Klomen + ovitrella iğne + duphaston + vinalac kullananlar surec degerlendirme tavsiye

Nasil ilerledi süreç anlatabilir misiniz, biz daha tedaviye baslamadik hic. Hormonlara bakildi rahim filmi cekildim sperm testi iyi cikti bu kadar. Doktor adetin 2. Gunu gel dedi sadece.
Devlet karsilamadi mi ilaci
Ozelde mi muayene oldunuz

Özel de muayene oldum canım. Catlatma iğnesini devlet karşılamıyor. Benim eşimin de spermlerinde biraz problem çıktı bu sebeple hersey dahil tüm ilaçlar takviyeler Dr testler 4 bin tl harcadık.

13 ocak regl 3. Gunu Dr a gittim
o ctesi 1 hafta sonra yumurta kontrolüne gittim
23 ocak catlatma iğnesi oldum
22 24 26 ocak deneme oldu
Şuan beklemedeyim ama maalesef olmadi

Özel de muayene oldum canım. Catlatma iğnesini devlet karşılamıyor. Benim eşimin de spermlerinde biraz problem çıktı bu sebeple hersey dahil tüm ilaçlar takviyeler Dr testler 4 bin tl harcadık.

Canım kaçıncı denemen bu ovitrelle etkisi ne kadar sürede geçiyor ya daha 4. Günüm benim ama bekleyemiyorum🤦🏻‍♀️ kasık ağrım var bide oda sanırım iğne etkisi

Canım kaçıncı denemen bu ovitrelle etkisi ne kadar sürede geçiyor ya daha 4. Günüm benim ama bekleyemiyorum🤦🏻‍♀️ kasık ağrım var bide oda sanırım iğne etkisi

Canım ilk denememdi olmadi maalesef hayırlısı olsun senin olur umarım. Ben iğne etkisini takip etmek için 4. Günden sonra 2 günde 1 test yaptım 8. Günde falan negatif oldu

Canım ilk denememdi olmadi maalesef hayırlısı olsun senin olur umarım. Ben iğne etkisini takip etmek için 4. Günden sonra 2 günde 1 test yaptım 8. Günde falan negatif oldu
İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım kucaklarımız boş kalmasın 🙏🏻🙏🏻 benimde kasıklarım sancıyor devamlı ben daha önce 1 kere ilk denememde hamile kaldım ama düşük yaptım malesef üstünden tam 1 sene geçti şimdi tekrar başladım ama günler geçmiyor 🤦🏻‍♀️

İnşallah canım hepimiz güzel haberler alalım kucaklarımız boş kalmasın 🙏🏻🙏🏻 benimde kasıklarım sancıyor devamlı ben daha önce 1 kere ilk denememde hamile kaldım ama düşük yaptım malesef üstünden tam 1 sene geçti şimdi tekrar başladım ama günler geçmiyor 🤦🏻‍♀️
İnşallah sağlıkla gelir canim

İnşallah sağlıkla gelir canim

Tedaviye umuttepedemi basladiniz peki.benimde umuttepeden rapor cikardim ocakda ilac yazdirdim ama temin edemedim.mayisda raporum bitmeden bu ay tekrar yAZdirmak istiyorum ama calistigim icin kac gun gidiliyor bu surecte ogrenebilir miyim.ve sehir disindan gelicem cok kararsizim ozel mi umuttepemi diye

Gecen ay aslında belirti coktu iki yumurtam vardı olmadı bu ayda hsg çekildim birşey çıkmadı klomen içtim 5 yumurta oluştu iğne vurulali 7 gün oldu daha erken test için
Canım sen klomen ile aynı anda mı hsg yaptın.benim doktorum yasak dedi ikisi aynı anda zararlı dedi bende çekin im yapmadım

Bastan sona kadar heycanla okudum iki arkadasin konusması okadar merakla okudum ki her okumamda insallah sonuclari pozitife döner sonunda diye okudum sanirim negatife dönmüş .uzerinden zman gecmis ama suan ne durumdasiniz hamile kaldiniz mi tedavileriniz devam ediyormu

Bende adetle beraber 12.gun gittim catlama iğnesi yapıldı simdi buralarda yaptiranlar kimler ne belirti yasamis hamiş kalanlar kalamayanlar sabahtan aksama aksamdan sabaha kadar okuyorum merakimdan cok heycanli bekleyis rabbim insallah bekleyen isteyen herkese banada nasip etsin evlat kokusu 🙏

X