• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+ovitrelle ignesi sonrasi durumlar ve hamilelik

Ben aman aman çok acı çekmedim aslında bi sıvı verirken birden adet sancısı giib geliyor ayağa kalkınca geçiyor bi kaç dakkaya
Anladim canim bende dun gittim doktoruma sag ve sol da 3 adet yumurta olusmus pazartesi veya salı duruma göre ovitrelle yapicak yine tabi benim geçirdiğim ameliyattan dolayı sag yumurtaligim hala sıkıntılı hatta alttan ultrasonla çok zor görülüyor o yüzden sağda ki yumurtadan hamile kalmamı istemiyor dış gebelik riski de yüksek o yumurtalikta operasyon olduğu için. Şimdi bakalim insallah solda ki çatlar da ordan kalırım bu seferde dış gebelik korkum başladı bilmiyorum iyice piskolojim gitti zaten bi tane de düşüğüm var

merhabalar ayın 15. inde ovitrella çatlatma iğnesi oldum bugün 9. günüm adetime 4 gün var sabah hem normal gebelik hemde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı aşırı derecede kasık ağrım sol yumurtalık tarafı var ve belim çok ağrıyor göğüslerimde çok hasas yarın 10. günüm olacak kan testi yaptırmak için erken mi aceba
Valla canim umudunu kirmak istemiyorum ama bu catlatma iğnesi bildiğin hamilelik belirtileri veriyor benim ilkinde 11. Gün 3 gebelik testinde poztifi görmüştüm kan da negatifti regl da oldum bu ay tekrar deniyorum bakalim sen tam 15 gün geçmesini bekle erkenden yapınca bize de stres oluyor boşa

bugün 15. günüm ve halen adet olmadım test yaptım negatif kan testi yaptım cuma gün negatif malesef stresten galiba olamadım :(

Kızlar selam bende eprşembe günü ilk kontrolüme gidicem ama çok korkuyorum yumurtama takibi yaptırmak istiyorum ama acili birşeymi bilmiyorum vajınusmustum hala kasılıyorum alttan muayene eder mi ki yoksa ultrasonlamı bakar

Bende iki defa çatlatma iğnesi oldum ama olmadı sonra başka doktora gittim o sadece Klomen kullandırdı ve şuan adetime 4 gün var bekliyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin inşallah Allah gönlünüze göre versin .bende bir buçuk yıldır bebek bekliyrordum en sonunda klomen ve çatlatma iğnesi ile ilk ayda hamile oldum Allah öyle güzel vaktini ayarlıyor ki kalbinizi ferah tutun inşallah

Amin inşallah Allah gönlünüze göre versin .bende bir buçuk yıldır bebek bekliyrordum en sonunda klomen ve çatlatma iğnesi ile ilk ayda hamile oldum Allah öyle güzel vaktini ayarlıyor ki kalbinizi ferah tutun inşallah
Merhaba belirtilerin nelerdi acaba hatırlıyo musun canım bir de iğneden kaç gün sonra öğrendin hamileliği bu arada hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

K
nneler yaptiniz ekstra bu ay özel yaptiğiniz bişiler var mı

Yani benim bugün 10. Günüm belirtileri şöyle mide bulantim var arada goguslerim acıyor ve belim çok ağrıyor kasiklarim da ağrıyor dun beta verdim 2,65 di doktorum 2 gün sonra yine ver dedi bakalim ne olacak inşallah Rabbım bize de nasip eder. Sizin belirtileriniz neydi var mıydı bir belirti
Merhaba. Bu ay doktorumla Yumurta takibi yaptık. 24 Martta doktorum 1 adet 18.35 mm boyutunda yumurta gordu. Sadece letu isimli ilaci kullandim, yumurtamin buyumesi icin.
25 martta sabah 11 de catlatma ignesi ovitrelle vuruldum. 4 Nisan da yani igne vurulduktan sonra 10. Gun kan verdim. Beta hcg ( 0.848 ) cikti. Bu değere göre hamile değilim. Henüz regl olmadim. Doktorum 10 Nisan da yeniden kan vermemi soyledi. Bu şekilde bir durun yaşayan, ve hamile kalan var mı? Herkese bu gebelik yolunda kolaylıklar dilerim.

Back