasigim hafif agrio sdce. Ama bnm tek yumurtam buyumustu klomen ile pk umud yok icmde.herksn bikac tane buyuo ngzl.

Kizlar sizde kanama fln oldumu. Bazilarinda olmus. Hngisi normal bilemedim... birde crinone jel kullniormsnz .

Kizlar 5 gn once asilama yptrdm. Ve kasigim hafif agrio sdce. Ama bnm tek yumurtam buyumustu klomen ile pk umud yok icmde.herksn bikac tane buyuo ngzl.
Aslında sayısı çok önemli değil kendisinin de dediği gibi limonkabugsu arkadaşımız 1 yumurtayla hamile kaldı şans yani bu işler negatif düşünme en önemli olan pozitif düşünmek

Kızlar iğneden sonraki 10. günüm bugün dayanamadım kan testi yaptırdım hcg 2.95 çıktı yani o da negatiff çok Üzgünüm ya

Bna 12 gun snra yap ddi. Haftaya bugun test ypicam.cokda kndmi umitlndrmk istmyrm ama gogusuclrm asiri hasslsti. Dokndgmda sizliyor. Szdede oluyormu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…