- 7 Ocak 2020
- 103
- 90
- 18
- 30
- Konu Sahibi Saripapatya67
Bende klomen kullanıyorum ikinci günündeyim daha bu ay olucak mı çok heyecanlıyım Allah her isteyene versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende klomen kullanıyorum ikinci günündeyim daha bu ay olucak mı çok heyecanlıyım Allah her isteyene versin inşallah
Adetimin beşinci günü başladım günde iki tane içtim pazartesi gün doktoruma gidicem canımMerhaba günde kaç tane kullandınız ? Kontrole ilaç bitince mi gittiniz
Doktor söylüyor zaten ilaç verirken şu gün gel bakalım diyor canım beni adetimin 13. Gün çağırmış oldu yaniAdetimin beşinci günü başladım günde iki tane içtim pazartesi gün doktoruma gidicem canım
Adetimin beşinci günü başladım günde iki tane içtim pazartesi gün doktoruma gidicem canım
Canım gittin mi doktora ben de yarın gideceğim çünkü ilaç bitsin üçüncü gün gel dedi özele gidiyorum normalde ilacım cuma bitmişti ama bana cumartesi gel demedi. İlac bitiminden üç gün sonra gel bakalım dediBende kullanicam pazartesi baslicam ilaç bitince mi direk gitmek gerek ? Benim cuma biticek cumartesi gidiyim diyorum
Canım doktora gittin mi bi gelişme var mjKızlar Klomenle bitti ovitrellenin 8. Gunundeyim belime çok hafif kasılmalar ilk günden beri vardı ama göğüste de başladı bu normal mi
Canım gittin mi doktora ben de yarın gideceğim çünkü ilaç bitsin üçüncü gün gel dedi özele gidiyorum normalde ilacım cuma bitmişti ama bana cumartesi gel demedi. İlac bitiminden üç gün sonra gel bakalım dedi
Yok canım henüz gitmedim bugün 10. Gün 4 gün sonra adet olursam diye bekliyorumCanım doktora gittin mi bi gelişme var mj
Beni çağırmadı 10 gün sonra gel dedi keşke çağırsa merakta kalmazdim acaba catladı mi diye şimdi regl belirtisi gibi belirtilerim varCanım ben yarın ilaca baslicam . İlaç bitimi iki gün sonra cagiranda varmış. En çok iki üç gün sonra kontrole cagiriyolarmis ben de 3.gun gidebilirim
Beni de aynı şekil çağırdı. Senin kaçıncı unDoktor söylüyor zaten ilaç verirken şu gün gel bakalım diyor canım beni adetimin 13. Gün çağırmış oldu yani
İnşallah bebek vardır .Beni çağırmadı 10 gün sonra gel dedi keşke çağırsa merakta kalmazdim acaba catladı mi diye şimdi regl belirtisi gibi belirtilerim var
İnşallah CaNimİnşallah bebek vardır .
Şuan 12. GüNü adetimin yarın doktora gidip görümcem bakalım ne dicek inşallah büyümüştür yumurtalarımBeni de aynı şekil çağırdı. Senin kaçıncı un
Yarın benimde ilaç bitimi üçüncü günüm canım.doktor ne diyecek nasıl bişey oldu ilacın etkisinden iğne vericek mi çok merak ediyorum bakalım yarın görücez canımCanım ben yarın ilaca baslicam . İlaç bitimi iki gün sonra cagiranda varmış. En çok iki üç gün sonra kontrole cagiriyolarmis ben de 3.gun gidebilirim
Yarın benimde ilaç bitimi üçüncü günüm canım.doktor ne diyecek nasıl bişey oldu ilacın etkisinden iğne vericek mi çok merak ediyorum bakalım yarın görücez canım
He senin daha yeni yumurta kontrolü ben o aşamaları geçtim şuan regl olucam ya da hamsi 2 3 güne o belli olcakŞuan 12. GüNü adetimin yarın doktora gidip görümcem bakalım ne dicek inşallah büyümüştür yumurtalarım
İnşallah hamilesindir. Benim de yumurtalar büyümüş bakalım iki gün sonra tekrar gel dedi 19.75 iki tane 18 de bi tane yumurta varmış toplam üç yumurtam bakalım Çarşamba’da gidicem tekrar çatlamadıysa iğne yapacak heralde inşallah olurHe senin daha yeni yumurta kontrolü ben o aşamaları geçtim şuan regl olucam ya da hamsi 2 3 güne o belli olcak