• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Canim iğneyi aldinmi bana doktor rapor çıkardı igne protestan aspirin artı muayenede çıktı hepsine15 lira verdim aklında olsun
Aldım ben iğneyi canım. İlk kez olduğu için rapora gerek yok dedi. Umarım gerek kalmaz ama ilerde başka tedavi olursa ilaçlar daha pahalı onlar da çıkarırsın dedi.

Cumartesi günü gittim kızlar. Malesef hamile değilim ve kist oluşmuş. bugün 5.günüm adette kanamayla gider belki dedi bugün için bi daha çağırdı.3 te gidicem bakalım. Kist gitmezse tedaviye devam edemicek sanırım

Gittim geldim kızlar. Kist kaybolmuş kanamayla çok mutlu oldum. Kaybolmasa bu ay yumurtlama tedavisi olamıcaktım. Şimdi klomen verdi. Yalnız günde 3 tane dedi geçen sefeer 2 adetti.Bakalım inşallah bu ay tutar. Rabbim çok büyük

Gittim geldim kızlar. Kist kaybolmuş kanamayla çok mutlu oldum. Kaybolmasa bu ay yumurtlama tedavisi olamıcaktım. Şimdi klomen verdi. Yalnız günde 3 tane dedi geçen sefeer 2 adetti.Bakalım inşallah bu ay tutar. Rabbim çok büyük
Ayyy gözün aydın canım çok sevindim inşallah bu ay bebislerimiz olur

İnşallah canım. Hep dua ediyorum bütün bebek isteyenler için. Rabbim bizide böyle imtihan ediyor.

Geçmiş olsun canim sevindim senin adına valla bende korkuyorum kist olacak diye iğneden sonra6 günüm ama kasik ağrılarım var ilaçtan herhalde çünkü hiç umutlu değilim bu ay

Bende bugün dr.a gidicem kontrolüm vaar. Klomen bitti şimdi çatlatma iğnesi vercek tekrar sanırım

Bayanlar. Son durumlar nedir ??
tatlım benim 8. günüm. kasıklarımda çok ağrı var.hep aç hissediyorum kendimi. dün sabah evde tahlil yaptım ikinci çizgi var ama iğne etkisi diye beklemedeyim. Allah hepimize nasip etsin. bu mübarek günlerde inşallah. meraklardayımmm...:KK17::KK17:

Back