Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen+Ovitrelle Çatlatma İğnesi
- Konu Sahibi Nunuco
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Kasım 2016
- 185
- 84
- 48
- 31
Bence atilmamistir cnm bundan önce yazilanlari oku bi arkadasimiz positiv cikti ama sonrasinda hamile degildi ignenin etkisiydi adet gününü bekle gelmezse bidaha yapaarsin cnm insallah hamile olursun :) hadi hayirlisi olsunArkadaşlar bügün çatlatma iğnesi olalı 6.gün çok karın ağrılarım var bacaklarım ve belim ağrıyor.
Ve ben sabah test yaptım idrar silik cıktı sizce Neden bhcg altı gündür vucuttan atılmamişmıdır
Bence atilmamistir cnm bundan önce yazilanlari oku bi arkadasimiz positiv cikti ama sonrasinda hamile degildi ignenin etkisiydi adet gününü bekle gelmezse bidaha yapaarsin cnm insallah hamile olursun :) hadi hayirlisi olsun
hic bir belirti yok canım muhtemelen iğnenın etkısı
- 15 Aralık 2016
- 33
- 4
- 36
- 35
Merhabalar bana yardımcı olabilir misiniz pko luyum 2 aydır klomen + inofolic +catlatma ignesi kullandım geçen ay igneyi 20. Gün vurulmustum ve iğneden 14 gün sonra hasta oldüm. Bu ay 15. Gün iğne oldum iğneden 16 gün sonra kan testi yaptırdım >5 cikti bir gün sonrada hasta oldum . 5 çıkınca umutlanmistim neden olmuştur acaba kızlar ya moralim çok bozuk.
- 3 Kasım 2016
- 185
- 84
- 48
- 31
Cnm öncelikle gecmks olsun 0.5miydi yoksa 5miydi ve adetin normalmiydi lekelenme seklindemiydi yada pembeyse hamilelik belirtiside olabilir. Ama normal adetse aklima birtek kimyasal gebelik geliyor önce kanda kendini gösterip sonra atildiysa adetle beraber rabbim hayirlisini nasip etsin cnmMerhabalar bana yardımcı olabilir misiniz pko luyum 2 aydır klomen + inofolic +catlatma ignesi kullandım geçen ay igneyi 20. Gün vurulmustum ve iğneden 14 gün sonra hasta oldüm. Bu ay 15. Gün iğne oldum iğneden 16 gün sonra kan testi yaptırdım >5 cikti bir gün sonrada hasta oldum . 5 çıkınca umutlanmistim neden olmuştur acaba kızlar ya moralim çok bozuk.
- 15 Aralık 2016
- 33
- 4
- 36
- 35
Teşekkür ederim . >5 ti doktor sınırda hamile sin diyemem dedi. Yok akıntı şeklinde değil. Bildiğin adet oldum . Doktorum bugün hsg çekerim dedi korkuyorum yapamam dedim.Cnm öncelikle gecmks olsun 0.5miydi yoksa 5miydi ve adetin normalmiydi lekelenme seklindemiydi yada pembeyse hamilelik belirtiside olabilir. Ama normal adetse aklima birtek kimyasal gebelik geliyor önce kanda kendini gösterip sonra atildiysa adetle beraber rabbim hayirlisini nasip etsin cnm
- 3 Kasım 2016
- 185
- 84
- 48
- 31
Hmm anladim cnm cekilseydin keske her ihtimald karsi oda cikmis olurdu aradan birde hsgden sonra hamilelik sansi artarmis cogu kiside az agri olurmus bende 2 ay sonra cekilcem cnm hakkimizda hayirlisiTeşekkür ederim . >5 ti doktor sınırda hamile sin diyemem dedi. Yok akıntı şeklinde değil. Bildiğin adet oldum . Doktorum bugün hsg çekerim dedi korkuyorum yapamam dedim.
- 15 Aralık 2016
- 33
- 4
- 36
- 35
Duydum daha çok ihtimal oluyor diye ama korkuyorum işte ya . Bu ay dinlenelim dedi doktor olmazsa öbür ay cejtirecem olmazsaHmm anladim cnm cekilseydin keske her ihtimald karsi oda cikmis olurdu aradan birde hsgden sonra hamilelik sansi artarmis cogu kiside az agri olurmus bende 2 ay sonra cekilcem cnm hakkimizda hayirlisi
- 29 Eylül 2016
- 98
- 35
- 88
- 35
Canım allahım sizlere de nasip etsin inşallah:) tabiki göreceksin o çift çizgiyi, stres yapma,Kızlar o çift çizgiyi görmek nasıl bir duygu ? O kadar merak ediyorum ki anlatamam Sanki hayal gibi sanki olmayacak hiç göremeyeceğim gibi ... görürsem herhalde ağlayarak zıplarım evin içinde , ama öyle uzak gibi ki ...
3. Klomen kullanışım ... 2 gün gecikti adetim ama adet sancısı var baya yaşıyorum o sancıyı ve şimdi oldum , kesin oldum, diye wc ye gidiyorum , hamile kalsam hissederim bence , farklılık olur bence , şuan baya adet belirtilerim var .. her wc de olmadığımı görüp umutlanıyırum , ama stres yaptığım icin uzuyor olabilir Adet sürecim , üzülüyorum artık gerçekten tükeniyorum
- 6 Ocak 2015
- 95
- 49
- 38
- 35
O çizgiyi gördüm ama şimdi cok üzgünüm kesem cok kösede imiş Yeri iyi değilmiş bekliyoruz cok üzgünümCanım allahım sizlere de nasip etsin inşallah:) tabiki göreceksin o çift çizgiyi, stres yapma,
- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 38
- 34
Üzülme cnm Allah büyük bebeğin sana tutunur ümidi ni kesme allaha dua et uzan iş felan yapma dinlenO çizgiyi gördüm ama şimdi cok üzgünüm kesem cok kösede imiş Yeri iyi değilmiş bekliyoruz cok üzgünüm
- 6 Ocak 2015
- 95
- 49
- 38
- 35
Hep dinleniyorum ama cok üzgünüm cok hevesim mutluluğum kısa sürdüÜzülme cnm Allah büyük bebeğin sana tutunur ümidi ni kesme allaha dua et uzan iş felan yapma dinlen
- 18 Ocak 2017
- 1.011
- 487
- 38
- 34
Üzme kendini sitres hiç yapma dinlen gerisini allaha bırak cnm ya bisey olmaz bebisine Allahın izniyleHep dinleniyorum ama cok üzgünüm cok hevesim mutluluğum kısa sürdü
- 6 Ocak 2015
- 95
- 49
- 38
- 35
İnşallah Ama kesenin köşe de olması ne demek Allah askına hiçbir şey anlamadım offÜzme kendini sitres hiç yapma dinlen gerisini allaha bırak cnm ya bisey olmaz bebisine Allahın izniyle
merhaba kızlar uzun süredir bakmıyordum buraya güzel haberler gördüm tebrik ederim:) hala bekleyenlere Allah en kısa zamanda meleğini verir inşallah.. klomenin 2. ayında ben de güzel sonucumu gördüm çok şükür hamileyim:) ben buradan okuduklarımla çok şey öğrendim o yüzden ben de sizinle paylaşmak istedim. bu ay çatlatma iğnesi olmadım hafta sonuna denk geldiği için pazartesi günü ise doktorum çatlamış dedi 36 saat olayı filan yaşamadım sanırım stres olumsuz etkiliyordu:) bi de daha önce bahsetmiştim 2 kez kimyasal gebelik yaşadım diye teyzeme anlattığımda bana tinsel bir hastalık olabilceğini hocanın okuması gerektiğini söyledi yumurtlama günümden önce hocaya gittim muska yazdı ve sürekli üzerinde taşı dedi. ve ben bu ay hamile kaldım. tabiki Rabbim ol dedi ve oldu.ben yinede de duanın gücüne inananlardanım dünya dua üstüne kurulmuş nihayetinde. bu arada adetimin 4. günü değer 228, iki gün sonra 533 oldu. haftaya keseyi görecem inşallah..:)
- 15 Aralık 2016
- 33
- 4
- 36
- 35
Merhaba birsey sormak istiyorum . Yumurta takibi yaptiriyordum en son gittiğimde 15 mm di bir hafta sonra gittim yumurta n çatlamis dedi. Doktor a gitmeden önce de gün aşırı ilişki vardı zaten şimdi de aynı şekilde devam ediyoruz. Sorum şu acaba yumurtam çatlama değilde kuculmus olabilir mi. Doktor bunun ayrimini bilir demi. Bide eğer catladiysa hamile kalma ihtimalim nasıl.merhaba kızlar uzun süredir bakmıyordum buraya güzel haberler gördüm tebrik ederim:) hala bekleyenlere Allah en kısa zamanda meleğini verir inşallah.. klomenin 2. ayında ben de güzel sonucumu gördüm çok şükür hamileyim:) ben buradan okuduklarımla çok şey öğrendim o yüzden ben de sizinle paylaşmak istedim. bu ay çatlatma iğnesi olmadım hafta sonuna denk geldiği için pazartesi günü ise doktorum çatlamış dedi 36 saat olayı filan yaşamadım sanırım stres olumsuz etkiliyordu:) bi de daha önce bahsetmiştim 2 kez kimyasal gebelik yaşadım diye teyzeme anlattığımda bana tinsel bir hastalık olabilceğini hocanın okuması gerektiğini söyledi yumurtlama günümden önce hocaya gittim muska yazdı ve sürekli üzerinde taşı dedi. ve ben bu ay hamile kaldım. tabiki Rabbim ol dedi ve oldu.ben yinede de duanın gücüne inananlardanım dünya dua üstüne kurulmuş nihayetinde. bu arada adetimin 4. günü değer 228, iki gün sonra 533 oldu. haftaya keseyi görecem inşallah..:)
- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
canım öncelikle yumurta takibi bir hafta arayla yaptırılmamalı 15mm i gördükten sonra günaşırı doktora gitmeye devam etmeliydin .soruna gelince arada bi hafta olduğu için sönmüş veya çatlamış mı anlayamaz sadece yerinde görmediği için çatlamış demiştir. bunu progersteron hormonunu adetin 21. günü ölçtürereek anlarsın 10 üzeri çıkmalı çatladıysaMerhaba birsey sormak istiyorum . Yumurta takibi yaptiriyordum en son gittiğimde 15 mm di bir hafta sonra gittim yumurta n çatlamis dedi. Doktor a gitmeden önce de gün aşırı ilişki vardı zaten şimdi de aynı şekilde devam ediyoruz. Sorum şu acaba yumurtam çatlama değilde kuculmus olabilir mi. Doktor bunun ayrimini bilir demi. Bide eğer catladiysa hamile kalma ihtimalim nasıl.
- 15 Aralık 2016
- 33
- 4
- 36
- 35
Oncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Ama doktorum bir hafta sonra gelmemi istedi çünkü bir önce ki gittiğimde 4 gunde yumurtam 3 mm büyümüş tu yani yumurtam geç büyüyor o yüzden bence bir hafta sonra gelmedi istedi. Bende şüpheye düştüm acaba catladi mi yoksa sondu mu diyecanım öncelikle yumurta takibi bir hafta arayla yaptırılmamalı 15mm i gördükten sonra günaşırı doktora gitmeye devam etmeliydin .soruna gelince arada bi hafta olduğu için sönmüş veya çatlamış mı anlayamaz sadece yerinde görmediği için çatlamış demiştir. bunu progersteron hormonunu adetin 21. günü ölçtürereek anlarsın 10 üzeri çıkmalı çatladıysa