- 26 Şubat 2022
- 1.479
- 912
- 53
- 33
- Konu Sahibi Seymaonder
-
İnşallah yaumarım pozitife döner.
Ben adet oldumİnşallah hepimiz hamişizdir
Bilmiyorum test yapmaya korkuyorumda bugün bi idrar testi yapıcam hala regli olmadım dün olmam lazımdı. Cumartesi kan vericem bakalım doktorum öyle söyledi. İnşallah hayırlı haberlerle gelirizz
biraz önce bi yorumda okudum 2 gün gecikti test yaptım 6.gün idrarda pozitif gördüm yazmış arkadaş.inşallah bizimde döner.sen erken gebelik testi mi yaptın canım yoksa benim gibi normal test miİnşallah yadönme ihtimali var dimi
Ayy inşallah canım hepimize nasip olsun.biraz önce bi yorumda okudum 2 gün gecikti test yaptım 6.gün idrarda pozitif gördüm yazmış arkadaş.inşallah bizimde döner.sen erken gebelik testi mi yaptın canım yoksa benim gibi normal test mi
inşallah güzel haberler veririz.erken gebelikte çıkar mı acabaAyy inşallah canım hepimize nasip olsun.
Normal test canım. günlerdir kasık ağrım var umutluydum çok ama hayırlısı
Bilmiyorum ki bugün adet günüm olmazsam yarın kan verirm diye düşündüminşallah güzel haberler veririz.erken gebelikte çıkar mı acaba
inşallah olmayız.benim 2 gün varBilmiyorum ki bugün adet günüm olmazsam yarın kan verirm diye düşündüm
İnşallah senin ne kadar zamandır olmuyorinşallah olmayız.benim 2 gün var
ben 16 aylık evliyim canım 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra da olmuyor maalesef.bütün değerlerimiz normal.sadece rahim filmi çekilmedi adet olursam o da bu ay çekilecek.sen ne kadardır uğraşıyorsun canımİnşallah senin ne kadar zamandır olmuyor
Aa evlilik tarihimizde aynı canımben 16 aylık evliyim canım 1 sene önce kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra da olmuyor maalesef.bütün değerlerimiz normal.sadece rahim filmi çekilmedi adet olursam o da bu ay çekilecek.sen ne kadardır uğraşıyorsun canım
bana kalsa ben şimdiye rahim filmini çektirecektim herkes bi defa hamilelik oldu bi sorun yoktur dedi.doktorumuzu değiştirdik o mutlaka çekeceğiz düşükten sonra yapışıklık olabiliyor dedi.inşallah bu ay güzel haberler alırız canım.tek tüple çok hamile kalan var canım takma kafayaAa evlilik tarihimizde aynı canım
Benim hiç gebelik olmadı. Rahim filminde sol tüpümün olmadığını öğrendim.
ondan sonra tedaviye başladık işte.
Sende mutlaka çektir canım ne varsa rahim filminde çıkıyor
Evet yapışıklık varsa açılır zaten filmden sonra.bana kalsa ben şimdiye rahim filmini çektirecektim herkes bi defa hamilelik oldu bi sorun yoktur dedi.doktorumuzu değiştirdik o mutlaka çekeceğiz düşükten sonra yapışıklık olabiliyor dedi.inşallah bu ay güzel haberler alırız canım.tek tüple çok hamile kalan var canım takma kafaya
Geç döllenme olma ihtimali vardır canm ümidini kesmegünaydın.ben sabah kaset test yaptım çıkmadı maalesef.adetim cumartesi gözüküyor.olsa çıkardı dimi kaset testte
Veremedim ya sinir oldum grev olayı acil almadıGene erken ya hele sabret
kan verdin mi yoksa gidecen mi
inşallah canım hayırlısı.Evet yapışıklık varsa açılır zaten filmden sonra.
İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda
inşallah canım bakalım inşallah değişirGeç döllenme olma ihtimali vardır canm ümidini kesme
Valla canım hiç belli olmuyor ki kimi doktor 12 gün kimisi 14 gün kimisi 16 gün diyor ama bence cumartesiyi bekle baktın regli olmadın 2 gün geçsin git kan ver. Bende şimdi dayanamadım test yaptım negatif bugün iğne günüyle birlikte 10. Gün daha umudumuzu kaybetmiyoruz ama biraz sabıra ihtiyacımız var :)bugün çatlatma iğnesi olalı tam 14.gün.doktorum 2 gün gecikme olursa yap demişti de ben elimde son 1 tane test vardı yaptım.olsa çıkardı ama dimi 14.günde
Yaa olsun kuzum sıkma canını rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallahBen adet oldum
Valla canım hiç belli olmuyor ki kimi doktor 12 gün kimisi 14 gün kimisi 16 gün diyor ama bence cumartesiyi bekle baktın regli olmadın 2 gün geçsin git kan ver. Bende şimdi dayanamadım test yaptım negatif bugün iğne günüyle birlikte 10. Gün daha umudumuzu kaybetmiyoruz ama biraz sabıra ihtiyacımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?