- 12 Kasım 2014
- 402
- 524
- 103
- 36
Aldım ben iğneyi canım. İlk kez olduğu için rapora gerek yok dedi. Umarım gerek kalmaz ama ilerde başka tedavi olursa ilaçlar daha pahalı onlar da çıkarırsın dedi.Canim iğneyi aldinmi bana doktor rapor çıkardı igne protestan aspirin artı muayenede çıktı hepsine15 lira verdim aklında olsun
Gerek kalmaz inşaallah benimde ben bilmiyordum saten doktor kendi çıkarttı benimAldım ben iğneyi canım. İlk kez olduğu için rapora gerek yok dedi. Umarım gerek kalmaz ama ilerde başka tedavi olursa ilaçlar daha pahalı onlar da çıkarırsın dedi.
Geçmiş olsun canımCumartesi günü gittim kızlar. Malesef hamile değilim ve kist oluşmuş. bugün 5.günüm adette kanamayla gider belki dedi bugün için bi daha çağırdı.3 te gidicem bakalım. Kist gitmezse tedaviye devam edemicek sanırım
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canim
Ayyy gözün aydın canım çok sevindim inşallah bu ay bebislerimiz olurGittim geldim kızlar. Kist kaybolmuş kanamayla çok mutlu oldum. Kaybolmasa bu ay yumurtlama tedavisi olamıcaktım. Şimdi klomen verdi. Yalnız günde 3 tane dedi geçen sefeer 2 adetti.Bakalım inşallah bu ay tutar. Rabbim çok büyük
Hakkımızda hayırlısı ....değerlerim düşük ama hamile hissediyorum kendimi ne inat ettim yaa :)))İnşallah canım. Hep dua ediyorum bütün bebek isteyenler için. Rabbim bizide böyle imtihan ediyor.
Kaç gün var adetine ?Hakkımızda hayırlısı ....değerlerim düşük ama hamile hissediyorum kendimi ne inat ettim yaa :)))
Kizlar çok midem bulaniyo ve basım donuyo normalmi bunlar iğneden sonra
Bugün 13 günüm solkasigim çok ağrıyor ama yinede umutlu değilim bekliyomBayanlar. Son durumlar nedir ??
Bugün 13 günüm solkasigim çok ağrıyor ama yinede umutlu değilim bekliyom
Amin inşaallah rabbim hepimize hayirli bir evlat nasip etsinAllah büyüktür. İnşallah senin benim bebek isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmaz. Buda bizlerin imtihanı. Sabretmemiz lazım
tatlım benim 8. günüm. kasıklarımda çok ağrı var.hep aç hissediyorum kendimi. dün sabah evde tahlil yaptım ikinci çizgi var ama iğne etkisi diye beklemedeyim. Allah hepimize nasip etsin. bu mübarek günlerde inşallah. meraklardayımmm...Bayanlar. Son durumlar nedir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?