Klomen+ovitrelle ignesi sonrasi durumlar ve hamilelik

amin canım ALLAH isteyen herkese nasip etsin.hiç belirtim yok maalesef.birde 36.saati değerlendiremedik hiç umudum yok.ben 16 aylık evliyim 5.ayımızda halime kaldım kimyasal oldu ondan sonra maalesef olmadı anlıyorum sizi gerçekten.stresten uzak durmamız gerekiyor ama yapamıyoruz ki

Kızlar ya göğsüm ağrıyor demiştim ya ağrım gitti hafif sızlama var bide belim ağrıyor hala hifif sarımsı kesik kesik akıntım var acaba adet mi olacam ha

Merhaba kızlar bende klomen kullandım iğnenin 9. Günündeyim 2. Denememiz bu 4. Günden başlayarak hep test yaptım bugün de çok silik umudumu kaybediyorum sanki yavaş yavaş

Eklentiler

• 52757962-5395-45C6-BEDC-CA24EB855B42.jpeg
    153,9 KB · Görüntüleme: 185
  • 94319EF8-C8FB-45EA-B046-28039141D18A.jpeg
    156 KB · Görüntüleme: 172
Merhaba kızlar bende klomen kullandım iğnenin 9. Günündeyim 2. Denememiz bu 4. Günden başlayarak hep test yaptım bugün de çok silik umudumu kaybediyorum sanki yavaş yavaş
Canım benim 16. Güne kadar belli olmaz bu çok erken niye bu kadar erken yaptın ki hele bekle biraz adet ne zaman

Bende 28 Aralık'ta vuruldum çatlama iğnesini bu gün 13 gün test yaptım negatif . Daha adete 3 gün var belki pozitif olur diye bir ümit bekliyorum

Kızlar iğne yapınca kan vermeyin yüksek çıkar 16-17ci gün verin sizi yanıltır ve üzülürsünüz
Canim ben 9. Gün verdim 2,65 çıktı iğnenin etkisi gitmişti benim doktorum 6 günden sonra gider etkisi demisti
evet bende düzgün degerlendiremedigimi düşünüyordum ki öyle olmuş anlaşılan büyük ihtimalle regl olucam. Sağlık olsun elbet bir gün kavuşuruz istedigimize

Bende 28 Aralık'ta vuruldum çatlama iğnesini bu gün 13 gün test yaptım negatif . Daha adete 3 gün var belki pozitif olur diye bir ümit bekliyorum
Ayni benim gibi seninde 3 günün var ben bugün bir gebelik testi daha yaptım negatifti iğnenin etkisiymis demekki. Bende regl olucam sanirim gogus hassasiyetim var çünkü. Insallah sen olmazsın da pozitif döner

Bekle bence de canim yapma kendimize boş yere umut veriyoruz yada varsa bile yok diye düşünüyoruz. Ben 11 gün idrarda pozitif gördüm ki 9. Gün beta 2,65 Ken meğerse iğne etkisiymis.

Kızlar ya göğsüm ağrıyor demiştim ya ağrım gitti hafif sızlama var bide belim ağrıyor hala hifif sarımsı kesik kesik akıntım var acaba adet mi olacam ha
Bende de aynı durum fakat benim gogus ağrım devam ediyor. Ama bende regl olucam bence umudum gitti Sağlık olsun önümüz de denenecek zamanlar var insallah sen olmazsın hamissindir

Yok bebeğim bire bir yaşadım gitmiyor ben sen üzülme diyorum yani yine de sen bilirsin inşallah vardır bizi haberdar et
Bende artık gitmediğini düşünüyorum bugün test yaptım negatifti demekki yeni gitmiş. Yani beta 2,65 e düşünce bide sonrasında test yapınca iğne etkisi olduğunu düşünmemiştim. Üzülüyor insan

Bende de aynı durum fakat benim gogus ağrım devam ediyor. Ama bende regl olucam bence umudum gitti Sağlık olsun önümüz de denenecek zamanlar var insallah sen olmazsın hamissindir
Valla bilmiyorum ya inşallah sende öylesidir umut Allahtan umutsuzluk ise şükürsüzlükten gelir gene çok şükür canımız bedenimiz sağlam ben inanıyorum burada hamile olmak isteyen herkes kısa sürede hamiş olacak inşallah

Amin canım inşallah ben birde evlendiğim günden beri sürekli yumurtaliklarimla uğraştığım için yoruldum biraz. Birde hala sag yumurtaligim çalışmadığı için bir umut arıyorum bide tek yumurtayla hamile kalıp düşürünce üzüldüm kanımda da pıhtılaşma var. Ama senin de dediğin gibi umut Allah'tan.

Benim kuzenim seninle aynı şeyleri yaşadı çok üzüldü ama şu an iki tane oğlu var bilmezsin gerçekten

hayırlısı olsun inşallah benim 3 gün reglime olacağım muhtemelen

Ayni benim gibi seninde 3 günün var ben bugün bir gebelik testi daha yaptım negatifti iğnenin etkisiymis demekki. Bende regl olucam sanirim gogus hassasiyetim var çünkü. Insallah sen olmazsın da pozitif döner
Gecen ay tüm belirtileri yaşamıştım bu ay belirti filanda yaşamadım hayırlısı canm kaldı 2 gün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…