- 29 Eylül 2016
- 98
- 35
- 88
- 35
Çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim
İnşallaaaaaah. Dua et bize. Hamilelerin duası kabul olurmuş:)Çok teşekkür ederim canım darısı sizin başınıza inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin :) tabiki etmem mi dua :)İnşallaaaaaah. Dua et bize. Hamilelerin duası kabul olurmuş:)
Kızlar burdan özellikle yazmak istediğim şeyler var, ne eşimin ne benim Bi rahatsızlığımız Yok, tamamen zaman kaybı olmasın diye tedaviyi olup süreci hızlandırmak istedik, daha 6.aylık evliyiz..hani deniyorya yok 36 saat sonra ilişki vs. Takıntılı olmayın o saat olayına, şöyleki ,benim 17 ocakta münasebetim oldu, 18 inde çatlatma iğnesi oldum ve saatleri sayarak 36 saatin sonrası için ilişki durumunu kafama koydum, eşimi zorluyorum vs, tabi çocuk hedef olunca eşim stres yaptı ve Bi Türlü olmadı, o gün saatlerce sinirden ağladım hatta, o kadar emek veriyorum iğneler yiyorum sen çaba harcamıyorsun diye, yazık hayatımın aşkını çok yıpratmışım laflarımla,ardından günler sonra 21 Ocak'ta ve 24 Ocak'ta münasebetimiz oldu, zaten sonra da tatil olduğu için ailemin yanına gittim ve 2 gün önce döndüm evime, ,, olunca oluyormuş kızlar, saatlere takılmayın, ben çok yıpratmışım kendimi ve eşimi, bu çok iyi ders oldu bana, olacağından hiç ümidim yoktu,
Canım benim Allah razı olsun, dualarımdasınız bunu bilin,, takıntılı olunca ruh hali insanın Allak bullak oluyor, tabiki tedavide istenilen şeyleri yap, ama münasebet bebek odaklı olunca bişeyler ters gidiyor, kafan rahat anı yaşaAyy canim benim cok sevindim valla sen yazmayinca bi an korkmustum yoksa hamile degilmi idrar testimi yanlis cikti fln diye düsünmeye baslamistim. Allah kucaginada hayirlisiyla saglikla almani nasip etsin cnm. Dogru söylüyosun bende öyle yapcam artik hic takip etmicem geercekten yorucu oluyor. Hadi hayirli ugurlu olsun tekrar cook sevindim canim
Aynen cnm dogru söylüyosun valla peki sende bi degisiklik varmi belirti fln? Adet olacakmissin gibimiydi sendede agrilar?Canım benim Allah razı olsun, dualarımdasınız bunu bilin,, takıntılı olunca ruh hali insanın Allak bullak oluyor, tabiki tedavide istenilen şeyleri yap, ama münasebet bebek odaklı olunca bişeyler ters gidiyor, kafan rahat anı yaşa
Canım adet sancısı gibi ağrılarım düzenli olarak devam ediyor, göğüs hassasiyetim hiç Yok ve akıntım oluyor, normalde hiç olmazdı,Aynen cnm dogru söylüyosun valla peki sende bi degisiklik varmi belirti fln? Adet olacakmissin gibimiydi sendede agrilar?
Ay cnm allah razi olsun cvp verdigin icin en merak ettigim konu bu ilk haftalarin belirtisi. Kiminde ne cok belirti oluyor. Ablamda bulanti daha adeti gecikmeden baslamisti ins seninki cok iyi gecer ablaminki 4 aylik hala var ara ara bulantisi azaldi ama anneyede cekiyor sanirim kizlarinki annene hemen hamileligin nasil gecti diye sorsaydin :)) bol bol dinlen cnm agir kaldirma fln ilk üc ay cok önemliCanım adet sancısı gibi ağrılarım düzenli olarak devam ediyor, göğüs hassasiyetim hiç Yok ve akıntım oluyor, normalde hiç olmazdı,
Ne demek canım tabiki yazıcam :) Soru/ cevap ve deneyimleri paylaşma yeri burası :) Belirtiler değişiyor kişiden kişiye demekki:) ben de günlere göğüslerimi sıkıyorum acıyor mu acımıyor mu diye:) yok tatlım ya anneme henüz söyleyemedim utandım ya:) yarın söyleyeyim de sorayım nasılmış :) iyi geceler canımAy cnm allah razi olsun cvp verdigin icin en merak ettigim konu bu ilk haftalarin belirtisi. Kiminde ne cok belirti oluyor. Ablamda bulanti daha adeti gecikmeden baslamisti ins seninki cok iyi gecer ablaminki 4 aylik hala var ara ara bulantisi azaldi ama anneyede cekiyor sanirim kizlarinki annene hemen hamileligin nasil gecti diye sorsaydin :)) bol bol dinlen cnm agir kaldirma fln ilk üc ay cok önemli
Hayırlı olsun canm demstim ben sna :))Kızlar 3 haftalık hamileyim :)) bugün o kadar yoğundumki, yazamadım size, darısı sizlerin başına inşallah
Evet tatlım :)) insan kan sonucunu almadan inanamıyorHayırlı olsun canm demstim ben sna :))
Sende haklisin :). Sağlıkla kucağımiza aliriz inslh aramızda 10 gün var tahmini doğumda senide ekim anneleri topigine bekleriz :)))Evet tatlım :)) insan kan sonucunu almadan inanamıyor
Kızlar burdan özellikle yazmak istediğim şeyler var, ne eşimin ne benim Bi rahatsızlığımız Yok, tamamen zaman kaybı olmasın diye tedaviyi olup süreci hızlandırmak istedik, daha 6.aylık evliyiz..hani deniyorya yok 36 saat sonra ilişki vs. Takıntılı olmayın o saat olayına, şöyleki ,benim 17 ocakta münasebetim oldu, 18 inde çatlatma iğnesi oldum ve saatleri sayarak 36 saatin sonrası için ilişki durumunu kafama koydum, eşimi zorluyorum vs, tabi çocuk hedef olunca eşim stres yaptı ve Bi Türlü olmadı, o gün saatlerce sinirden ağladım hatta, o kadar emek veriyorum iğneler yiyorum sen çaba harcamıyorsun diye, yazık hayatımın aşkını çok yıpratmışım laflarımla,ardından günler sonra 21 Ocak'ta ve 24 Ocak'ta münasebetimiz oldu, zaten sonra da tatil olduğu için ailemin yanına gittim ve 2 gün önce döndüm evime, ,, olunca oluyormuş kızlar, saatlere takılmayın, ben çok yıpratmışım kendimi ve eşimi, bu çok iyi ders oldu bana, olacağından hiç ümidim yoktu,
Sağol canım darısı başına :) evet canım çatlatma iğnesiyle hamile kaldım :)canım hayırlı olsun bebeğin sen catlatma iğnesiylemı hamıle kaldın
Sağol canım darısı başına :) evet canım çatlatma iğnesiyle hamile kaldım :)
Canım şöyle diim sana, biz de saate göre yapamadık, benim olayım şöyle oldu; 17 Ocak'ta münasebet oldu, 18 inde iğne vuruldum, 36 saat sonra oluyormuşya münasebet, bizim stresten olmadı anca 21 ve 24 ocak oldu, sonra tatil için İstanbul'a gittim, derken dönüşte hamile olduğumu öğrendim, benim olayım nasıl oldu? Hangisi tuttu? İnan anlayamıyorumbana bıraz yardımcı ol ozaman nede olsa tecrubelısındır şimdi ben salı gunu akşamı iğne oldum saat 7 de dün sabah ve bugun sabah 7 de ilişki önerdi doktor fakat bız eşimden dolayı dun sabah değilde akşam birliktelik oldu halıyle dun akşam olunca bu sabahta olmadı sence tutma ıhtımalı varmıdır ılışkı yonunden saate uyamadık cunku
Canım şöyle diim sana, biz de saate göre yapamadık, benim olayım şöyle oldu; 17 Ocak'ta münasebet oldu, 18 inde iğne vuruldum, 36 saat sonra oluyormuşya münasebet, bizim stresten olmadı anca 21 ve 24 ocak oldu, sonra tatil için İstanbul'a gittim, derken dönüşte hamile olduğumu öğrendim, benim olayım nasıl oldu? Hangisi tuttu? İnan anlayamıyorum
Canım benzer durumdayız. Benimde bu gün adet günüm be bi kaç gündür bayağı belirtilerini yaşıyorum. Tıpkı senin gibi wc ye gidip olmadığımı görünce umutlanıyorum ama kesin olucak. Benim senden farkım 2 kez klomen kullandım bu ay klomenden sonra hiç yumurta bile görmedi. O yüzden çatlatma iğnesi vermedi buna rağmen bi umut bekliyorum üstelik yüzde yüz adet olacağımı bile bileKızlar o çift çizgiyi görmek nasıl bir duygu ? O kadar merak ediyorum ki anlatamam Sanki hayal gibi sanki olmayacak hiç göremeyeceğim gibi ... görürsem herhalde ağlayarak zıplarım evin içinde , ama öyle uzak gibi ki ...
3. Klomen kullanışım ... 2 gün gecikti adetim ama adet sancısı var baya yaşıyorum o sancıyı ve şimdi oldum , kesin oldum, diye wc ye gidiyorum , hamile kalsam hissederim bence , farklılık olur bence , şuan baya adet belirtilerim var .. her wc de olmadığımı görüp umutlanıyırum , ama stres yaptığım icin uzuyor olabilir Adet sürecim , üzülüyorum artık gerçekten tükeniyorum