sonuckan vermeye gidiyrm birzdn sans dileyn bakalm ne olck bgnde yaptım test erkndn vardı hafif seklde yani
Canım kan sonucum 54.87 yani hamileyim canım ama ne kadarlık anlıyamadm
yeni daha canm yumurtlaman dolleneli 2 hfta fln olmus bnceCanım kan sonucum 54.87 yani hamileyim canım ama ne kadarlık anlıyamadm
2 haftalık fln yani salı günü tekrr kan testi yapıp carsmba doktora gtcz işte ay hep bir bekleme yayeni daha canm yumurtlaman dolleneli 2 hfta fln olmus bnce
bnm yumurtlamam 12 nisan. ögrendigim tarih 26 nisan 66 çikti2 haftalık fln yani salı günü tekrr kan testi yapıp carsmba doktora gtcz işte ay hep bir bekleme ya
Ya smdi sölyrm cevrmdknlre ignenn etkisimidr diyolr morlmi bozuyolr doktor bide kan istedi dedm kesnmi acaba diyolrbnm yumurtlamam 12 nisan. ögrendigim tarih 26 nisan 66 çikti
yokya hamilesin ne ignesi bu kadar zamanYa smdi sölyrm cevrmdknlre ignenn etkisimidr diyolr morlmi bozuyolr doktor bide kan istedi dedm kesnmi acaba diyolr
Yani insanlr işte insanın hevesini kursagnda bırakıyr bide diyolr bir daha istemş kan tahlili emin mi degl fln diyolryokya hamilesin ne ignesi bu kadar zaman
sende hata emin olana kadar solemicen eşin haric kimseye bu insanlar boyle malesefff . ama keseyi görene kadar yüzde 50 ihtimal olsun icinde hamile oldugunu ogrenmek yetmiyo hep bklemkke geciyo gunler hamilesin dicek sonra keseyi gormek icin bklicn sonra kalp sesi icin vb.....Yani insanlr işte insanın hevesini kursagnda bırakıyr bide diyolr bir daha istemş kan tahlili emin mi degl fln diyolr
bn hala kalbini duymadim mesela hep bklion yaniYani insanlr işte insanın hevesini kursagnda bırakıyr bide diyolr bir daha istemş kan tahlili emin mi degl fln diyolr
İşte ilk cocuk olck birde cok istyrm mutlulugunu paylasmk istyrsn ilk aldım kagıdı bakamadm ogn yaptrdmda azdı düşmşdr dedm idrar bile güvenemedm sok oldm bgn cok sevndm evet şimdi keseyi görck demi o nasl olck hiç bir bilgm yokta birde anlıyamadm neden kan dedi birdaha bide kese olayı nasl oluyr dylm carsmba gtcm hemn gözkmürmü kesesende hata emin olana kadar solemicen eşin haric kimseye bu insanlar boyle malesefff . ama keseyi görene kadar yüzde 50 ihtimal olsun icinde hamile oldugunu ogrenmek yetmiyo hep bklemkke geciyo gunler hamilesin dicek sonra keseyi gormek icin bklicn sonra kalp sesi icin vb.....
Hadi ya neden öle kaç haftalıksn 7 haftada duyuluyr demi kalp atısı ve bnm öle cok belirtm yok gbi arada mide bulantısı var dün birden oturrrkn cok oldu bazn hafif hafif aradafa cok hafif seklde kasıgm bi tarfı sızlıyrbn hala kalbini duymadim mesela hep bklion yani
basta zaten cok belirti olmuyor bulantim bnm 5.hftada basladi baslamaz olaydiHadi ya neden öle kaç haftalıksn 7 haftada duyuluyr demi kalp atısı ve bnm öle cok belirtm yok gbi arada mide bulantısı var dün birden oturrrkn cok oldu bazn hafif hafif aradafa cok hafif seklde kasıgm bi tarfı sızlıyr
Bnm dün misafrltydk birden bulantı geldi işte ara ara oluyr ilk muane etmesnde ne oluyr pekibasta zaten cok belirti olmuyor bulantim bnm 5.hftada basladi baslamaz olaydikeseyi 4 haftalikken gördü hemen gormuyor 2 hfta sonrada kalp icin cagrdi ama duyulmayabilir tabi . kan yukselcekmi die bakcak hergun 2 katina cikmasi gerekiyomus . yada 48 saatte bir. eger yukseldigse ultrasyonla keseye bakar keseyide gorunce kalp sesini bklersn
Canimmm gerçekten çok sevindim Allah sağlıkla dogurmak büyütmek nasip etsin inşallahBnm dün misafrltydk birden bulantı geldi işte ara ara oluyr ilk muane etmesnde ne oluyr peki
Canimmm gerçekten çok sevindim Allah sağlıkla dogurmak büyütmek nasip etsin inşallah
Umuyorum yarın kan testinde 2 katı çıkar ve sende rahatlarsın . Başkalarının ne dediği seni ilgilendirmesin hayat senin hayatın mutlulukta senin uzuntude oyuzden çok takma ve bu yaşadığın duyguyu hakkıyla yasaKan tahlilim 197 cıktı cnm
Tamam hamilesin isteee :))Kan tahlilim pazar 54.87 cktı bgn yaptrdm 197.71 cıktı cnm
Aynn canım hatta 4 haftalık 2 gün dedi doktorm halbuki ignemin 2 haftası anlamadm bndeTamam hamilesin isteee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?