Adetının gecmesını bekle bnce cnmİşte bende ignenin etkisi olabilirmi dye kararsz kldm kan testnde zor bi süreç ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetının gecmesını bekle bnce cnmİşte bende ignenin etkisi olabilirmi dye kararsz kldm kan testnde zor bi süreç ya
Meraba bnde klomen catlatma iğnesi oldm 8 gün kn testi yaptrdm 6.21 cıktı doktoruma sordm ignenin etkisidr dedi doktorum 6 7 günde idrar testi yaptm hep çizgi idi sonra kan tahlilden snra düşer dye bekledm 10 gün idrar yaptm ciZgi yoktu ikincisi artık bugnde 12 günüm tekrar bi yapayım dedim anında belirgn seklde ikinci çiZgim cıktı sizce varmıdr ümit etmkte istemyrm üzülyrm hatta size testi atayımCanım öncelikle umuyorum hamilesindir . Fakat bu belirtiler iğnenin etkisinden kaynaklanıyor ortalama 10 ila 12 gün arasında geçiyorlar . Eğer hamileysen şuan anlaman imkansız . 14. Gün test ile anlayabilirsin . Belirtilerin ilactan
var canim görunuse gore bidaha kan verMeraba bnde klomen catlatma iğnesi oldm 8 gün kn testi yaptrdm 6.21 cıktı doktoruma sordm ignenin etkisidr dedi doktorum 6 7 günde idrar testi yaptm hep çizgi idi sonra kan tahlilden snra düşer dye bekledm 10 gün idrar yaptm ciZgi yoktu ikincisi artık bugnde 12 günüm tekrar bi yapayım dedim anında belirgn seklde ikinci çiZgim cıktı sizce varmıdr ümit etmkte istemyrm üzülyrm hatta size testi atayım
Kan vericem yarın 13 günüm pazarda 14 günüm ignenin etkisi kalmısmıdır onu ögrenmk istedm 12 gün bgnvar canim görunuse gore bidaha kan ver
Canım hamilesin benceMeraba bnde klomen catlatma iğnesi oldm 8 gün kn testi yaptrdm 6.21 cıktı doktoruma sordm ignenin etkisidr dedi doktorum 6 7 günde idrar testi yaptm hep çizgi idi sonra kan tahlilden snra düşer dye bekledm 10 gün idrar yaptm ciZgi yoktu ikincisi artık bugnde 12 günüm tekrar bi yapayım dedim anında belirgn seklde ikinci çiZgim cıktı sizce varmıdr ümit etmkte istemyrm üzülyrm hatta size testi atayım
İnşaallah cnm pzr belli olck adet agrm gbi agrmda var bacaklarıma vuruyrdaCanım hamilesin bence
İnşaallah cnm pzr belli olck adet agrm gbi agrmda var bacaklarıma vuruyrda
Ben 12 . Günde test yaptım negatif çıktı eğer ciftse hayırlı olsun sağlıkla dogur :)İnşaallah cnm pzr belli olck adet agrm gbi agrmda var bacaklarıma vuruyrda
Ewet 10 gün yoktu çizgi 12 gün yptm çıktı direk iğnenin etkisi kalmamıstr demiBen 12 . Günde test yaptım negatif çıktı eğer ciftse hayırlı olsun sağlıkla dogur :)
Su bacak agrılarm adet olckmsm gbi işteCanım hamilesin bence
Herzaman bacak ağrın mi oluyor adet olacagin zaman canım ben 5 yıldır test yapıyorum hep negatif . Eğer pozitif çıktıysa ne diyeyim ben hamilelik moduna girmiştim suandaSu bacak agrılarm adet olckmsm gbi işte
Ayrıca evde ovulasyon testi varsa birde onunla yapHerzaman bacak ağrın mi oluyor adet olacagin zaman canım ben 5 yıldır test yapıyorum hep negatif . Eğer pozitif çıktıysa ne diyeyim ben hamilelik moduna girmiştim suanda
Aynn adet zmnlrm oluyr öle arkdsm dyr ztn hastalnck gbi belirtlrn oluyr dye söledi işte emin olmadanda cok ümit etmk istemyrm snra üzülüyr insn hep mi öle cıkıyr inşaallah çift çizgi görürsn kucagına almayıda gösterir sanada banadaHerzaman bacak ağrın mi oluyor adet olacagin zaman canım ben 5 yıldır test yapıyorum hep negatif . Eğer pozitif çıktıysa ne diyeyim ben hamilelik moduna girmiştim suanda
Amin canım benim inşallahAynn adet zmnlrm oluyr öle arkdsm dyr ztn hastalnck gbi belirtlrn oluyr dye söledi işte emin olmadanda cok ümit etmk istemyrm snra üzülüyr insn hep mi öle cıkıyr inşaallah çift çizgi görürsn kucagına almayıda gösterir sanada banada
iğnenin etkisi kaç günde geciyorAmin canım benim inşallah
Ben 9. Günde yapmıştım negatif çıkmıştı ama kişiden kişiye değişebiliriğnenin etkisi kaç günde geciyor
Bnmde 10 gün yoktu çizgi hiç smdi gne test alcm bgn bakıcmBen 9. Günde yapmıştım negatif çıkmıştı ama kişiden kişiye değişebilir
Bugnde uyanır uyanmaz yaptım test gene cktı çift çizgi igneninde 13 günü etkisi gecmişmidrBen 12 . Günde test yaptım negatif çıktı eğer ciftse hayırlı olsun sağlıkla dogur :)
Canım ya kesin hamilesin eminim yaniBugnde uyanır uyanmaz yaptım test gene cktı çift çizgi igneninde 13 günü etkisi gecmişmidr
İnşallah canımCanım ya kesin hamilesin eminim yani
kan vermeye gidiyrm birzdn sans dileyn bakalm ne olck bgnde yaptım test erkndn vardı hafif seklde yaniBen 9. Günde yapmıştım negatif çıkmıştı ama kişiden kişiye değişebilir