- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
- Konu Sahibi limonkabugsu
-
Ben günümde yaparım eğer olmazsa ama o gün beklerken gün geçip 15'i ne de sarkabilir 14ünde olmazsam 15'i sabah yaparımHehehhee hemen kanina girdim demi 15 bat 15inde yapcam
bence de yaa şu ellerim bi dursaerken test yapmayın canım.. :))))
aynen canım adetin 5 gün geçsin dedi doktor bana haklıymıs valla bos yere stres yapıoz üzülüozbence de yaa şu ellerim bi dursaama bende 15'i sabahı yapıyım diyorum canım eğer olmazsam. erken yapınca sonra hem üzülüyosun hem umutlanıyosun belki erken die çıkmamıştır diyosun gerek yok yani
benmde 1 tane büyüdü canım..Kizlar 5 gn once asilama yptrdm. Ve kasigim hafif agrio sdce. Ama bnm tek yumurtam buyumustu klomen ilepk umud yok icmde.herksn bikac tane buyuo ngzl.
Dayanamıyoruz ki napalım yaa benim adetim 2 gün geçse ben kesin hamileyim diye gezerim ortadaaynen canım adetin 5 gün geçsin dedi doktor bana haklıymıs valla bos yere stres yapıoz üzülüoz
Aslında sayısı çok önemli değil kendisinin de dediği gibiKizlar 5 gn once asilama yptrdm. Ve kasigim hafif agrio sdce. Ama bnm tek yumurtam buyumustu klomen ilepk umud yok icmde.herksn bikac tane buyuo ngzl.
benim smdi akıntı seklınde ağrılı bi seyim oluoKizlar sizde kanama fln oldumu. Bazilarinda olmus. Hngisi normal bilemedim... birde crinone jel kullniormsnz .
Senin adına çok sevindim tebrik ederim ikinci çizgiyi gormussun süper :) inş biz de yaşarız bunu ama benim bugün de negatif cikti koca bir tek çizgierken test yapmayın canım.. :))))
siz 14 gün sonra mı test yapacaksınız aşılamada genelde 14 günden sonra belli oluyo diyolarAllhtn umud kesilmez insallh snde kavusursn mlegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?