KLOMEN KULLANIP HAMILE KALANLAR

Yani insanlr işte insanın hevesini kursagnda bırakıyr bide diyolr bir daha istemş kan tahlili emin mi degl fln diyolr
sende hata emin olana kadar solemicen eşin haric kimseye bu insanlar boyle malesefff . ama keseyi görene kadar yüzde 50 ihtimal olsun icinde hamile oldugunu ogrenmek yetmiyo hep bklemkke geciyo gunler hamilesin dicek sonra keseyi gormek icin bklicn sonra kalp sesi icin vb.....

İşte ilk cocuk olck birde cok istyrm mutlulugunu paylasmk istyrsn ilk aldım kagıdı bakamadm ogn yaptrdmda azdı düşmşdr dedm idrar bile güvenemedm sok oldm bgn cok sevndm evet şimdi keseyi görck demi o nasl olck hiç bir bilgm yokta birde anlıyamadm neden kan dedi birdaha bide kese olayı nasl oluyr dylm carsmba gtcm hemn gözkmürmü kese

bn hala kalbini duymadim mesela hep bklion yani
Hadi ya neden öle kaç haftalıksn 7 haftada duyuluyr demi kalp atısı ve bnm öle cok belirtm yok gbi arada mide bulantısı var dün birden oturrrkn cok oldu bazn hafif hafif aradafa cok hafif seklde kasıgm bi tarfı sızlıyr

basta zaten cok belirti olmuyor bulantim bnm 5.hftada basladi baslamaz olaydi keseyi 4 haftalikken gördü hemen gormuyor 2 hfta sonrada kalp icin cagrdi ama duyulmayabilir tabi . kan yukselcekmi die bakcak hergun 2 katina cikmasi gerekiyomus . yada 48 saatte bir. eger yukseldigse ultrasyonla keseye bakar keseyide gorunce kalp sesini bklersn

Bnm dün misafrltydk birden bulantı geldi işte ara ara oluyr ilk muane etmesnde ne oluyr peki

Kızlar belirtileriniz neydi? Benim 8 gün var daha ama hiç bir belirtim yok normalde göğüslerim ağrırdı şimdi ağrımıyor. Bu şekilde olan var mı?

Bnm dün misafrltydk birden bulantı geldi işte ara ara oluyr ilk muane etmesnde ne oluyr peki
Canimmm gerçekten çok sevindim Allah sağlıkla dogurmak büyütmek nasip etsin inşallah
Umuyorum yarın kan testinde 2 katı çıkar ve sende rahatlarsın . Başkalarının ne dediği seni ilgilendirmesin hayat senin hayatın mutlulukta senin uzuntude oyuzden çok takma ve bu yaşadığın duyguyu hakkıyla yasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…