Klomen+ovitrelle ignesi sonrasi durumlar ve hamilelik

İnşallah canım inşallaah dayanamadım yaptım negatif çıktı bide erken gebelik testi yani. Doktorda yalancı negatif yada yalancı pozitif çıkabilir demişti en doğrusu beklemek biraz sabır :)

Ben verdim çıkmadı . Adetime 6 gün var . Ama olsa çıkardı zannediyorum bu ay ilk defa çok çaresiz hissettim . Rabbimden gelene razıyım
Üzülme canim benim insallah döner pozitife. Bu da bizim imtihanımız napalim elbet olucak bi gün Rabbım nasip edecek

Üzülme canim benim insallah döner pozitife. Bu da bizim imtihanımız napalim elbet olucak bi gün Rabbım nasip edecek

Öyle tabi canım bi an yıkım gibi oldu ama sonra dedim vardır hayır bunda da rabbim yazdıysa elbet olur . Rabbim salih kullarından olan hayırlı evlatlar nasip bize inşallah

arkadaşlar slm bende sizinle birebir aynı durumdayım..
doktor klomen verdi 5 gün kullandım 3 yumurtam vardı klomen vermeden önce tabi...
sonra 30 aralık çatlatma iğnesi vuruldum verdigi tarihleri degerlendirdik
iğne oldum ertesi gün kasık sancısından öldüm.
iğne vurulalı 9. gün erkeken gebelik testi yaptım negatif.
3 gün önce adet olmam lazımdı olmadım, dün dr yazdım bir kac gun daha bekle testi tekrarla dedi..
bende pazartesine kadar adet olmazsam kan vericem..
bugun iğne olallı 14. gün
ama dr 3 5 gün gecıkmeler olabilir dedi, iğne olduğumdan beri halen beyaz kremsi akıntı şeffaf akıntı var gögüs uclarımda yanma vardı oda gectı artık hayırlısı

Canim merhaba. Zaten yumurtan catladiktan 15 gün sonra regl olursun. Benim iğne catlatma saatime göre bu gece 1 de veya yarın sabah regl bekliyorum. Insallah sen olmazsın kan testi verseydin keşke zaten 14 gün olmuş

Öyle tabi canım bi an yıkım gibi oldu ama sonra dedim vardır hayır bunda da rabbim yazdıysa elbet olur . Rabbim salih kullarından olan hayırlı evlatlar nasip bize inşallah
Aynen öyle. İnsan bir umut bekliyor ama olmayınca izuluyor bende bekliyorum hala regl olmayı bugün akşam veya yarın sabah olmam gerekiyor. Hayırlısı hakkımızda insallah

Ben hala regl olmadim. Yumurta çatlamasına göre ya bu gece ya yarın sabah olmam lazım. Ek olarak gogus ağrısı bel ağrısı ve arada kasık ağrım var. Belirsizlikte kotu ya var mı yok mu bilmiyorum artık test yapmaya cesaretim de yok

Günaydıın. İnşallah olmazsın canım :) Bende olmadım bugün 12. Gün iğne olalı reglim geçelide 4 gün doktor kan vermeye çağırdı şimdi oraya gidiyorum umarım hepimiz hayırlı haberlerimizi paylaşırız :)

Benim iğneden sonra 16. Günüm hala gelen giden yok manyak oldum test yapsam mı yapmasam mı. Hayırlı sonuçlarla gel inşallah canım bize de bildir

Merhabalar. Ben de femara kullandım sonra ovitrella iğne verdi doktor bugun iğneden sonraki 8. Gündeyim ve sol kasığım çok ağrıyor biraz da belim. Yumurta da zaten sol tarafta oluşmuştu. Kötü bir şey yoktur dimi

Malesef sonuç negatif kızlar.. doktorum regli olduğun gün haber ver dedi bakalım regli olunca nasıl ilerlicek sürecim.. bel ağrısından ölüyorum ama gelen giden yok rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…