Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi
- Konu Sahibi Nunuco
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
benim zaten klomenle olmadi bu ay ilk purogon kullandim catlatma ignesiyle 1 ay mola olmazsa dedi onsan sonra asilama yapacagiz dedibu ay 3.oldu
Benim kizimda 1 ay klomen kullanmistim ama o ay olmadi dr bir ay dinlenelim dedi kendiliginden hamile kalmistim biraz da takmamak gerekiyor herhalde ne olsa 1 ay sonra tedavim diye birakmistik cnm 35. Gun migdem kotuydu yemeklerim tadi degisik geliyordu. Ilk kez oldugu icin hamilelik belirtisi mi bilmiyordum oyledine test yaptim cift cizgiydi
klomenle hamile kalan arkadaşlar belirtileri ne zaman yaşamaya başladınız ve kaçıncı gün öğrendiniz gebeliği, ayrıca iğneden sonra bi kasık ağrısı oldu bende sizde de oldumu bu? ve ne zaman geçti?
- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
t çizgisi c den daha koyuysa çatlamış oluyo canım ama çatlatma iğnesi olduğun için yanıltır canım o testler çünkü hcg yi de lh olarak algılıyor testlerYaaa şimdi ovulasyon testi yaptım. 2 tane çizgi çıktı. Bu yumurta çatladı demek mi ?
- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
Ne mutlu sana darısı bize olsun inşallahBenim kizimda 1 ay klomen kullanmistim ama o ay olmadi dr bir ay dinlenelim dedi kendiliginden hamile kalmistim biraz da takmamak gerekiyor herhalde ne olsa 1 ay sonra tedavim diye birakmistik cnm 35. Gun migdem kotuydu yemeklerim tadi degisik geliyordu. Ilk kez oldugu icin hamilelik belirtisi mi bilmiyordum oyledine test yaptim cift cizgiydi
- 22 Ocak 2014
- 89
- 90
- 38
Kızlarrrr nasılsınız ya bişi sorucam size bennn.. en son iğne ovitrelle oldum sonra işte progestan ilaç kullandım pazartesi bitti onu da çok afedersiniz kahverengi akıntı geldi bende sandım adet oldum ama bugun sabah hiç bişi yooook normal biiişi mi doktoru aradım da pazartesi günü adet olmazsan gel gebelik testi yapalım dedi bakalım artık gerçe benim ümidim Yok da :) hayırlısı.. böyle bişiyle karşılaşanlar oldu muuu avanaaa
- 4 Eylül 2014
- 288
- 245
- 33
belkiKızlarrrr nasılsınız ya bişi sorucam size bennn.. en son iğne ovitrelle oldum sonra işte progestan ilaç kullandım pazartesi bitti onu da çok afedersiniz kahverengi akıntı geldi bende sandım adet oldum ama bugun sabah hiç bişi yooook normal biiişi mi doktoru aradım da pazartesi günü adet olmazsan gel gebelik testi yapalım dedi bakalım artık gerçe benim ümidim Yok da :) hayırlısı.. böyle bişiyle karşılaşanlar oldu muuu avanaaa
tutunmuştur tutnma kanamasıdır inş
- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
inşallah güzel haberlerinizi alırız..içimden bir ses hamilesin diyor :)Kızlarrrr nasılsınız ya bişi sorucam size bennn.. en son iğne ovitrelle oldum sonra işte progestan ilaç kullandım pazartesi bitti onu da çok afedersiniz kahverengi akıntı geldi bende sandım adet oldum ama bugun sabah hiç bişi yooook normal biiişi mi doktoru aradım da pazartesi günü adet olmazsan gel gebelik testi yapalım dedi bakalım artık gerçe benim ümidim Yok da :) hayırlısı.. böyle bişiyle karşılaşanlar oldu muuu avanaaa
- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 34
- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 34
- 29 Eylül 2016
- 156
- 182
- 18
- 34
Canım sonuç Neinşallah güzel haberlerinizi alırız..içimden bir ses hamilesin diyor :)
- 22 Ocak 2014
- 89
- 90
- 38
belki
tutunmuştur tutnma kanamasıdır inş
Bugun doktorumu aradım ilk defa böyle bişi oluyo acaba ilacın etkisi mi diye düşündüm bilmiyorum da pazartesi beklicezzz :)
- 22 Ocak 2014
- 89
- 90
- 38
inşallah güzel haberlerinizi alırız..içimden bir ses hamilesin diyor :)
Allahımmm inşallah öyledir bakalım artık nasipp beklicez pazartesi gününe ağrım devam ediyo eğer yarın falan adetim gelirse söylerim kızlar ama inşallah Bebek vardır yaa :)
- 17 Eylül 2015
- 745
- 1.013
- 113
Allahımmm inşallah öyledir bakalım artık nasipp beklicez pazartesi gününe ağrım devam ediyo eğer yarın falan adetim gelirse söylerim kızlar ama inşallah Bebek vardır yaa :)
Bize haber vermeyi unutma inşallah güzel ve hayırlı haberler verirsin bize.
- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 103
- 36
Canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahKızlarrrr nasılsınız ya bişi sorucam size bennn.. en son iğne ovitrelle oldum sonra işte progestan ilaç kullandım pazartesi bitti onu da çok afedersiniz kahverengi akıntı geldi bende sandım adet oldum ama bugun sabah hiç bişi yooook normal biiişi mi doktoru aradım da pazartesi günü adet olmazsan gel gebelik testi yapalım dedi bakalım artık gerçe benim ümidim Yok da :) hayırlısı.. böyle bişiyle karşılaşanlar oldu muuu avanaaa
- 22 Ocak 2014
- 89
- 90
- 38
Kızlarrrr merhaba malesef hamile değilim adet oldum cumartesi günü bugun doktora gittim hormon testi için ama gerek duymadı. Uterus gayet sağlıklı dedi yumurtan çatlamış tutunabilirmiş aslında dedi ama üzülme önümüzdeki ay olur inşallah dedi polikistikoverlerin azaldığını söyledi gene klomen verdi ovitrelle iğne ve progestan bu 2.kullanışım olucak inşallah bakalım artık hayırlısıııı :)
- 16 Mayıs 2016
- 643
- 941
- 23
- 21 Eylül 2016
- 711
- 384
- 33
- 44
Geçen ay 16 gün sonra bu ayda17 günde canimKlomen kullanan ve adet olan arkadaşlar çatlatma ignesinden kaç gün sonra adet oldunuz acaba
?