Klomen+ovitrelle ignesi sonrasi durumlar ve hamilelik

biraz önce bi yorumda okudum 2 gün gecikti test yaptım 6.gün idrarda pozitif gördüm yazmış arkadaş.inşallah bizimde döner.sen erken gebelik testi mi yaptın canım yoksa benim gibi normal test mi
Ayy inşallah canım hepimize nasip olsun.
Normal test canım. günlerdir kasık ağrım var umutluydum çok ama hayırlısı

Aa evlilik tarihimizde aynı canım
Benim hiç gebelik olmadı. Rahim filminde sol tüpümün olmadığını öğrendim.
ondan sonra tedaviye başladık işte.
Sende mutlaka çektir canım ne varsa rahim filminde çıkıyor

bana kalsa ben şimdiye rahim filmini çektirecektim herkes bi defa hamilelik oldu bi sorun yoktur dedi.doktorumuzu değiştirdik o mutlaka çekeceğiz düşükten sonra yapışıklık olabiliyor dedi.inşallah bu ay güzel haberler alırız canım.tek tüple çok hamile kalan var canım takma kafaya

Evet yapışıklık varsa açılır zaten filmden sonra.
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda

bugün çatlatma iğnesi olalı tam 14.gün.doktorum 2 gün gecikme olursa yap demişti de ben elimde son 1 tane test vardı yaptım.olsa çıkardı ama dimi 14.günde
Valla canım hiç belli olmuyor ki kimi doktor 12 gün kimisi 14 gün kimisi 16 gün diyor ama bence cumartesiyi bekle baktın regli olmadın 2 gün geçsin git kan ver. Bende şimdi dayanamadım test yaptım negatif bugün iğne günüyle birlikte 10. Gün daha umudumuzu kaybetmiyoruz ama biraz sabıra ihtiyacımız var :)

haklısın canım.en güzeli adet gününün geçmesini beklemek.demin bi yorumda okudum adetim2 gün geçti negatifti 6.gün pozitife döndü yazmış bi arkadaşımız.bell mi olur bizim de şansımız döner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…