• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanip hamile kalanlar 2020

iste tutup tutmaması nasib insalalh olur buay yoruldum bende solkask hareketlendi benim
Valla bn de sıkıldım Allah isteyen herkese nasip etsin benim de gecikti 2 gün sol kasığımda hafif ağrı vardı ara ara ama hiç umudum yok 😔 ilacın yaptığı kist ağrısı da olabilir diyorlar

Merhaba kizlar doktor gecen ay klomen kullanmami soyledi ve kullandim adetin 5.gunu basladim 5gun ilac aldim gunde 3 kez sabah ogle ve aksam olmak uzere 4 yumurta olustu catlatma ignesi oldum ama gebe kalamadim.Bugun tekrardan klomene basladim sizlerden klomen kullanip hamile kalan varmi tedavi sureciniz nasildi kac ay kullandiniz doktor kontrolleri nasildi mesela benim doktorum catlatma ignesi vurul dedi ok vurulduk ama catladimi diye bi daha kontrole cagirmadi beni ne belli simdi catlayip catlamadigi off cok taktim kafaya yardim edin lutfeennnn!!!!
Mer

Merhaba kizlar doktor gecen ay klomen kullanmami soyledi ve kullandim adetin 5.gunu basladim 5gun ilac aldim gunde 3 kez sabah ogle ve aksam olmak uzere 4 yumurta olustu catlatma ignesi oldum ama gebe kalamadim.Bugun tekrardan klomene basladim sizlerden klomen kullanip hamile kalan varmi tedavi sureciniz nasildi kac ay kullandiniz doktor kontrolleri nasildi mesela benim doktorum catlatma ignesi vurul dedi ok vurulduk ama catladimi diye bi daha kontrole cagirmadi beni ne belli simdi catlayip catlamadigi off cok taktim kafaya yardim edin lutfeennnn!!!!
Merhaba ben bir ay kullandım gebelik olmadı sonra 3cm kist oldu bir ay ara verdik soğan kürü yaptım kist geçti tekrar klomen kullandım yine olmadı gebelik şimdi aşılama yaptırdım 2.günüm RABBİM hayırlısı neyse onu nasip etsin. Benim doktorumda çağırmadı bakalım çatlamışmı diye 🤷‍♀️

Merhabalar :) bende klomen kullandım pkosluyum.... Öncelikle şunu söyleyeyim biri 6 biri 4 yaşında iki kızım var 😍... İkisinede klomen kullanarak hamile kaldım.. Şimdi 3 numarayı istiyoruz ve gsçen ay yine klomen kullandım maalefes bebiş olmadı şimdi ikinci ay yine kullandım bakalım 1 hafta var regl olmaya :)

Back