• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Maliyeti ne kadar oldu canım birde aşılama nasıl yapılıyor bu ay olmazsa bizde aşılama dusuncez cunku
Canım maliyet 700lira oldu. 75lira da Çatlatma iğnesi aldım. benim klomenle büyüdü yumurtalarm iğneye Gerek kalmadı . ben de korkuyordum ana çok basit 10 dakikalık bir işlem. Eşinden sperm alıp 3saat sonra gelin diyorlar. gidince muayene masasına yattım. Hiç acı falan hissetmedim.

Canım maliyet 700lira oldu. 75lira da Çatlatma iğnesi aldım. benim klomenle büyüdü yumurtalarm iğneye Gerek kalmadı . ben de korkuyordum ana çok basit 10 dakikalık bir işlem. Eşinden sperm alıp 3saat sonra gelin diyorlar. gidince muayene masasına yattım. Hiç acı falan hissetmedim.
Himmm epey maliyetli valla canım bu çocuk işi.:KK50:
inşallah tutturursun bu ay canım :dua:
Bende dün catlatma iğnesi vuruldum şimdi karnım da ve belimde acayip ağrı var
İnşallah bu ay hepimiz hamis kaliriz:dua::dua::dua:

Ben bu ay femaraya geçtim. 5 gün kullandım bitti bugün kontrolüm var . Sanırım yarında iğnem vurulur hayırlısıyla..

Ben bu ay femaraya geçtim. 5 gün kullandım bitti bugün kontrolüm var . Sanırım yarında iğnem vurulur hayırlısıyla..
nasıl canım famera daha iyi mi geldi? bana da doktorum fameraya geçmeyi tavsiye etmişti henüz geçmedik

18 mm miş. Bu ilaca çok güzel cevap vermiş. Bundan sonra ilacın bu dedi.Yarın sabah iğnem var. Çarşamba Perşembe ilişki dedi. 10 gün sonra gel kan tahlili için ne dedi. Niye 10 gün sonra kan tahlili istediki anlamadım.

meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım :D bende bu ay klomen kullandım adetimin 3 günü başladım ve hergün sadece 1 tane içtim 10 gün sonra yani ilacım bittiğinde doktora gittim ve biri 20 mm biri 18 mm iki yumurtam 3 tanede çok ufak yumurtam vardı 2 gün bekleyelim çatllamazs iğne veririz dedi 2 günde 19 mm ve 21 mm olmak üzere çatlamamış yumurtalarım vardı ve iğne verdi 4 kasım akşam saat 9 da iğnemi vuruldum vegece 12 de ilişkiye grdik sonra 6 kasım saba 6 da ilişkiye girdik ondan snra akşamları ilişkiye grmeye çalışıyruz 5 kasımda doktora gttim akşam acil doğuma rötgenden yumurtalıklarıma baktırdım biri çatlamış biri hala duruyr 20 mm dedi siz bilirsiniz sizce bu ay hamile kalabilirmiyim bu bnm ilk tedavim ve 11 aylık evliyim :(
lütfen cvb verirseniz çok sevinirim rabbim isteyen herkesi içindede beni evlat sahibi yapar inşallah :D

18 mm miş. Bu ilaca çok güzel cevap vermiş. Bundan sonra ilacın bu dedi.Yarın sabah iğnem var. Çarşamba Perşembe ilişki dedi. 10 gün sonra gel kan tahlili için ne dedi. Niye 10 gün sonra kan tahlili istediki anlamadım.
Canim benim doktorumda öyle diyo 10 günde adet olmazsan gel tahlil yaptir diyo ama ben geçen ay adet tarihime kadar hastalandim Sende ona göre dikkat eder öyle gidersin klomenle bu ayda bu ayda13 günün olmadı bence yine adet tarihimi beklicem

Canim benim doktorumda öyle diyo 10 günde adet olmazsan gel tahlil yaptir diyo ama ben geçen ay adet tarihime kadar hastalandim Sende ona göre dikkat eder öyle gidersin klomenle bu ayda bu ayda13 günün olmadı bence yine adet tarihimi beklicem

2 aydır banada adet günümü bekletiyordu bu sefer 10 gün sonra gel kan tahlili yapcaz dedi

hayırlı olsun bebiş olsun inşallah canım famerayla daha erken mi gelişti yumurtan benim klomenle 14-15 günlerde 20 mm yi ancak buluyor iğnemi oluyorum doktorum bunu geç buluyor o yüzden fameraya geçebiliriz dedi tabi famera da biraz pahalı malum eşdeğer olarak letu var o da 50 tl civarında sanırım

hayırlı olsun bebiş olsun inşallah canım famerayla daha erken mi gelişti yumurtan benim klomenle 14-15 günlerde 20 mm yi ancak buluyor iğnemi oluyorum doktorum bunu geç buluyor o yüzden fameraya geçebiliriz dedi tabi famera da biraz pahalı malum eşdeğer olarak letu var o da 50 tl civarında sanırım

118 tl femara canım. Valla ilaca geçen salı başladım cumartesi bitti. Dünde kontrole gittim 18 dedi. Çok iyi geldi bu ilac sana bundan sonra bunla devam ederiz dedi. İnşallah gerek kalmaz. Ama niye kan tahlili istedi acaba. Başka bişeyemi bakcak acaba

118 tl femara canım. Valla ilaca geçen salı başladım cumartesi bitti. Dünde kontrole gittim 18 dedi. Çok iyi geldi bu ilac sana bundan sonra bunla devam ederiz dedi. İnşallah gerek kalmaz. Ama niye kan tahlili istedi acaba. Başka bişeyemi bakcak acaba
yani canım progesteron testi yapılıyor ama 7 günde yapılıyor 10 günde çağırmış erken ama zaten belirli bi yükseklikte çıkarsa belli olur canım

İyi günler hanımlar,
Birşey sormak istiyorum. ben de oğluma kardeş istiyoruz, normalde adetim düzenlidir hep, 26-27 günde bir olurum. İlk defa buay gecikti, gecikmenin 4.gününde kan testi negatif çıktı. bugün 6.günüm, adet olacağım günde adet olacakmışım gibi hatta daha fazla kasıklarımda ağrı oldu, ama hala adet olamadım, hala ara ara kasıklarımda ağrı oluyor, göğüs ucum acıyor, hamile miyimdir sizce, Mart ayında bir düşük yapmıştım bu arada. Sizce ne yapayım, bekleyim mi? Bir de incir kürü yapmıştım ve incir yemiştim buay, ondan gecikmiş de olabilir mi?

Sizce çatlatma iğnesinden sonra dikkat edilmesi gerekenler neler ?

öncelikle aldığın ilaçlara dikkat et bol su içmek de iyi onun dışında sağlıklı gebelik zaten sıkı sıkı tutunur sana inşallah olur canım benim migrenim tutmuştu acile gittim serum yedim mecbur ama gebelik şüphem var dedim ona göre hafif bişey yaptılar ki o akşam bide gebelik olduğunu öğrenmiştim sonra biraz pişman da oldum serumu yediğim için

bende vuruldum bol bol su içiyorum sürekli sırt üstü yatıyorum kendimi sıcak tutuyrum hergün muhakkak 1 bardak süt içiyorum ayrıca folbiol folik asit kullanıyrum saglıklı yemekler bol proteinli gıdalar tüketmeye çalışıyorum tedbir bizden takdir allahtan :)

Bu arada dün sabahtan vaktim olmadığı için iğneyi ilk kez kendim yaptım ama korkuyorum yanlış bişey yaptıysam diye. Öğleden sonra ovulasyon testi yapcam bakalım inşallah çatlamıştır.

Bugun benimde 9 gunum catlatma ignesini olali 15 de test yapacagim ins olmazsam benimki düzensiz 30 gunu gecelim icimde umut yok ama yinede heyecanla bekliyorumbelim bobreklerim cok ağrıyor var mi catlatma ignesi sonrasinda bu durumda olan

Bugun benimde 9 gunum catlatma ignesini olali 15 de test yapacagim ins olmazsam benimki düzensiz 30 gunu gecelim icimde umut yok ama yinede heyecanla bekliyorumbelim bobreklerim cok ağrıyor var mi catlatma ignesi sonrasinda bu durumda olan

Benimde belimde çok ağrı oluyordu ama 2 side negatif malesef. İnşallah senin bebişin seninledir.

Back