- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
- Konu Sahibi Seymaonder
-
amin canım ALLAH isteyen herkese nasip etsin.hiç belirtim yok maalesef.birde 36.saati değerlendiremedik hiç umudum yok.ben 16 aylık evliyim 5.ayımızda halime kaldım kimyasal oldu ondan sonra maalesef olmadı anlıyorum sizi gerçekten.stresten uzak durmamız gerekiyor ama yapamıyoruz kiAy inanın piskolojim bozuldu, 7 aydır bir pozitif görmemiştim dun pozitif test görünce sevindim kan verdim 1,20 çıkınca insan üzülüyor bu ay artık denemek istemiyorum. Biraz kafamı dağıtmak istiyorum stresten ötürü de kalamıyoruz belki insallah sen hamilesindir canim Rabbım doldurdun kucağını
Yok bebeğim bire bir yaşadım gitmiyor ben sen üzülme diyorum yani yine de sen bilirsin inşallah vardır bizi haberdar etCanim ben 9. Gün verdim 2,65 çıktı iğnenin etkisi gitmişti benim doktorum 6 günden sonra gider etkisi demisti.
Canım benim 16. Güne kadar belli olmaz bu çok erken niye bu kadar erken yaptın ki hele bekle biraz adet ne zamanMerhaba kızlar bende klomen kullandım iğnenin 9. Günündeyim 2. Denememiz bu 4. Günden başlayarak hep test yaptım bugün de çok silik umudumu kaybediyorum sanki yavaş yavaş
Canım benim 16. Güne kadar belli olmaz bu çok erken niye bu kadar erken yaptın ki hele bekle biraz adet ne zaman
Bekle bir ya Allah büyükEvet haklısın diğer ay hiç böyle yapmadım ama bunda bi sabırsızlık var :) 7 gün adetime daha
Bende 28 Aralık'ta vuruldum çatlama iğnesini bu gün 13 gün test yaptım negatif . Daha adete 3 gün var belki pozitif olur diye bir ümit bekliyorumHerkese merhaba öncelikle arkadaşlar. Ben daha önce bir ameliyat geçirmiştim sag yumurtaligimda ki hemorajik kistim patlamisti ve ciddi iç kanama ile açık karın ameliyatı oldum. Yumurtaligim duruyor şükür alınmadı ama iyileşme de göstermedi. Tam bir sene sonra yasmini bıraktıktan sonra hamile kaldim fakat 20 gün sonra düşürdüm. Sonrasında araştırdık ki genetik testim de pıhtılaşma çıktı. (Suan rutin olarak ecopirin kullaniyorum fakat hamile kalırsam karından kan sulandiriciya gecicez.)Ve sonrasında hiç hamile kalmadım yaklaşık 6 aydır. Hormon testi yaptırdığımız da ise testosteron seviyem biraz yüksekti ve bu da Yumurtanın çatlamayip kiste dönüşmesini sağlıyormus. Bu ay ise 5 gün klomen kullandım ve 29.12.2022 kontrole gittigim de sol yumurtaligimda 2 adet 19 mm Yumurta vardi saat 13 de ovitrelle iğne oldum. Bugün iğnenin 4. Günü. Doktorum bana cuma gece 12 de ve cumartesi saat farketmeksizin ilişki önerdi. Cuma oldu fakat cumartesi olmadı onun yerine pazar öğlen oldu. Fakat ben hiç bir çatlama belirtisi hissetmedim. Belirti hissetmeden oluyor mu ve kesin 36 saatte çatlıyor mu acaba? Yani pazar günü kasiklarim da regl sancısı hissettim sadece ama onun dışında herhangi bir belirtim yok. Lütfen görüşlerinizi yazabilir misiniz? Siz de durumlar nasıl olmuştu hamile kalabildiniz mi vs. Teşekkürler.
Güncelleme:
07.01.2023 igneden 9 gun sonra beta hcg 2,65
09.01.2023 iğneden 11 gun ssonra iki adet erken gebelik testi ve bir adet kaset test pozitif fakat beta hcg 1,20 guncel olarak gogus hassasiyetim ve bel ağrım çok fazla
Canim ben 9. Gün verdim 2,65 çıktı iğnenin etkisi gitmişti benim doktorum 6 günden sonra gider etkisi demistiKızlar iğne yapınca kan vermeyin yüksek çıkar 16-17ci gün verin sizi yanıltır ve üzülürsünüz
evet bende düzgün degerlendiremedigimi düşünüyordum ki öyle olmuş anlaşılan büyük ihtimalle regl olucam. Sağlık olsun elbet bir gün kavuşuruz istedigimizeamin canım ALLAH isteyen herkese nasip etsin.hiç belirtim yok maalesef.birde 36.saati değerlendiremedik hiç umudum yok.ben 16 aylık evliyim 5.ayımızda halime kaldım kimyasal oldu ondan sonra maalesef olmadı anlıyorum sizi gerçekten.stresten uzak durmamız gerekiyor ama yapamıyoruz ki
Ayni benim gibi seninde 3 günün var ben bugün bir gebelik testi daha yaptım negatifti iğnenin etkisiymis demekki. Bende regl olucam sanirim gogus hassasiyetim var çünkü. Insallah sen olmazsın da pozitif dönerBende 28 Aralık'ta vuruldum çatlama iğnesini bu gün 13 gün test yaptım negatif . Daha adete 3 gün var belki pozitif olur diye bir ümit bekliyorum
Bekle bence de canim yapma kendimize boş yere umut veriyoruz yada varsa bile yok diye düşünüyoruz. Ben 11 gün idrarda pozitif gördüm ki 9. Gün beta 2,65 Ken meğerse iğne etkisiymis.Merhaba kızlar bende klomen kullandım iğnenin 9. Günündeyim 2. Denememiz bu 4. Günden başlayarak hep test yaptım bugün de çok silik umudumu kaybediyorum sanki yavaş yavaş
Bende de aynı durum fakat benim gogus ağrım devam ediyor. Ama bende regl olucam bence umudum gittiKızlar ya göğsüm ağrıyor demiştim ya ağrım gitti hafif sızlama var bide belim ağrıyor hala hifif sarımsı kesik kesik akıntım var acaba adet mi olacam ha
Bende artık gitmediğini düşünüyorum bugün test yaptım negatifti demekki yeni gitmiş. Yani beta 2,65 e düşünce bide sonrasında test yapınca iğne etkisi olduğunu düşünmemiştim. Üzülüyor insanYok bebeğim bire bir yaşadım gitmiyor ben sen üzülme diyorum yani yine de sen bilirsin inşallah vardır bizi haberdar et
Valla bilmiyorum ya inşallah sende öylesidir umut Allahtan umutsuzluk ise şükürsüzlükten gelir gene çok şükür canımız bedenimiz sağlam ben inanıyorum burada hamile olmak isteyen herkes kısa sürede hamiş olacak inşallahBende de aynı durum fakat benim gogus ağrım devam ediyor. Ama bende regl olucam bence umudum gittiSağlık olsun önümüz de denenecek zamanlar var insallah sen olmazsın hamissindir
Amin canım inşallah ben birde evlendiğim günden beri sürekli yumurtaliklarimla uğraştığım için yoruldum biraz. Birde hala sag yumurtaligim çalışmadığı için bir umut arıyorum bide tek yumurtayla hamile kalıp düşürünce üzüldüm kanımda da pıhtılaşma var. Ama senin de dediğin gibi umut Allah'tan.Valla bilmiyorum ya inşallah sende öylesidir umut Allahtan umutsuzluk ise şükürsüzlükten gelir gene çok şükür canımız bedenimiz sağlam ben inanıyorum burada hamile olmak isteyen herkes kısa sürede hamiş olacak inşallah
Benim kuzenim seninle aynı şeyleri yaşadı çok üzüldü ama şu an iki tane oğlu var bilmezsin gerçektenAmin canım inşallah ben birde evlendiğim günden beri sürekli yumurtaliklarimla uğraştığım için yoruldum biraz. Birde hala sag yumurtaligim çalışmadığı için bir umut arıyorum bide tek yumurtayla hamile kalıp düşürünce üzüldüm kanımda da pıhtılaşma var. Ama senin de dediğin gibi umut Allah'tan.
hayırlısı olsun inşallah benim 3 gün reglime olacağım muhtemelenCanim ben 9. Gün verdim 2,65 çıktı iğnenin etkisi gitmişti benim doktorum 6 günden sonra gider etkisi demisti
evet bende düzgün degerlendiremedigimi düşünüyordum ki öyle olmuş anlaşılan büyük ihtimalle regl olucam. Sağlık olsun elbet bir gün kavuşuruz istedigimize
Gecen ay tüm belirtileri yaşamıştım bu ay belirti filanda yaşamadım hayırlısı canm kaldı 2 gün bakalımAyni benim gibi seninde 3 günün var ben bugün bir gebelik testi daha yaptım negatifti iğnenin etkisiymis demekki. Bende regl olucam sanirim gogus hassasiyetim var çünkü. Insallah sen olmazsın da pozitif döner
Rabbım verir elbet bize de bir gün inşallah. Sen ne durumdasın canim suanBenim kuzenim seninle aynı şeyleri yaşadı çok üzüldü ama şu an iki tane oğlu var bilmezsin gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?