- 2 Temmuz 2022
- 84
- 22
- 8
- Konu Sahibi Seymaonder
-
Herkeste belirti olacak diye bisey yok tabi benim belirtim var da ne oluyor regl olcam hissediyorumGecen ay tüm belirtileri yaşamıştım bu ay belirti filanda yaşamadım hayırlısı canm kaldı 2 gün bakalım
Belirtilerin mi var deme kız iyle insallah olmazsinhayırlısı olsun inşallah benim 3 gün reglime olacağım muhtemelen
göğüs ağrım var kasıklarımda ağrıyor olacağım gibiBelirtilerin mi var deme kız iyle insallah olmazsin
Benim de aynı birde belim ağrıyor bakalım ne olacakgöğüs ağrım var kasıklarımda ağrıyor olacağım gibi
tam olarak şu an başlamak üzere gibi karnım çok ağrıyor.önümüzde ki aya kaldıBenim de aynı birde belim ağrıyor bakalım ne olacak
Yine de sen başlamadan umudunu yitirmetam olarak şu an başlamak üzere gibi karnım çok ağrıyor.önümüzde ki aya kaldı
güzel haberler almak nasip olur inşallahYine de sen başlamadan umudunu yitirme
Regl olacakmış hisside hamilelik belirtisi sende ümidini kesme canmHerkeste belirti olacak diye bisey yok tabi benim belirtim var da ne oluyor regl olcam hissediyoruminsallah sen olmazsın
Amin canım inşallahgüzel haberler almak nasip olur inşallah
Ya inanki bütün umudum gitti bugün iğneden sonra 13. Gün 11. Gün yaptığım erken gebelik testinde silik görmüştüm hamileyim diye düşünmüştüm çünkü 9. Gün beta 2,65 di iğne etkisi değildir diye düşündüm. Malesef 11. Gün beta 1,20 çıktıRegl olacakmış hisside hamilelik belirtisi sende ümidini kesme canm
1.20iken nasıl silik çizgi çıktı ya o kadar azı nasıl algılıyor testYa inanki bütün umudum gitti bugün iğneden sonra 13. Gün 11. Gün yaptığım erken gebelik testinde silik görmüştüm hamileyim diye düşünmüştüm çünkü 9. Gün beta 2,65 di iğne etkisi değildir diye düşündüm. Malesef 11. Gün beta 1,20 çıktı
BENİM İĞNE OLALI YARIN TAM 14.GÜN SABAHA KADAR ADET OLMAZ İSEM TEST YAPAYIM MI1.20iken nasıl silik çizgi çıktı ya o kadar azı nasıl algılıyor test
iğnenin etkisi 14.güne kadar çıkıyormuş bazı kişilerde canımYa inanki bütün umudum gitti bugün iğneden sonra 13. Gün 11. Gün yaptığım erken gebelik testinde silik görmüştüm hamileyim diye düşünmüştüm çünkü 9. Gün beta 2,65 di iğne etkisi değildir diye düşündüm. Malesef 11. Gün beta 1,20 çıktı
benim de hiç ümidim kalmadı her an adet olacakmışım gibi ağrım varRegl olacakmış hisside hamilelik belirtisi sende ümidini kesme canm
Bende anlamadım gercekren ve bir tane test değil 3 tane hepsi de çizgi vardı hatta atmadım akşam eşime gösterdim hayal mi görüyorum diye hayır bak burda çizgi işte dedi anlayamadim1.20iken nasıl silik çizgi çıktı ya o kadar azı nasıl algılıyor test
Evet sen sabah adet olmazsan test yaptir bizi de haberdar etBENİM İĞNE OLALI YARIN TAM 14.GÜN SABAHA KADAR ADET OLMAZ İSEM TEST YAPAYIM MI
tamam canım mutlaka haber ederimEvet sen sabah adet olmazsan test yaptir bizi de haberdar et
Hadi inşallahtamam canım mutlaka haber ederim
hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırızBende kan verdim kızlar bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?