Canım öncelikle umuyorum hamilesindir . Fakat bu belirtiler iğnenin etkisinden kaynaklanıyor ortalama 10 ila 12 gün arasında geçiyorlar . Eğer hamileysen şuan anlaman imkansız . 14. Gün test ile anlayabilirsin . Belirtilerin ilactankizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio klomen kullanip hamile kalan varmi hemen
Ben 3 ay klomen kullandım çatlatma iğnesi oldum 3 tane yumurtam vardı ve hepsi çok güzel gelişmişti büyük ihtimal hamile kalırsın demişti doktor ama günümde regl oldum çatlatma iğnesi olduysan onda hamilelik hormonu var belki onun etkileridir zannetmiyorum bu kadar erken belirti göstereceğinikizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio klomen kullanip hamile kalan varmi hemen
igne kullanmadimki cnm klomen kullndm sadeceCanım öncelikle umuyorum hamilesindir . Fakat bu belirtiler iğnenin etkisinden kaynaklanıyor ortalama 10 ila 12 gün arasında geçiyorlar . Eğer hamileysen şuan anlaman imkansız . 14. Gün test ile anlayabilirsin . Belirtilerin ilactan
Bende iki ay klomen kullandim ikinci ayinda hamile kaldim catlama ignesi kullanmadim ama ondan sonra kurtaj oldum bebegimin kalbini duymadim kurtajdan sonra iki defa adet oldum bu ayda klomen kullandim adetime 12 gun var bakalim hayirlisiyokmu baska klomen kullanannnn
ay cok uzuldum cnm ins bu ay vardirBende iki ay klomen kullandim ikinci ayinda hamile kaldim catlama ignesi kullanmadim ama ondan sonra kurtaj oldum bebegimin kalbini duymadim kurtajdan sonra iki defa adet oldum bu ayda klomen kullandim adetime 12 gun var bakalim hayirlisi
cogu kisi düşüğü fln klomene bagliyorAma kurtaj olmam klomen yuzunden degildi doktor dedi sadece yumurtayi buyutuyo diye
Saol canm allah kimseye yasatmasin Daha var canim belirti arama adetten sonra zaten yeni belirti vallan oluyo en iyi takma canimay cok uzuldum cnm ins bu ay vardir
bnm ilk denemem 6 gun var bkalm belirtiler tukendi hic yok
Yok ben doktora soyledim klomen yuzunden degil bebwgin gelişmemiş dedi kanamada olmadi 3 hafta bekledim kalp atisi yoktu doktor kurtaj olman şart dedicogu kisi düşüğü fln klomene bagliyor
anladim canm hayirlisi bakalim nasipYok ben doktora soyledim klomen yuzunden degil bebwgin gelişmemiş dedi kanamada olmadi 3 hafta bekledim kalp atisi yoktu doktor kurtaj olman şart dedi
Aynen hakimizda en hayirlisi neyse allah onu nasip etsinanladim canm hayirlisi bakalim nasip
Hayırlı olsun cnm sağlıkla ilerlesin inşAllahilk ayda klomenle gebe kaldim kizlar buarada
cok surmez ztn yumurtlma catlama 24 saat bazen 48Klomen kullanmıştım 2 defa Dün yumurtlama dönemimde gün boyunca aşırı derece kasık ağrım oldu ama bugün iyiyim Yarın doktora gideceğim kasık ağrım yumurtanın çatladığını mı gösteriyor artık kadar kısa sürmesi normal mi
Teşekkür ederimcok surmez ztn yumurtlma catlama 24 saat bazen 48
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?