- 19 Ocak 2019
- 458
- 349
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeste olan bi sey mi yani bu. Daha once adete yakin silik cikardi cunkuAynı durumu yaşadım
Doktora gittim ve bana lh hormonu adetten hemen önce çok arttığını ve testlerde çıkabileceğini söyledi.
yani ne gebelik,ne kist ne de yumurtlama değilmiş![]()
Peki adet oldunuz mu hemen pesine, o ay baska iliski olmus muydu kesin adet oncesi ilisiden mi hamile kaldiniz? Cok fazla merak eden var aydinlatir misiniz :) ne zaman test yaptinizBen son haftamda hamile kalmışımAdetime birkaç gün kala..
Gebelikten de olabilir ovulasyon testi yukselms hcg yi de gosterr lh hcg ayni çalisir
Hmm o zamn hormonsaldr ama biliyosun idrar testinde 1 gun de fark eder benim lh testlerm gebeligimi ogrenmeden silik ogrenince de pikyapmaya basladi evde vardi bikac tane denedim bikac gundur inanilmaz koyulasti gun gectikceen son sanirim 3 gun once gebelik testi yaptim negatif cikti malesef. Supheli iliskiden 11 gun sonraydi yada 12. Gebelik olsaydi cikardi bence testtep
Şöyle anlatayım. LH testi yapıyordum o ay, ama bir türlü yumurtlamayı yakalayamadım. 25.güne kadar testlere devam ettim yine yumurtlama olmadı. Sanırım ben beceremedim, yumurtlamam da bitti dedim ve bıraktım. O sırada tabi birkaç defa ilişli oldu. Ama test yaomayı bıraktıktan sonra belki 1 kere ilişki olmuştur, şimdi hatırlamıyorum net.. Daha sonra adetim gecikti ama arada birkaç gün geciktiği için gebelikten şüphelenmedim. 10 gün geçince ve adet ağrım olunca doktora gittim. Doktor kan testi istedi negatif çıktı. Ultrasonla baktı bir şey yoktu. Sökülmem için ilaç verdi. Bir hafta on gün ilacı kullandım bitirdim ama hala adet başlamadı. Başka doktora gittim, ilk ultrasonla baktı. Sen hamile olmayasın dedi. Dedim söktürücü içtim ben imkansız.. Olsun o besler gebelik varsa dedi. Kan testi yaptı ve pozitif çıktı bu sefer.. Bu şekilde oldu benim, yani adet görmedim o ay..Peki adet oldunuz mu hemen pesine, o ay baska iliski olmus muydu kesin adet oncesi ilisiden mi hamile kaldiniz? Cok fazla merak eden var aydinlatir misiniz :) ne zaman test yaptiniz
Herkeste olan bi sey mi yani bu. Daha once adete yakin silik cikardi cunku
Gebelik olabilir peki hcg testi yaptınız mi? Hcg yukselince ovulasyon da pik yapıyomusMerhaba arkadaslar yardimci olur musunuz. Adete bi kac gun kala iliskiye girip hamile kalan var mi aranizda? Simdi benim adetime 3 gun kaldı. Adet baslangicinin 27.gunu yani. 13 gun ovulasyon testi pik oldu ve degerlendirdik. Simdi bugun 27.gun pik degilsede cok yakin. İki kez yumurtluyorsam eger ben bugunu de degerlendirdim diyelim eger tutarsa 3 gun sonra adet olmayacak miyim? Yani hemen adet oncesi iliskiyle hamile kalanlar adet olup mu ogrendi hamileligini?
Gebelik testi yaptim bi kac gun once negatifti daha yapmadim elimde yokGebelik olabilir peki hcg testi yaptınız mi? Hcg yukselince ovulasyon da pik yapıyomus
Dollenmeden 9 gün sonra kan yukselmeye baslıyormus cıkmaması normal adete 3 gün varsaGebelik testi yaptim bi kac gun once negatifti daha yapmadim elimde yok
11. Yada 12. Gun cikardi ama dimi umit var mi acaba halaDollenmeden 9 gün sonra kan yukselmeye baslıyormus cıkmaması normal adete 3 gün varsa
Kanda belli bir seviyeye gelmeden idrarda kendını göstermiyor. İki günde iki kat artıs oldugunu hesaplarsak 12.günden sonra çok silik çizgi olabilir.. Bence erken ögrendim ıdyenler hep 1 2 gün erken yumurtluyor ondan erken öğreniyorlar.. Bence umudunu kaybetme sadece bi kac gün sabır11. Yada 12. Gun cikardi ama dimi umit var mi acaba hala![]()
Ya keskeee insallah bakalimKanda belli bir seviyeye gelmeden idrarda kendını göstermiyor. İki günde iki kat artıs oldugunu hesaplarsak 12.günden sonra çok silik çizgi olabilir.. Bence erken ögrendim ıdyenler hep 1 2 gün erken yumurtluyor ondan erken öğreniyorlar.. Bence umudunu kaybetme sadece bi kac gün sabır ❤
Canim ne oldu senin durumun?Merhaba arkadaslar yardimci olur musunuz. Adete bi kac gun kala iliskiye girip hamile kalan var mi aranizda? Simdi benim adetime 3 gun kaldı. Adet baslangicinin 27.gunu yani. 13 gun ovulasyon testi pik oldu ve degerlendirdik. Simdi bugun 27.gun pik degilsede cok yakin. İki kez yumurtluyorsam eger ben bugunu de degerlendirdim diyelim eger tutarsa 3 gun sonra adet olmayacak miyim? Yani hemen adet oncesi iliskiyle hamile kalanlar adet olup mu ogrendi hamileligini?
Adet oldum malesefCanim ne oldu senin durumun?
Hayırlısı olsun canım. İnşallah bu ay olurAdet oldum malesef