KLOMEN KULLANIP HAMILE KALANLAR

Meraba bnde klomen catlatma iğnesi oldm 8 gün kn testi yaptrdm 6.21 cıktı doktoruma sordm ignenin etkisidr dedi doktorum 6 7 günde idrar testi yaptm hep çizgi idi sonra kan tahlilden snra düşer dye bekledm 10 gün idrar yaptm ciZgi yoktu ikincisi artık bugnde 12 günüm tekrar bi yapayım dedim anında belirgn seklde ikinci çiZgim cıktı sizce varmıdr ümit etmkte istemyrm üzülyrm hatta size testi atayım

Eklentiler

• F1FE0715-B38F-4552-B2C5-92942EF10F66.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 65
var canim görunuse gore bidaha kan ver

Canım hamilesin bence

Herzaman bacak ağrın mi oluyor adet olacagin zaman canım ben 5 yıldır test yapıyorum hep negatif . Eğer pozitif çıktıysa ne diyeyim ben hamilelik moduna girmiştim suanda
Ayrıca evde ovulasyon testi varsa birde onunla yap

Herzaman bacak ağrın mi oluyor adet olacagin zaman canım ben 5 yıldır test yapıyorum hep negatif . Eğer pozitif çıktıysa ne diyeyim ben hamilelik moduna girmiştim suanda
Aynn adet zmnlrm oluyr öle arkdsm dyr ztn hastalnck gbi belirtlrn oluyr dye söledi işte emin olmadanda cok ümit etmk istemyrm snra üzülüyr insn hep mi öle cıkıyr inşaallah çift çizgi görürsn kucagına almayıda gösterir sanada banada

Amin canım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…