• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Arkadaşlar bende 15 Ekim 22.30 da çatlatma iğnemi vuruldum.
bu akşam tam 14 gün olacak... ama dayanamadım bu sabah test yaptım sonuç negatif :(
Adetime 3 gün var. nasıl bir sabırsızlıktır bu anlamıyorum saatler geçmiyor

Kızlar adetime 12 gün var test yapsam Evde çıkar mi Bu Ay sadece klomen kullandım iğne yaptırmadım

kızlar ben de adet oldum. tekrar bu ay klomen kullandım 2. kez ve perşembe günü kısmetse aşılama olacak. Allah hayırlısını versin hepimize inşallah.

Kızlar bi kaç gündür giremedim foruma. Cumartesi dr.a gittim. 2 aydır klomen kullanıyorduk bu ay femara ya geçtik. Bugün başladım bakalım hayırlısı. Daha etkili bi ilaç diyorlar ama doğrumu bilmiyorum

Bu süreç boyunca hangi duaları edebilirim ? Zikirleri çekebilirim sizce ?

merhabalar. ben birşey sormak istiyorum. 19 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum. az biraz kasıklarımda ağrı oldu. 28 ekimde baya baya batmalar hissettim. 30 ekıimde gögüs uçlarım çok sızlamaya başladı. dün de çok kararmıştı kahverengi kısım ama akşama kadar açıldı rengi. şuan dokununca sadece gögüs uçlarım acıyo. kasık batmalarım yok. benim gibi olup da hamile olan ya da hamile olduğunu duyduğunuz birileri var mı? ilacın etkisi diycem ama 10 gün sonra yaşadım bunları. adetime 2-3 gün var. cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Selam kızlar ben de bu sabah iğnemi vurmuş bulunmaktayım beklemeye geçtim artık hayırlısı

Kızlar günaydın. Ben de dün 5 buçukta aşılama oldum. Sağ tarafta iki yumurta büyümüştü. daha orda yatıp dinlemiyordum ki sağ kasığım çok fena battı. eve geldiğimde de akşam sağ tarafta sızı oldu. İnşallah güzel şeyler oluyordur. Allah nasip etsin inşallah. ..:KK200::KK36::KK36:

Kızlar merhaba, doğru yeremi yazıyorum yoksa yeni bir topicmi açmam gerekirdi bilemiyorum ama çok merak ettiğim şeyler var deneyimlerinizle yardımcı olabilirseniz sevinirim Geçen hafta pazartesi klomene başladım cuma günü bitti sabah akşam 5 gün kullandım yani. Bugünde ovitrelle göbekten iğne vuruldu saat 14:00 da. Kontrolde sağda iki solda iki yumurta oluştuğunu söyledi dr. Benim eşimin sperm kalitesi düşük ve sperm sonuçlarını gördüğü için böyle bir takip işlemine başlanıcağını söyledi doktorum. Normal kontrollerimde yumurtlama sorunun yok kist yok miyom yok çocuk olmasına engel hiç bi durum yok demişti ama sperm sonuçlarını görünce böyle bir karar aldı. Güncel bir sperm testi yaptırdık onu görüncede aşılamaya ihtiyaç var eğer bu ay normal olmazsa gelecek ay aşılama aşamasına bakarız dedi. Araştırıncada biraz genelde kadının yumurtlama sorunlarında bu yöntem kullanılıyor gibi ve hamile kalmama olayı çok fazla acaba benim gibi bir işlem gören varmı iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var sanırım. Hı bu arada iğne bugün vuruldu ve yarından itibaren 3 gün aralıksız daha sonra gün aşırı ilişki önerdi doktorum ayrıca yarından itibaren sabah akşam 12 gün boyunca progestan diye bir hap kullanmamı istedi. Eczacı verirken düşük olmasını engellesin diye bu hap dedi. Kafamda deli sorular ne olcak ne oluyor anlamıyorum. Bu arada 6 yıllık evliyim Umarım benim için deneyimlerinizi paylaşırsınız. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba arkadaşım var ya senin yazını okurken bu yazıyı ben mi yazdım diye şüpheye düştüm biliyor musun?
Bizim durumda sizin ki gibi eşimin ileri sperm saysı düşük çıktı. Doktor bu ay tekrar benden ultrason ve hormon istedi bu arada da önceki sonuçlarıma baktı hsg de çektirmiştim çok şükür iyi çıktı.. ama doktor eşimin sperm sonuçlarını görünce aşılama yapmanız lazım dedi bizde aşılama istemiyoruz henüz 1 yıllık evliyiz dedik klomen olmaz mı diye sordum olur ama vakit kaybı dedi. sonra ultrason sonuçlarım çıktı onu görünce yumurta sayın biraz fazla piko olabilir dedi. klomen verdi bu gün kontrolüm var Rabbim hepimiz yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar günaydın. Ben de dün 5 buçukta aşılama oldum. Sağ tarafta iki yumurta büyümüştü. daha orda yatıp dinlemiyordum ki sağ kasığım çok fena battı. eve geldiğimde de akşam sağ tarafta sızı oldu. İnşallah güzel şeyler oluyordur. Allah nasip etsin inşallah. ..:KK200::KK36::KK36:
inşallah bebeğin sana sıkıca tutunur canım. doktor bize de aşılama önerdi ama ben biraz daha beklemek istedim. ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz? ayrıca aşılamayı hangi hastane de yaptırdın özel mi devlet mi?

inşallah bebeğin sana sıkıca tutunur canım. doktor bize de aşılama önerdi ama ben biraz daha beklemek istedim. ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz? ayrıca aşılamayı hangi hastane de yaptırdın özel mi devlet mi?
Sağol canım inşallah. 2 yıldır istiyoruz olmadı maalesef. Bu sefer inşallah nasip olur. aşılamayi özelde yaptırdım canım.

Back