Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi

Ben 12 sinde iğneyi vuruldum. 13-14 ekimi değerlerlendir dedi doktorum. Sonra 14 gün beklicez dedi. İlişkiden sonra 14 gün demek istemiştir dimi iğneden sonra değil.

ŞİMDİ CANIM BANA DOKTOR ADETİN 15.GÜNÜ İĞNE VURUL DEDİ YANİ CUMA YA DENK GELİYO. SONRASINDA İLİŞKİ DEDİ SABAH İĞNE AKŞAM İLİŞKİ ERTESİ GÜNDE İLİŞKİ SONRA 2GÜNDE 1 DEDİ. İĞNEDEN SONRA PROGESTAN İLAÇ DEDİ ONU İÇİCEM GÜNDE 3 TANE.. MUHTEMELEN İLİŞKİDEN SONRA 14 GÜNDÜR O.. :) SEN İĞNEYİ KOLDAN MI VURDURDUN GÖBEKTEN Mİ?

Göbekten canım.

Geçen ay iğneden 15 gün sonra adet oldum. Bu ayda aynımı olması lazım ?

İğnenin 16.günü bugün. Akşam erken gebelik testlerinden yaptım daha hassas diye. Yetmedi normal testte yaptım. Malesef ikiside tek çizgi. pufff

Hala hastalanmadım ama kesin yoktur dimi bebek sizcede bayanlar

ben de hastalanmadım canım ama kan testi 2 idi yani benim için bebk yok eminim de senin kaçtı

Demek her ay aynı olmuyor mu acaba geçen ay 15 inde iğne oldum 29 unda hastalandım.14 günde yani. Yine 14 gün bekle dedi bugün 14 gün oldu ama tık yok .

Dünde erken gebelik testi yaptım normal kaset tip test yaptım. Silik çizgi bile çıkmadı. Demek yok ne bilim kendi kendimi avutmaya çalısıyorum ama sanırım gerçekten yok yani.

stress yapma belki geç döllenme olmustur ya da sıkıntı yaptıgın için gecikiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…