• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 1 hafta önce ovitrelle çatlatma iğnesi oldum göğüslerim kocaman oldu şiddetli kasık ve sırt ağrılarım var tabi dayanamadım evde test yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı dayanamıyorum bugün de kan tahlili yaptıracak
sonuç belli oldu mu canım??

tatlım benim 8. günüm. kasıklarımda çok ağrı var.hep aç hissediyorum kendimi. dün sabah evde tahlil yaptım ikinci çizgi var ama iğne etkisi diye beklemedeyim. Allah hepimize nasip etsin. bu mübarek günlerde inşallah. meraklardayımmm...:KK17::KK17:
Hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir canım.

Tatlım tutmadı adet oldum :)

Ben gibi :)) Geçen ay olmadı ama bu ay olur inşallah. Bu sabah 2.ovitrelle iğnemide vurdurdum.

Ben 2 seferdir göbekten vurduruyorum. Doktor farketmez dedi kol göbek kalça ama sizce farkeden bişey var m?

Kızlar merhaba, doğru yeremi yazıyorum yoksa yeni bir topicmi açmam gerekirdi bilemiyorum ama çok merak ettiğim şeyler var deneyimlerinizle yardımcı olabilirseniz sevinirim Geçen hafta pazartesi klomene başladım cuma günü bitti sabah akşam 5 gün kullandım yani. Bugünde ovitrelle göbekten iğne vuruldu saat 14:00 da. Kontrolde sağda iki solda iki yumurta oluştuğunu söyledi dr. Benim eşimin sperm kalitesi düşük ve sperm sonuçlarını gördüğü için böyle bir takip işlemine başlanıcağını söyledi doktorum. Normal kontrollerimde yumurtlama sorunun yok kist yok miyom yok çocuk olmasına engel hiç bi durum yok demişti ama sperm sonuçlarını görünce böyle bir karar aldı. Güncel bir sperm testi yaptırdık onu görüncede aşılamaya ihtiyaç var eğer bu ay normal olmazsa gelecek ay aşılama aşamasına bakarız dedi. Araştırıncada biraz genelde kadının yumurtlama sorunlarında bu yöntem kullanılıyor gibi ve hamile kalmama olayı çok fazla acaba benim gibi bir işlem gören varmı iyi bir şeyler duymaya çok ihtiyacım var sanırım. Hı bu arada iğne bugün vuruldu ve yarından itibaren 3 gün aralıksız daha sonra gün aşırı ilişki önerdi doktorum ayrıca yarından itibaren sabah akşam 12 gün boyunca progestan diye bir hap kullanmamı istedi. Eczacı verirken düşük olmasını engellesin diye bu hap dedi. Kafamda deli sorular ne olcak ne oluyor anlamıyorum. Bu arada 6 yıllık evliyim Umarım benim için deneyimlerinizi paylaşırsınız. Şimdiden teşekkürler.

benim bugün 14. gün idrar testi negatif. adetime 5 gün var beklemedeyim. inşallah adet olmam inşallah...:dua::dua::KK17:

Benimde bugün iğnenin 8.günü. Ayın 28 ini bekliyorum

Merhaba kızlar bende pazartesi vuruldum iğnemi bekliyoruz bu 4 . iğnem .. umut yok artık bende

Ara ara adet olcam gibi ağrım oluyor. Korkuyorum :((

kızlar merhaba bende klomen kullandım ilk kez bitti ve bugün yumurta takibine gittim sol 18mm sağ 16mm dedi doktorum.. cuma günü ovitrelle iğne vurulucam ardından progestana başlıcam. doktorum yumurtaların gayet güzel dedi.. eşim için sperm testi istedim onuda cuma günü yapılcak... bu arada ben pco var malesef 2yıllık evliyim 9 aydır bebek düşünüyoruz ama daha nasip olmadı.. umutsuz olmak istemiyorum ama artık ruhen ve bedenen yorulduğumu hissediyorum moralim bozuluyo biliyorum vercek olan allah vakti zamanı var ama çok korkuyorum birde şunu kafamdan atamıyorum acaba hamile kalmışmıyımdır :) inofolic combi kullanıyorum bu arada bu site çok güzel rahat rahat içini dökebiliyosun :))) rabbim herkese en kısa zamanda bebek nasip etsinnn :)

Back