Klomen+ovitrelle ignesi sonrasi durumlar ve hamilelik

Kızlar bende normal kaset test aldım yaptım çıkmadı ama belim çok ağrıyor adet günüm bugün olmadım ama olacak gibi eğer bu gün olmazsam yarın kan vereceğim

Ben verdim çıkmadı . Adetime 6 gün var . Ama olsa çıkardı zannediyorum bu ay ilk defa çok çaresiz hissettim . Rabbimden gelene razıyım

Merhaba kızlar Aranıza yeni katıldım ve ortak derdimiz gebelik
1 kez gebe kalmıştım doğal yolla 23.03.2022 de bebek gelişmediği için zorunlu kürtaj olmuştum ve sonrasında 5 ay korundum. Korunmayı bıraktım ve 2 ay geçti bişey olmayınca doktora gittim.
Bende polikistik over ve insülin direnci olduğunu öğrendim. Pikos ve glifor kullanıyorum. Yumurtalarım istenen gibi çatlamıyormuş ki doktorum klomen başladı 5 gün sabah akşam içtim yılbaşından bir gün önce bitti ve 3 yumurtam istenilen şekilde büyümüş 02.01.2023 tarihinde çatlama iğnesini göbekten vurdular. Pazartesi günü öğlen iğneyi vuruldum. İkiz ihtimali var dedi. Folik asit başladı. Pazartesi, salı,çarşamba,cuma ilişki verdi doktor ve regli olmazsan 14.01.2023 kan ver dedi. İlk üç gün ilişkilerde çok ağrı oldu sonrasında kasık ağrısıyla ara ara devam etti günlük yaşantımdada. Bir kaç gündür inanılmaz şekilde sırt bel ağrısı çekiyorum. Sol kasıktada biraz ağrım oluyor ara ara. 11.01.2023 te regli olmam lazımdı hala gelen giden bişeyim yok ama ağrım var göğüs uçlarımda hassasiyet ve sık idrara çıkma durumuda var. Doktorum önceden yapmıcaksın test yanıltır dedi yalancı negatif yada yalancı pozitif gösterebilir dedi. Cumartesiyi bekliyorum. Sizinde böyle ağrılarınız var mı? Acaba reglimi olucam bilmiyorum. Umarım hepimiz görmek istediğimiz sonuçları görür hamile kalırız

Bende aynısını yaşadım ama geçen ay adet oldum gene bilemesin sen 16. Gününü bekle 14. Günde de yanılıyor testler inşallah hamilesindir

Bende aynısını yaşadım ama geçen ay adet oldum gene bilemesin sen 16. Gününü bekle 14. Günde de yanılıyor testler inşallah hamilesindir
İnşallah hepimiz hamişizdir
Bilmiyorum test yapmaya korkuyorumda bugün bi idrar testi yapıcam hala regli olmadım dün olmam lazımdı. Cumartesi kan vericem bakalım doktorum öyle söyledi. İnşallah hayırlı haberlerle gelirizz

bugün çatlatma iğnesi olalı tam 14.gün.doktorum 2 gün gecikme olursa yap demişti de ben elimde son 1 tane test vardı yaptım.olsa çıkardı ama dimi 14.günde
Merhaba , bende 14. Günümdeyim. Bugün adet günüm. Bende test yaptım negatif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…