• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullanip hamile kalanlar 2020

Kızlar Klomenle bitti ovitrellenin 8. Gunundeyim belime çok hafif kasılmalar ilk günden beri vardı ama göğüste de başladı bu normal mi

Bende kullanicam pazartesi baslicam ilaç bitince mi direk gitmek gerek ? Benim cuma biticek cumartesi gidiyim diyorum
Canım gittin mi doktora ben de yarın gideceğim çünkü ilaç bitsin üçüncü gün gel dedi özele gidiyorum normalde ilacım cuma bitmişti ama bana cumartesi gel demedi. İlac bitiminden üç gün sonra gel bakalım dedi

Canım gittin mi doktora ben de yarın gideceğim çünkü ilaç bitsin üçüncü gün gel dedi özele gidiyorum normalde ilacım cuma bitmişti ama bana cumartesi gel demedi. İlac bitiminden üç gün sonra gel bakalım dedi

Canım ben yarın ilaca baslicam . İlaç bitimi iki gün sonra cagiranda varmış. En çok iki üç gün sonra kontrole cagiriyolarmis ben de 3.gun gidebilirim

Canım ben yarın ilaca baslicam . İlaç bitimi iki gün sonra cagiranda varmış. En çok iki üç gün sonra kontrole cagiriyolarmis ben de 3.gun gidebilirim
Beni çağırmadı 10 gün sonra gel dedi keşke çağırsa merakta kalmazdim acaba catladı mi diye şimdi regl belirtisi gibi belirtilerim var

Yarın benimde ilaç bitimi üçüncü günüm canım.doktor ne diyecek nasıl bişey oldu ilacın etkisinden iğne vericek mi çok merak ediyorum bakalım yarın görücez canım😅

He senin daha yeni yumurta kontrolü ben o aşamaları geçtim şuan regl olucam ya da hamsi 2 3 güne o belli olcak
İnşallah hamilesindir. Benim de yumurtalar büyümüş bakalım iki gün sonra tekrar gel dedi 19.75 iki tane 18 de bi tane yumurta varmış toplam üç yumurtam 🙄bakalım Çarşamba’da gidicem tekrar çatlamadıysa iğne yapacak heralde inşallah olur 🙏

Merhaba kızlar benim de 2 ayım klomen kullanıyorum ve çatlatma iğnesi yaptırdım Bakalım hayırlısı geçen ay adetin 3 günü başladım bu ay 5. Günü benim yumurtam gelişmiyordu çok şükür her iki seferde 2 yumurtam oluştu halkımız da hayırlısı olsun 🙏🏻

Back