- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 103
- 36
sonuç belli oldu mu canım??Kızlar merhaba. Aranıza yeni katıldım 1 hafta önce ovitrelle çatlatma iğnesi oldum göğüslerim kocaman oldu şiddetli kasık ve sırt ağrılarım var tabi dayanamadım evde test yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik çıktı dayanamıyorum bugün de kan tahlili yaptıracak
Tatlım tutmadı adet oldum :)sonuç belli oldu mu canım??
Hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir canım.tatlım benim 8. günüm. kasıklarımda çok ağrı var.hep aç hissediyorum kendimi. dün sabah evde tahlil yaptım ikinci çizgi var ama iğne etkisi diye beklemedeyim. Allah hepimize nasip etsin. bu mübarek günlerde inşallah. meraklardayımmm...
Tatlım tutmadı adet oldum :)
Bugün16 günüm test yaptim negatif çıktı
Ayın 29 unu bekliyorum :))Hayırlı güzel haberi olan var miii
ay inşallah yaabenim bugün 14. gün idrar testi negatif. adetime 5 gün var beklemedeyim. inşallah adet olmam inşallah...
benim bugün 14. gün idrar testi negatif. adetime 5 gün var beklemedeyim. inşallah adet olmam inşallah...
28 ini bekliyorum :)) Rabbim hayırlı sonuçlar versin. İnşallah bebeğim benimledir. İnşallah kimsenin kucağı boş kalmazHayırlı güzel haberleri olan var mı kizlar
Aaaaaaaamin inşallah canım ben de ayın 10 unu bekliyorum28 ini bekliyorum :)) Rabbim hayırlı sonuçlar versin. İnşallah bebeğim benimledir. İnşallah kimsenin kucağı boş kalmaz
belkide yerleşme ağrısıdır lütfen pozitif düşün.. v hayırlısı neyse o olsun her zaman böyle dua et.. moral çok önemliii :)Ara ara adet olcam gibi ağrım oluyor. Korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?